بانک های کارگزار یا موسساتی که خدمات انتقال ارز به خارج از کشور ارائه می دهند برای این کار کارمزد دریافت می کنند.
حواله ارزی عبارت است از دستور انتقال پول از بانک مبدا به سفارش مشتری به یکی از بانک های کارگزار خود در خارج از کشورکه طی آن مبلغ حواله به حساب ذینفع واریز می شود. در واقع به انتقال ارز از یک حساب به حساب دیگر بین شعب یک بانک یا دو بانک از طریق سیستم بانکی حواله ارزی می گوییم. حواله های ارزی شامل دو گروه حواله های صادره و حواله های وارده هستند.
حواله ارزی صادره عبارت است از نوعی دستور پرداخت که به موجب آن یک بانک به تقاضای مشتری خود به یکی از بانک های کارگزار خود در داخل و خارج از کشور صادر و از او می خواهد که وجه آن را به ذینفع حواله پرداخت نماید.
حواله ارزی وارده دستور پرداختی است که از طرف کارگزاران (بانک های خارجی و داخلی) به یک بانک صادر می شود. سپس به شعبه مربوطه اعلام و امکان دریافت وجه توسط مشتری فراهم می گردد.
هزینه ای که توسط کارگزار برای ارائه خدمت دریافت می گردد با عنوان کارمزد شناخته می شود. بنابراین شرکت هایی که خدمات انتقال پول به خارج از کشور را ارائه می دهند برای این کار دستمزد می گیرند. هر حواله صادره دارای یک سری کارمزدهای ارزی و ریالی است که تعدادی از این کارمزدها قبل از حواله و تعدادی بعد از ارسال حواله از مشتری اخذ می شود. در متن حواله های ارزی به مبلغ کارمزد ارزی و پرداخت کننده آن اشاره می شود.
با توجه به تعرفه کارمزد ریالی شعب باید از مشتری برای ارسال، ابطال، اصلاح و انتقال ارز از یک حساب به حساب دیگر ریال دریافت کنند.
حواله های صادره علاوه بر کارمزدهای ریالی که توسط شعبه مبدا اخذ می شود دارای کارمزدهای ارزی نیز می باشد که بعد از ارسال حواله توسط بانک دریافت کننده پیام حواله و یا ذینفع حواله اخذ می گردد.
ضمناً چنانچه مشتری نزد شعبه دارای حساب باشد مبلغ 70 دلار و چنانچه دارای حساب نباشد مبلغ 120 دلار بابت کارمزد بانک واسطه به صورت علیالحساب از وی اخذ میگردد که متعاقباً تسویه خواهد شد.
هزینه سوئیفت به مبلغ 30.000 ریال جهت انواع حوالهها ثابت میباشد. البته در صورت نیاز به بانک پوششی هزینه سوئیفت 60.000 ریال خواهد بود.
ارایه تقاضای کتبی جهت ابطال حوله ارسالی توسط متقاضی حواله الزامی است. ضمناً استرداد وجه حواله منوط به دریافت تأییدیه ذینفع از طریق بانک کارگزار خواهد بود. بدیهی است در صورت عدم تأیید ذینفع حواله، عودت وجه حواله ارسالی غیر ممکن میباشد.
ارایه تقاضای کتبی جهت اصلاح مورد اشتباه در حواله ارسالی و ذکر صحیح آن توسط متقاضی حواله الزامی میباشد.
موسسه سینا با سال ها سایقه فعالیت در زمینه حوالجات ارزی به اقصی نقاط دنیا می تواند شما را در انجام حوالجات ارزی همراهی کند. تمامی پرداخت ها در موسسه سینا در سریع ترین زمان ممکن طی ۲۴ تا ۷۲ ساعت توسط کارشناسان موسسه انجام می شوند و رسید بانکی در اختیار شما قرار می گیرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره برای حوالجات ارزی با کارشناسان موسسه سینا تماس بگیرید تا در کمترین زمان و با کمترین هزینه به صورت صد در صد تضمینی درخواست شما انجام شود.