سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

هزینه نوشتن چکیده مبسوط فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها

انتشار 14 فروردین 1403
مطالعه 12 دقیقه

برخی از پژوهشگران به نوشتن چکیده مبسوط اهمیت زیادی نمی‌دهند و هزینه و زمان کافی برای نوشتن آن نمی‌گذارند. اما باید به این نکته توجه کنید که نوشتن چکیده مبسوط به اندازه مقاله اهمیت دارد و باید تمام فرمت و خواسته‌های مجله در آن رعایت شود. برای آشنایی با طرز نوشتن چکیده مبسوط و اهمیت آن ادامه مطالب را بخوانید.

چکیده مبسوط چیست؟

چکیده مبسوط یکی از انواع چکیده در مقاله‌های علمی است این چکیده در واقع بسط داده شده و گسترش داده شده چکیده اصلی مقاله است. چکیده مبسوط یک نیم مقاله است که در آن تحقیق و روش و نتایج آن بیان‌شده است. چکیده مبسوط بعد از چکیده اصلی مقاله قرار می‌گیرد و باید در زمان کم خواننده مقاله را باهدف و نتیجه مقاله آشنا کند. لازم به ذکر است به این نکته دقت کنید که چکیده مبسوط تنها کوتاه شده چکیده مقاله نیست. ساختار و بخش‌های چکیده مبسوط با چکیده اصلی فرق دارد مثلاً در چکیده مبسوط منابع، مقایسه و معرفی مطالعات مشابه، اثبات قضیه‌های اصلی و سایر جزئیات وجود دارد در حالی چکیده اصلی مقاله شامل این بخش‌ها نیست.


چکیده مقاله

اهمیت چکیده مبسوط

چکیده مبسوط برای هر مقاله‌ای ضروری نیست. همان‌طور که هر مجله فرمت‌بندی خاصی دارد نوشتن چکیده مبسوط نیز بستگی به مجله انتخابی شما دارد. مجله‌ای که برای ارسال مقاله‌تان انتخاب کرده‌اید با خواندن قسمت راهنمای نویسندگان متوجه خواهید شد که نوشتن چکیده مبسوط برای این مقاله و مجله مورد نیاز است یا نه. اگر مجله از شما چکیده مبسوط را بخواهد ملزم به نوشتن آن هستید چراکه اگر ننویسید مقاله شما ریجکت خواهد شد. برای نوشتن یک چکیده مبسوط مهارت زیادی لازم است شما باید به‌گونه‌ای این چکیده را بنویسید که علاوه بر کوتاه بودن کامل باشد و خواننده با خواندن این چکیده نیازی به خواندن مقاله نداشته باشد. به علت اهمیت چکیده مبسوط در امر پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی و یا پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی بهتر است ثبت سفارش چکیده مبسوط خود را توسط محققان و افراد باتجربه انجام دهید.

تفاوت چکیده مبسوط با چکیده معمولی در چیست؟

تفاوت چکیده مبسوط و چکیده معمولی

هدف از وجود هر نوع چکیده اعم از چکیده اصلی و چکیده مبسوط در مقاله این است که مخاطب اگر وقت کافی برای خواندن مقاله را نداشته باشد می‌تواند با خواندن چکیده با موضوع و هدف مقاله و کلیات مقاله آشنا شود؛ اما تفاوت‌هایی بین این چکیده‌ها وجود دارد. تفاوت اصلی چکیده اصلی با چکیده مبسوط در این است که چکیده اصلی جزو اجزای اصلی در تمام مقالات است و هیچ مجله‌ای مقاله‌ای را بدون داشتن چکیده قبول نمی‌کند؛ اما چکیده مبسوط از اجزای فرعی مقاله است. وجود آن در مقاله بستگی به درخواست مجله دارد. تفاوت دیگر چکیده اصلی با چکیده مبسوط در حجم این دو چکیده است به‌گونه‌ای که چکیده معمولی مقاله نباید از 250 الی 300 کلمه بیشتر باشد؛ اما چکیده مبسوط ممکن است حتی تا چندین صفحه نوشته شود. چراکه در چکیده معمولی رفرنس‌ها، جداول و نمودارها آورده نمی‌شود درحالی‌که در چکیده مبسوط ممکن است همه این موارد آورده شده باشد.

چکیده مبسوط چند کلمه دارد؟


حجم چکیده مبسوط و تعداد کلمات آن بسته به فرمت مجله‌ای دارد که می‌خواهید مقاله‌تان را ارسال کنید. تعداد کلمات چکیده مبسوط را فرمت بندی هر مقاله مشخص می‌کند. در حالت کلی اگر بخواهیم بگوییم، معمولاً یک چکیده مبسوط استاندارد بین 700 الی 1000 کلمه است. البته این تعداد که گفته شد بدون در نظر گرفتن جداول و نمودارها و رفرنس‌های پایانی است.

چکیده مبسوط به چه زبانی نوشته می‌شود؟

چکیده مبسوط

تهیه چکیده مبسوط به زبان مقاله شما بستگی دارد مقاله شما به هر زبانی باشد چکیده نیز باید به همان زبان نوشته شود که در زیر به آن اشاره شده است:

چکیده مبسوط فارسی

چکیده فارسی برای مقالات فارسی زبان که برای مجلات داخلی ارسال می‌شود نوشته می شوند.


چکیده مبسوط انگلیسی

چکیده مبسوط انگلیسی اغلب برای مقالات انگلیسی‌زبان درخواست می‌شوند. البته گاهی مجلات داخلی فارسی نیز درخواست ترجمه تخصصی چکیده مبسوط به زبان انگلیسی را از نویسنده می‌کنند.


چکیده مبسوط سایر زبان‌ها

مجلات خارجی که به زبان‌های دیگر مانند عربی، فرانسوی، اسپانیایی و ... هستند همراه با ارسال مقاله درخواست چکیده مبسوط نیز به همان زبان مقاله رادارند.

اجزای تشکیل‌دهنده چکیده مبسوط

چکیده مبسوط

چکیده مبسوط دارای ساختار منسجم و منظمی است. همان‌طور که اجزای اصلی یک مقاله علمی پژوهشی به صورت انسجام‌یافته و به ترتیب آورده می‌شود. چکیده مبسوط یک نیم مقاله است و باید در نوشتن آن بسیار دقت کنید. هر مجله خودش مشخص می‌کند که تعداد کلمات هر بخش چقدر باشد لذا باید برای نوشتن چکیده مبسوط مقاله‌تان، به خواسته‌های مجله و فرمت‌بندی مجله دقت کنید. در نوشتن چکیده مبسوط علاوه بر این موارد به شماره‌گذاری جداول، نمودارها و اشکال دقت کنید. در ادامه به توضیح هر زیک از اجزای چکیده مبسوط پرداخته‌ایم:

عنوان مقاله

عنوان مقاله

مهم نیست موضوع مقاله شما چه چیزی است عنوان مقاله شما باید در چکیده مبسوط آورده شود. اگر مجله از شما عنوان کوتاه نیز خواسته باشد باید حتماً آن را در چکیده مبسوط بیاورید. در حالت کلی عنوان مقاله باید مختصر و مفید باشد و از 12 کلمه بیشتر نباشد. هم‌چنین عنوان مقاله باید جدید باشد و به‌ کل موضوع مقاله اشاره کند و معرف مقاله‌تان باشد و هم‌چنین به‌قدری جذاب باشد که مخاطب را به خواندن مقاله جذب کند.

افلیشن نویسندگان

افیلیشن نویسندگان

نوشتن افیلیشن در هر مقاله الزامی است. افیلیشن به معنای مشخصات نویسندگان است. افیلیشن به ترتیب از چپ به راست ابتدا نام کامل بدون القاب و نام خانوادگی به‌طور کامل نوشته شود سپس برای اعضای هیئت‌علمی صرفاً ذکر نام گروه آموزشی و دانشگاه (برای مثال، گروه روانشناسی تربیتی، دانشگاه خوارزمی)، برای مؤلفانی که در مراکز یا مؤسسات علمی وابسته به دانشگاه کار می‌کنند ذکر مکان کار (برای مثال، پژوهشکده خانواده، دانشگاه شهید بهشتی)، برای مؤلفانی که در مراکز یا مؤسسات علمی مستقل از دانشگاه کار می‌کنند ذکر نام گروه آموزشی و موسسه (برای مثال، گروه مطالعات زنان، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی) و برای سایر افراد ذکر درجه علمی و دانشگاه محل تحصیل یا فارغ‌التحصیلی (برای مثال، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه شاهد) کفایت می­کند. در نهایت نام شهر و کشور نوشته می‌شود. مقالاتی که بیش از یک مؤلف دارند،‌ نام نویسنده مسئول با علامت * مشخص شود. در صورت مشخص نشدن، نفر اول به‌عنوان نویسنده مسئول محسوب خواهد شود.

چکیده

چکیده مقاله

چکیده مقاله مختصر و درعین‌حال جامع و کامل از نکات اصلی مطالعه است که حداکثر 100 تا 120 واژه را شامل می‌شود. ساختار چکیده مقاله، به ترتیب، شامل عناصر زیر است:

  • زمینه مسئله شواهدی را در یک جمله دال بر وجود مسئله با استناد به آمارها یا نظرات متخصصان و یا نتایج پژوهش‌ها مطرح می‌کند؛

  • هدف اصلی نیز در یک جمله بیان می‌کند که قصد و منظور از انجام پژوهش چیست

  • روش در دو جمله به بیان اطلاعات مربوط به به ویژگی‌های شرکت‌کنندگان، طرح، مداخله‌ها و ابزار بیان می‌کند.

  • یافته‌هایی که در دو جمله شامل نتایج اصلی و مهم گزارش آورده می‌شود.

  • نتیجه‌گیری‌ها نیز در یک جمله به بیان تلویحات تئوریکی یا عملی یافته‌های مطالعه می‌پردازد.

کلید واژه‌های چکیده مبسوط

کلید وازه

این کلیدواژه‌ها باید از واژه‌های اصلی که در بدنه اصلی مقاله موجود است انتخاب شود. کلمه کلیدواژه‌ها به‌صورت بولد شده در زیر آخرین سطر چکیده نوشته شود و با علامت: دونقطه از کلیدواژه‌ها جدا شود (کلیدواژه: ...). کلیدواژه‌ها با علامت نقطه‌ویرگول ؛ از هم جدا شوند و در یک خط نوشته شوند. بین سه تا پنج واژه معمول است و باید از واژگان اصلی مقاله باشد.

مقدمه

مقدمه

مقدمه درواقع در مورد ماهیت کلی طرح پژوهش صحبت می‌کند. مقدار حجم مقدمه %20 از کل حجم چکیده مبسوط باشد. به‌طورکلی، در مقدمه سعی شود مسئله و گستره‌ی آن و هدف‌ها و منطق آن‌ها به گونه بارز مطرح شود و بر مبنای ادبیات پژوهشی گزاره‌هایی برای حل این مسئله پیشنهاد شود. در مقدمه از کلیات شروع و به سمت جزئیات حرکت کنید. در ابتدای مقدمه زمینه مسئله و سپس خود مسئله بیان شود. زمینه مسئله باید شواهدی دال بر وجود مسئله را با استناد به آمار، نظرات متخصصان و یا نتایج پژوهش‌ها مطرح کند. در بیان مسئله (هدف کلی) باید تمام متغیرهای مورد مطالعه شامل مستقل، وابسته، تعدیل‌کننده، واسطه‌ای و کنترل (در صورت وجود) همراه با جامعه هدف و بافت مطالعه گنجانده شود.

روش پژوهش (Materials and Methods)

بخش بسیار مهم از مقاله همین بخش است که به توضیح مطالب مقاله می‌پردازد. به توضیح اینکه چه‌ کاری و چگونه انجام‌شده است. این بخش شامل سه زیرمجموعه است:

مقاله

روش اجرا


در این قسمت باید هر کاری که قبلاً توصیف شده است و پژوهشگران برای تکرار مطالب به دانستن آن نیاز دارند بیاورید. این بخش که 25% الی 30% از کل حجم مقاله را تشکیل می‌دهد باید روش‌های جدید را با ذکر مراحل انجام تکالیف کامل توضیح دهد. زمان‌بندی پژوهش، دستورالعمل داده‌شده به شرکت‌کنندگان اطلاعات اولیه داده‌شده به آن‌ها درباره هدف پژوهش و یا نحوه اجرای مطالعه (اجرا فردی بوده یا گروهی، طول مدت‌زمان اجرا، مکان اجرا و مواردی از این قبیل) نکاتی است که در این قسمت بیان می‌شود.

طرح پژوهش


در این بخش سعی کنید نتیجه‌ای را بیان نکنید. ابتدا مشخصات شرکت‌کنندگان را بیان کنید اینکه چه کسانی چه تعدادی و با چه ویژگی‌هایی انتخاب‌ شده‌اند. همچنین در قسمت طرح پژوهش شیوه تشکیل و انتخاب گروه‌ها را توضیح دهید. اگر پژوهش شما آزمایشی است نحوه دست‌کاری متغیرها برای شکل‌گیری گروه‌های کاربندی و اگر غیرآزمایشی است نحوه طبقه‌بندی صورت گرفته یا انتخاب گروه‌های از قبل شکل‌گرفته دقیقاً تشریح شود. برای طرح‌های پیمایشی و همبستگی ذکر نوع مطالعه در ابتدا یا انتهای توصیف مشخصات شرکت‌کنندگان کفایت می‌کند.

ابزارها


در این قسمت به ابزار جمع‌آوری داده‌ها، تکالیف انجام‌شده و تجهیزات به‌کاربرده شده در مطالعه اشاره می‌شود. تکالیف و موادی که استفاده می‌شود توضیح داده می‌شود و به‌جای نام تجاری از اسم اصلی (generic) مواد استفاده می‌شود. اگر از رایانه استفاده‌ شده است باید ویژگی‌ها و تعداد آن نوشته شود. ابزارهای استفاده‌شده در تحقیق می‌توانند شامل پرسشنامه، مشاهده، مصاحبه، مقیاس‌ها و آزمون‌ها باشند. با توجه به توضیحات داده‌شده در این گزارش باید ابتدا ابزار توصیف شوند سپس شیوه نمره‌گذاری آن‌ها و در آخر ویژگی‌های روان‌سنجی آن‌ها مورد اشاره قرار گیرد.

بحث کردن

بحث و نتیجه‌گیری

نویسنده نظرات و پیشنهاد‌ها خود را در این قسمت می‌نویسد. برخی از نویسندگان تصور می‌کنند این بخش یک بخش اضافی هست و نیازی به تمرکز روی این بخش نیست درحالی‌که این قسمت یکی از مهم‌ترین بخش هادی است که می‌تواند مهر تائید جهت پذیرش مقاله شما باشد. پس یک نویسنده خوب می‌داند که در این قسمت نیز بادی مهارت خود را به کار گیرد. با تلفیق پیشنهاد‌ها سازنده برای پژوهش‌های آتی یک نتیجه‌گیری خوب در چکیده مبسوط نگارش کنید.

منابع

منابع

با توجه به درخواست مجله باید بدانید چه تعداد رفرنس در چکیده مبسوط آورده شود که معمولاً حداقل 2 الی 5 رفرنس آورده می‌شود. همچنین سبک و فرمت نوشتن رفرنس‌ها در این بخش باید از راهنمای نویسندگان مجله موردنظر مشخص شود. روش‌های رفرنس دهی عبارت‌اند از روش ونکوور، سبک APA، سبک شیکاگو و... که هرکدام رفرنس نویسی خاص خود را دارند.

نکات

نکات کلی برای نگارش چکیده مبسوط

  1. چکیده مبسوط باید به گونه‌ای نوشته شود که خواننده تمام اطلاعات موردنیاز خود در مورد مقاله و نتایج را با مطالعه آن به دست آورد. در واقع نوشتن چکیده مبسوط از نوشتن خود مقاله مشکل تر است. یک چیکده مبسوط باید جوری نوشته شود که در مرحله اول بتواندخواننده را به خود جلب کند.

  2. نویسنده باید توجه نماید که محدودیت تعداد کلمه چکیده مبسوط باعث نشود تا بخش مقدمه، نتایج، تصاویر و جداول از متن حذف شوند.

  3. چکیده مبسوط توسط افراد غیرمتخصص هم مطالعه می‌شود بنابراین بسیار مهم است که چکیده مبسوط بابیان ساده‌ای نوشته شود تا درک آن برای تمامی خوانندگان راحت باشد.

دانلود نمونه چکیده مبسوط فارسی و انگلیسی

می‌توانیم بگوییم با اجزا و ساختار چکیده مبسوط آشنا شدید برای درک بهتر است چند نمونه از این چکیده مبسوط انگلیسی و فارسی و زبان‌های مختلف را ببینید.

هزینه نوشتن چکیده مبسوط فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها

یکی از مهم‌ترین مراحل و موارد برای کسب پذیرش از مجلات معتبر نگارش چکیده مبسوط مناسب می‌باشد درصورتی‌که قصد نوشتن چکیده مبسوط کاملاً تخصصی و ارائه آن به مجلات را دارید می‌توانید از طریق مؤسسات معتبر که در این زمینه فعالیت دارند کمک بگیری و سفارش خود را در کوتاه‌ترین زمان ثبت کرده و با بالاترین کیفیت تحویل بگیرید.

سینا ترجمه به‌منظور رفاه حال مشتریان گرامی، ابزار محاسبه آنلاین قیمت چکیده مبسوط را فراهم کرده تا متقاضیان به‌سرعت بتوانند هزینه نگارش چکیده مبسوط را برآورد نمایند. شما عزیزان می‌توانید با واردکردن اطلاعات مربوط به نگارش چکیده مبسوط هزینه انجام کار را به‌صورت آنلاین برآورد نمایید.

کدام موسسه را برای نگارش چکیده مبسوط برگزینیم؟

برای خدمات پژوهشی از جمله پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر، ترجمه مقاله، فرمت بندی مقاله و سابمیت مقاله و ... کمک گرفتن از موسسات معتبر اهمیت بالایی دارد که یکی از موسساتی که همواره در این زمینه فعالیت دارد سینا ترجمه می باشد. این موسسه یکی از کامل‌ترین پلتفرم تخصصی در حوزه خدمات پژوهشی می‌باشد که تمام تلاش خود را می‌کند تا مسیر پر از فراز و نشیب پذیرش و چاپ مقاله را برای شما هموار سازد. سینا ترجمه به همراه تیم مجرب و متخصص خود درزمینهٔ خدماتی که منجر به افزایش کیفیت و درصد پذیرش مقالات در مجلات مختلف می‌شود، به‌طور کاملاً تخصصی فعالیت دارد. یکی از خدماتی که می تواند شما را یک گام به پذیرش مقاله نزدیک تر نماید نگارش چکیده مبسوط تخصصی می باشد که برای این کار شما عزیزان فقط کافی است فایل مقاله خود را ارسال بفرمایید تا چکیده مبسوط توسط محققان با تجربه با استاندارد درخواست مجله نگارش شود.

مراحل ثبت سفارش چکیده مبسوط در مؤسسات

تمام موارد مربوط به چکیده مبسوط را خواندید. اگر می‌خواهید یک چکیده کامل و بدون ایراد در کوتاه‌ترین زمان ممکن دریافت کنید حتما از متخصصین سینا ترجمه کمک بگیرید. چراکه محققان این بخش در سیناترجمه صدها چکیده مبسوط تهیه کرده‌اند و با فرمت و روش هر مجله آشنا هستند. برای سفارش چکیده مبسوط طی مراحل زیر عمل کنید.

ثبت سفارش و ارسال فایل مقاله و فرمت مجله

بررسی فایل مقاله و فرمت مجله توسط کارشناسان

تهیه چکیده مبسوط توسط محققان متخصص

تایید نهایی مقالات توسط بازرسی و تحویل به شما

چکیده مبسوط

تهیه چکیده مبسوط در مؤسسات

نوشتن چکیده مبسوط نیاز به دقت زیادی دارد چراکه اکثر داوران بدلیل کمبود وقت ابتدا چکیده مبسوط را مطالعه می‌کنند و اگر مورد تایید بود در ادامه مقاله را می‌خوانند. بنابراین ارگ می‌خواهید مقاله شما در مجلات معتبر به چاپ برسد علاوه بر مقاله باید چکیده مبسوط مورد تایید این مجله را بنویسید. در همین راستا سیناترجمه با بهره‌گیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، می‌تواند تهیه چکیده مبسوط شما را به هر زبان و تخصصی باشد با بالاترین کیفیت انجام دهد و پذیرش و چاپ شما را تسریع نمایند.

جهت ثبت سفارش و اطلاعات بیشتر برای تهیه چکیده مبسوط می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی ( واتساپ، اینستاگرام و تلگرام ) در ارتباط باشید.

راه های ارتباطی

راه‌های ارتباطی با ما

09149724522

04133250787

sina.pub@gmail.com

@pub.sina

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

در سینا ترجمه چکیده مبسوط برای تمامی زبان ها و تخصص ها قابل انجام می باشد.

در سینا ترجمه تهیه چکیده مبسوط توسط محققان مرتبط به تخصص شما به صورت کاملا حرفه ای قابل انجام می باشد.

جهت ثبت سفارش و اطلاعات بیشتر برای تهیه چکیده مبسوط می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی ( واتساپ، اینستاگرام و تلگرام ) در ارتباط باشید.

بله چکیده مبسوط بسته به نوع مجله می تواند متفاوت باشد مثلا برخی از مجلات برای چکیده مبسوط ساختار زیر را در نظر می گیرند: هدف، مواد و روش­ها، بحث و نتیجه گیری چکیده فارسی باید حداقل 250 کلمه و حداکثر 400 کلمه باشد. بدین معنی که 20 % هدف، 20 % مواد و روش­ها و 60 % بحث و نتیجه گیری نوشته شود. و همچنین برای چکیده مبسوط انگلیسی به ترتیب زیر باشد: چکیده مبسوط انگلیسی ترجمه کامل چکیده مبسوط فارسی بوده و حداقل 250 کلمه و حداکثر 400 کلمه باشد. بخش­های مختلف چکیده مبسوط انگلیسی: Title, Objective, Materials and methods, Result and Discussion, Keywords, باشد.

تفاوت اصلی چکیده اصلی با چکیده مبسوط در این است که چکیده اصلی جزو اجزای اصلی در تمام مقالات است و هیچ مجله‌ای مقاله‌ای را بدون داشتن چکیده قبول نمی‌کند؛ اما چکیده مبسوط از اجزای فرعی مقاله است. وجود آن در مقاله بستگی به درخواست مجله دارد. تفاوت دیگر چکیده اصلی با چکیده مبسوط در حجم این دو چکیده است به‌گونه‌ای که چکیده معمولی مقاله نباید از 250 الی 300 کلمه بیشتر باشد؛ اما چکیده مبسوط ممکن است حتی تا چندین صفحه نوشته شود.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام