همانطور که میدانید هر مجلهای مقالات را با تعداد خاصی از کلمات پذیرا میباشد. در بیشتر مواقع زمان ارسال مقاله به مجله در مرحله فرمت بندی متوجه میشویم که تعداد کلمات و یا تعداد صفحات مقاله طبق استاندارد اعلامی مجله نیست و نیاز است که حجم مقاله و یا تعداد کلمات مقاله کاهش داده شود.
مجلات علمی و پژوهشی به نشریاتی اطلاق میگردند که مقالههای آن به ارائه یافتههای جدید علمی حاصل از طرحهای پژوهشی، پایاننامهها و رسالههای تحصیلی و سایر موارد پژوهشی میپردازند. مجلات علمی پژوهشی به لحاظ اعتبار عالیترین نوع مجلات تحقیقاتی هستند که در یک کشور منتشر میشود. هدف نشریات و مجلات علمی پژوهشی پیشبرد مرزها و محدودههای علم و فناوری میباشد، اینکه بتوانند دانش و یافتهای جدید را به دانش بشری اضافه کنند و یا دانش قبلی را بسط و گسترش دهند و روندی جدید را به روی جامعه علمی باز کنند. مخاطبین اصلی این نوع از مجلات قشر دانشگاهی و آکادمیک مانند اساتید، دانشجویان مقاطع مختلف و همچنین پژوهشگران و محققین مراکز تحقیقی، علمی و پژوهشی میباشند. تحریریه مدیرمسئول و سردبیر این مجلات بر اساس شایستگیهای علمی خاص انتخاب میشوند و بهصورت چرخشی است. یعنی اینطور نیست که یک نفر بهصورت مادامالعمر در سمت سردبیری یک مجله باقی بماند بلکه چرخش نخبگان وجود دارد و بنا بر نظر شورای سردبیری افراد مختلفی در زمانهای معین وظیفه سردبیری را بر عهده دارند. در ادامه به معرفی انواع مجلات علمی پژوهشی میپردازیم.
مجلات علمی پژوهشی اینترنشنال، مجلات جدیدالنشر یا مجلاتی هستند که به هر دلیل موفق به کسب امتیازات لازم برای قرار گرفتن در پایگاههای ISI و اسکوپوس نشدهاند. امتیاز مجلات اینترنشنال از امتیاز مجلاتی که ذکر کردیم، پایینتر است، و به دلیل فرآیند داوری غیرسختگیرانه، چاپ و اکسپت مقاله در آنها بسیار آسانتر است.
مجلات علمی پژوهشی داخلی از نظر ساختار و امتیاز تفاوت چندانی با مجلات علمی پژوهشی خارجی نداشته و تنها تفاوت آنها این است که به زبان فارسی منتشر میشوند. برخی از مجلات علمی پژوهشی داخلی، نویسنده را به ترجمه چکیده مقاله به انگلیسی ملزم میکنند.برای افرادی که مایل به ادامه تحصیل در دانشگاههای خارجی یا کار در مراکز بینالمللی هستند، مقالات علمی پژوهشی داخلی امتیازی دربر نخواهند داشت.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اصلیترین مرجع بررسی اعتبار مجلات علمی و پژوهشی است. البته وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد هم دارای هیئتهای ارزیابی اعتبار مجلات هستند. وزارت بهداشت تقریباً هر روز لیست مجلات معتبر علمی و پژوهشی و دیگر مجلات را آپدیت میکند و روزانه مجلات بسیاری را از لیست خارج کرده و عناوین جدیدی را جایگزین میکند. متأسفانه وزارت علوم فقط سالی یک بار این کار را انجام میدهد و این یک ضعف به حساب میآید. دانشگاه آزاد اسلامی در سالهای اخیر فعالیتهای گستردهای را در این زمینه صورت داده است بهطوریکه در سال چندین بار اقدام به انتشار بلک لیست میکند.
مقاله علمی پژوهشی به مقالهای گویند که در نگارش آن بهجای پرداختن به نتایج تحقیقات پیشین درزمینهٔ تحقیقاتی، به داشتن یک ایده جدید و نوآوری نسبت به تحقیقات پیش پرداخته شده باشد. درواقع مقاله پژوهشی به مقاله بیس یا پایهای اطلاق میشود که برای نگارش آن از دادههای خامی که خود محقق آنها را به دست آورده است، استفاده شده باشد. چیزی که درباره این مقالات بسیار مهم است، تجزیه و تحلیل دادههایی است که فرضیه و ایدههای مطروحه در تحقیق را حمایت میکند. شاید برایتان این سؤال پیش آمده باشد که اگر به چنین مقالاتی، علمی پژوهشی گفته میشود پس چرا به این نوع مقالات بیشتر در دسته مقالات داخلی اشاره میشود؟ واقعیت این است که مقالات علمی پژوهشی در سطح بینالمللی هم نگارش و منتشر میشوند و مثلاً شما میتوانید مقالهای به این صورت بنویسید و با ترجمه مقاله آن را به یکی از مجلات مهم دنیا ارسال کنید اما در دستهبندیهایی که در ایران در نظر میگیریم، مقالاتی با این مختصات که به زبان فارسی نوشته میشوند و در مجلات داخلی به چاپ میرسند اصطلاحاً علمی پژوهشی خوانده میشوند و در دستهبندی مقالات داخلی قرار میگیرند.
اگر ساختار مقالهی علمی پژوهشی را به خوبی ندانید قطعاً در نگارش صحیح آن عاجز خواهید بود. کاری که باید پیش از هر چیز صورت بدهید، این است که بدانید این مقالات شامل چه بخشهایی میشوند و چطور باید آنها را نگارش کرد. ساختار کلی یک مقالهی علمی پژوهشی بهصورت زیر میباشد:
عنوان مقاله
عنوان مقاله نخستین چیزی است که نظر دیگران را به خواندن مقاله شما جلب میکند. عنوان باید شاخصههایی داشته باشد. مثلاً با تعدادی مشخص از کلمات به مخاطب بگوید که قرار است درباره چه چیزی بخواند و چه دستاوردی را معرفی کند. اگر نتوانید با حداقل کلمات و با زبانی گویا به طرح موضوعتان بپردازید و آن را معرفی کنید قطعاً تعداد مخاطبانی که با شما همراه خواهند بود اندک خواهد شد. ضمن اینکه اگر ادعاهایی در این بخش داشته باشید که در بدنه و بخشهای بعدی همسو و همراستا با محتوای مطرحشده در عنوان نباشد، از سوی مجلات پذیرفته نمیشوید. از نوشتن عنوانهای طولانی باید خودداری نمود. همچنین از کلمات اختصاری شناخته نشده در عنوان مقاله نباید استفاده کرد. عنوان مقاله نباید بیشتر از 20 کلمه باشد.
افیلیشن یا اسامی نویسندگان
بعد از عنوان باید اسامی نویسندگان قرار بگیرد. نام نویسندگان در کنار مرکز و دانشگاهی که در آن مشغول به فعالیتاند و راه تماسشان از طریق ایمیل هم در بخش اسامی آورده میشود.
چکیده
این بخش باید شرحی از کل تحقیق باشد در این قسمت باید ضمن بیان اهمیت موضوع و نتایج به دست آمده، بهطور شفاف و دقیق در قالب تعداد محدودی از کلمات (وابسته به نوع مجله مثلاً میتواند حداکثر تا 200 کلمه باشد) توضیح داده شود. چکیده بایستی به گونهای نوشته شود که دیگران را به خواندن مقاله شما ترغیب کند. اگر کلمات اختصاری در چکیده به کار رود، باید عبارت کامل آن در داخل پرانتز و پس از عبارت اختصاری نوشته شده و یا کلمه اختصاری در داخل پرانتز و پس از عبارت کامل آن نوشته شود. معمولاً زمان افعال چکیده یک مقاله زمان حال است اما میتوان از افعال زمان گذشته نیز استفاده نمود. . اگر بهدرستی از عهده نگارش این بخش از مقالات علمی پژوهشی برنیایید، خوانندگانی که به سراغ خواندن مقالهتان رفتهاند از ادامه دادن پشیمان میشوند و امکان دارد که تا انتها با شما همراه نشوند.
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی، کلید ارتباط میان مخاطب و مقاله شما هستند. باید با تعدادی محدود کلمه مشخص کنید که قرار است پایههای مقالهتان را در چه حیطهای کار بگذارید. با وجود این کلمات کلیدی است که در دستهبندیهای مختلف به شکلی تخصصی، مقالهتان شرکت میکند و کاربران و مخاطبان هم میتوانند با جستوجوی کلمات مرتبط با مقالهتان به سمت آن راهنمایی شوند.کلیدواژه شامل یک تا حداکثر سه کلمه میباشد و در جستجوها بهعنوان پل ارتباط بین جستجوگر و مطلب قرار گرفته و او را به محتوا نزدیکتر میکند بنابراین کلماتی را که منعکسکننده موضوع مقاله شما بوده و تمایل دارید با جستجوی این کلمات، مقاله شما در نتایج نمایش داده شوند، درج کنید. تعداد کلمات این بخش معمولاً بین 3-5 کلمه میباشد.
مقدمه
مقدمه هم بخش دیگری از مقاله است که باید عنوان را شرح بدهد و به مخاطب بگوید که هدف از انجام پژوهش پیش رویش دقیقاً چه بوده است. ضمن اینکه درباره مسیر آتی مقاله هم توضیحاتی میدهد و به مخاطب میگوید که قرار است در بخشهای بعدی شاهد چه چیزی باشد. مقدمه خود به سه بخش تقسیم میشود: بخش اول برای آشنایی بیشتر خواننده تعریفی کلی از موضوع داده میشود بعد از این بخش به اهداف در نظر گرفته شده از انجام تحقیق پرداخته میشود و در بخش آخر نیز به ساختارهای بعدی مقاله اشاره میشود. معمولاً بهترین مقدمه از لحاظ اندازه معمولاً 1 الی 1،5 صفحه است.
مرور ادبیات پژوهش
در ساختار استاندارد مقاله بعد از بیان مقدمه، بهصورت دقیقتر به شرح یافتههای مرتبط قبلی و تحلیل و نقد آنها میپردازند. این کار را در بخش مرور ادبیات مقاله انجام میدهیم. این بخش شامل مبانی نظری و تحقیقاتی است که قبلاً توسط اشخاص دیگری انجام شده است که سعی میشود نقاط ضعف و قوت این کارهای قبلی مورد سنجش قرار میگیرد. مقاله انجام شده کنونی هم با کارهای قبلی مقایسه میشود. درواقع با مرور آثار قبلی در حوزه کاریتان است که میتوانید چراغی در ذهن مخاطب روشن کنید و به او بگویید که کارهای گذشته دارای چه نقاط قوت و ضعفی بودهاند و شما چطور توانستهاید در جهت تکمیل موضوع مورد پژوهشتان گامی مثبت بردارید.
روش تحقیق
در این بخش از نحوه نوشتن مقاله علمی پژوهشی که با عنوان مواد و روشها نیز شناخته میشود، به بررسی راههای رفع مسئله و یا توضیحات مربوط به موضوع مقاله پرداخته میشود. همچنین نتایج پژوهشها و آزمایشات صورت گرفته در مورد مسئله علمی موردنظر، ارائه میگردد.ر این قسمت باید مراحل اجرایی پژوهش و چگونگی تحلیل دادهها را همراه با تکنیکهای استفادهشده برای جمعآوری اطلاعات و دادههای تجربی با جزئیات آنها بیان کنید. محاسبات ریاضی و طرحهای آماری نیز باید در این قسمت ذکر شوند. در بخش روش تحقیق باید بگویید که از چه روشی برای تعیین جامعه موردنظر پژوهش خود استفاده کردهاید، انتخاب نمونهها و روش نمونهگیری چه بوده است و عناصری مانند روایی و پایایی به چه سبک و شکلی در پژوهشتان در نظر گرفته شدهاند. برای این قسمت از مقاله میتوان یک ستون تا 2 صفحه در نظر گرفت.
نتایج
نتیجهگیری حاصل از تحقیقات و پژوهشها که مهمترین بخش هر تحقیق محسوب میشود باید در این بخش نوشته شود. در این قسمت باید دستاوردها، یافتهها و مقادیر عددی نتایج آزمایش، اهمیت و باارزش بودن آنها کاملاً دقیق و به صراحت توضیح داده شود و ویژگیهای آماری نیز ذکر گردد. زمان افعال این بخش از مقاله گذشته است. هدف اصلی این بخش ارائه و نمایش یافتههایتان است. این بخش را یک گزارش عینی از نتایج قرار دهید و یافتههای حاصل از تحقیق را در صورت لزوم با رسم جدول یا شکل نشان دهید. در بخش نتایج فقط باید نتایج حاصل را ارائه داد. از هرگونه تفسیر و جهتگیری در برابر نتایج خودداری کنید. البته دقت کنید ترتیب ارائه نتایج منطقی و مناسب باشد تا خواننده بهتر با مقاله شما ارتباط برقرار کند. این بخش از مقاله نیز میتواند بین 1-2 صفحه باشد.
سپاسگزاری
همواره در نگارش یک مقاله علمی، افراد گوناگونی، نقشهای متفاوتی را ایفاء مینمایند. اگر این افراد در ارائه نقش خود، عنوان نویسندگی را حائز نشوند، بر عهده نویسندگان مقاله است که از زحمات آنها در بخش " تقدیر و تشکر" مقاله قدردانی نمایند. همچنین میتوان از مؤسساتی که حمایت مالی و یا تجهیزاتی داشتهاند و یا از داوران مقاله که با ارائه نکات ارزشمند خود ارتقای کیفی مقاله کمک کردهاند، تشکر نمود. این قسمت بهتر است بین 2-5 سطر باشد دراینباره نکته اولی که باید به آن توجه داشت این است که به کدام نشریه میخواهید مقاله خود را سابمیت کنید چون ژورنال های های متفاوت آییننامههای نه چندان خیلی متفاوت ولی اندکی متفاوت را برای خود درنظر میگیرند. بنابراین سعی شود به فرمت مورد پذیرش نشریه موردنظر ارجاع شود.
منابع
در این بخش مشخصات تمامی منابع و مقالاتی که در متن مقاله به آنها ارجاع شده است، باید بهطور کامل و دقیق نوشته شوند. یکی از ملاکهای ارزشیابی مقاله علمی چگونگی استفاده از منابع دسته اول و بروز است. هر چه غنای علمی منابع استفاده شده در مقاله بیشتر و بهتر باشد مقاله از استحکام علمی بیشتری برخوردار است. استفاده از منابع درجه یک و آوردن آنها به شکل و سیاقی که مجلات و ژورنالهای علمی از محققان میخواهند (نوع رفرنس دهی) هم بخشی ضروری در تحقیق است. در حالت عادی میتوانید هر تعداد رفرنس که میخواهید برای مقاله استفاده نمایید اما برخی مجلات و نشریهها برای تعداد رفرنسها هم محدودیتهایی در نظر میگیرند.
پس از اینکه با ساختار و استاندارد نوشتن مقاله علمی پژوهشی و تعداد کلمات هر قسمت از مقاله آشنا شدید این سؤال پیش میآید که چگونه میتوان تعداد کلمات یا صفحات مقاله را طبق فرمت مجله تنظیم کرد. کاهش کمیت مقاله راهحلی سریع و آسان جهت مناسبسازی محتوا و کمیت مقاله طبق استاندارد مجله میباشد. زمانی که شروع به نگارش مقاله میکنیم بیشتر تمایل داریم تا مفهوم را گستردهتر توضیح دهیم؛ با وجود اینکه این امر کمک خوبی برای درک موضوع اصلی مقاله میکند اما ممکن است خواننده را از خواندن کل مقاله منصرف کند . همانطور که میدانید هر مجلهای مقالات را با تعداد خاصی از کلمات پذیرا میباشد و ممکن است شما بعد از نوشتن یک مقاله علمی خود متوجه شوید که مجلهای که میخواهید مقاله خود را به آنجا سابمیت نمایید دارای محدودیت کلمات میباشد از این رو باید تعداد کلمات آنها را کاهش دهید.
کم کردن تعداد کلمات کار سختی هست باید ویراستاری که کاملاً به موضوع مقاله تسلط دارد این کار را برای شما انجام دهد. در سینا ترجمه مقاله شما با رعایت تمام نکات ظریف و بدون لطمه بر محتوای متن ، توسط متخصصان کاهش داده میشود. اصول و روشهای کاهش کمیت مقاله عبارتاند از:
|
مقالهنویسی بهویژه نگارش مقالههای علمی و پژوهشی در سالهای اخیر بهشدت موردتوجه واقع شده است و افراد زیادی اقدام به نگارش مقالههای پژوهشی میکنند. مزایای چاپ مقاله علمی پژوهشی برای اساتید، دانشجویان، جامعه علمی و محققان شاغل در هر زمانی قابلتوجه است. مقاله علمی پژوهشی چون نتیجه تلاش و پژوهش خود دانشجویان می باشد امتیاز بسیار زیادی دارد و دانشجویان میتوانند با ارائه این مقالات در مجلات معتبر امتیازات زیادی کسب کنند. ازجمله مهمترین امتیازاتی که به نویسندگان مقالات علمی پژوهشی تعلق میگیرد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
افزایش رتبه علمی
افزایش حقوق و مزایای شغلی
امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان
معافیت از سربازی برای نخبگانی که اکسپت و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی مورد تأیید وزارت علوم دارند.
پذیرش راحتتر در مقطع دکتری
گرفتن بورس تحصیلی از دانشگاههای معتبر بینالمللی در سراسر جهان
استخدام راحتتر در کلیه ادارات و سایر مراکز دولتی و خصوصی
پذیرفته شدن آسانتر بهعنوان عضو هیات علمی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی
امکان ادامه تحصیل در مقطع، رشته و دانشگاه دلخواه در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون ورودی
برای چاپ یک مقاله در مجلات علمی پژوهشی باید ابتدا تصمیم بگیرید که مقاله موردنظر را در مجلات داخلی چاپ میکنید یا خارجی سپس مراحل چاپ را شروع کنید این مراحل عبارتند از:
اگر تصمیم گرفتهاید مقاله علمی پژوهشی خود را به مجلات خارجی سابمیت کنید بهتر از قبل از شروع هر کاری مقاله را ترجمه کنید. برای ترجمه مقالات تخصصی هر رشته باید از فرد متخصص همان رشته استفاده کنید چون کیفیت مقالت ترجمه شده بسیار مهم میباشد و داوران مجلات حساسیت زیادی به این موضوع نشان میدهند و مقالات باکیفیت اعتبار بالایی را کسب خواهند کرد.
برای این کار باید از نرمافزارهای مربوطه استفاده کنید پسازاینکه درصد مشابهت مقاله را به دست آورید شروع به پارافریز کنید ممکن است مشابهت متن مقاله شما اصلاً بهصورت عمدی نباشد ولی باید درصد مشابهت را کاهش دهید مجلات معتبر قبل از ارسال مقالات جهت داوری مقالات سابمیت شده را توسط نرمافزارها و برنامههای آنلاین خود ، نسبت به مشابهت مقالات با مقالات آنلاین بررسی میکنند. اگر این میزان سرقت ادبی(plagiarism) از حد مجاز اعلامی مجله بیشتر باشد ، مقاله را سریعاً ریجکت میکنند.
همان اندازه که نگارش مقاله علمی میتواند دشوار باشد، انتخاب مجله مناسب برای چاپ آن نیز سخت است. شما باید موارد مختلفی را برای انتخاب یک ژورنال در نظر بگیرید تا نه تنها مانع رد شدن مقاله علمی خود شوید بلکه مقالهتان را در ژورنالی چاپ کنید که اعتبار و ارزش کار تحقیقاتیتان را بالاتر ببرد. اصالت مجله موردنظر را بررسی نماید و توجه داشته باشید که مجله قابلتأیید وزارت علوم باشد همچنین مجلات از نظر سطح اعتبار با یکدیگر متفاوتاند و باید مقاله را از نظر سطح اعتبار سنجیده سپس به آن مجله سابمیت کنید.
با مراجعه به راهنمای هر ژورنال فرمت مجله را پیدا کنید چون هر مجله مقالات را فقط در فرمت مشخصی پذیرش میکنند در غیر این صورت مقاله ریجکت میشود بنابراین یک مرحله مهم و حتمی قبل از سابمیت مقاله تبدیل فرمت است. شکل و ساختار مقاله باید بهگونهای تغییر کند و بهینهسازی شود که مخاطبان بیشترین میزان دریافت پیام را از آن داشته باشند. یکی از اصولی که به این امر کمک میکند، فرمت بندی مقالات است. پس مقالات خام قبل از فرستادهشدن به ژورنالهای گوناگون نیاز به فرمتبندی دارند.
مقالات علمی از مهمترین دریچههایی هستند که از ذهن نویسندگان به سمت دنیای علم باز میشوند. متخصصان، دانشجویان، اساتید و پژوهشگران مختلف به کمک مقالهنویسی ایدههای خود را در اختیار دنیای علم و حرفه خود قرار میدهند. این به اشتراکگذاری علمی باعث میشود تا روند پیشرفت علم در هر زمینهای سرعت بگیرد. بعد از طی مراحل فوق مقاله را با توجه به راهنمای هر مجله سابمیت کنید تا به بخشهای داوری ارسال شود برای انجام این کار از مشاورین و کارشناسان متخصص کمک بگیرید.
شدت سختگیری و مدت زمان داوری مجلات کاملاً بستگی به کیفیت مجلهای که انتخاب کردهاید دارد. برخی از ژورنالها داوری بسیار سختگیرانه ای دارند. اما برخی دیگر از ژورنالها هم داوری کوتاهتری دارند و هم شدت سختگیری داوران بسیار پایین است. نتیجه داوری مقالات در این نوع مجلات سه حالت میتواند داشته باشد:
1. مقاله پذیرفته شود 2. مقاله ریجکت شود 3. مقاله نیاز به بررسی و بازبینی داشته باشد.
هنگامی که دانشجویان مقاله خود را برای یک نشریه علمی پژوهشی ارسال میکنند، مقاله آنها پس از عبور از فرآیند داوری و در صورت اکسپت، گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی را دریافت خواهد کرد .گواهی پذیرش نشریات علمی پژوهشی میبایست دارای مهر بوده و به امضای شخص سردبیر رسیده باشد. فرآیند اکسپت مقاله در بسیاری از ژورنالهای معتبر فرآیندی زمانبر است که ممکن است تا چندین ماه نیز به طول بیانجامد، اما صرف طولانی شدن پروسه ارسال پاسخ از طرف ژورنال دلیل بر پذیرش و اکسپت مقاله نبوده و ممکن است بعد از گذشت چند ماه مقاله ارسالی ریجکت شود.
درست است که اخذ نامه پذیرش به معنای قطعی پذیرش مقاله شما میباشد ولی برای چاپ مقاله در یک مجله و انتشار آن بهصورت چاپ شده باید فایل مقاله را دوباره فرمت بندی کنید بدون انجام فرمت بندی گالی پروف مقاله چاپ نمیشود پس از اصلاح فرمت دوباره به سردبیر ارسال میشود تا در مجله موردنظر چاپ شود.
اگر شما بهترین پژوهش را هم انجام بدهید تا زمانی که نتوانید در مجلات معتبر خارجی و داخلی چاپ و نشر دهید پژوهشهای شما ارزشی نخواهند داشت برای چاپ مقالات علمی پژوهشی خود میتوانید از سایتها و مؤسسات معتبر کمک بگیرید در سینا ترجمه کلیه اقدامات ترجمه ویرایش آمادهسازی مقالات علمی پژوهشی با کیفیت بسیار بالایی انجام میشود و کلیه مقالات بهصورت کاملاً تضمینی و با بالاترین سطح کیفی ویرایش میشوند. اگر میخواهید در بازه زمانی کوتاه با بهترین کیفیت مقالات خود را در ژورنالهای معتبر چاپ کنید با ما همراه باشید.
مجلاتی که برای چاپ مقاله انتخاب میشوند فرمت بندی خاصی دارد و ممکن است محدودیت تعداد کلمات نیز داشته باشند اگر مقاله خود را نوشتهاید و بعد از انتخاب مجله متوجه شدید مقالهی شما نیاز به کاهش تعداد کلمات دارد اگر این کار برای شما دشوار هست و نمیتوانید کلمات مناسب بجای عبارات طولانی جایگزین کنید میتوانید از طریق سینا ترجمه بهصورت آنلاین سفارش شما را ارسال نمایید و برای این کار ابتدا کافی است میزان تعداد کلمات که باید کاهش یابد را مشخص نمایید و مابقی کار را به متخصصان بسپارید تا طبق مراحلی که در زیر به آنها اشاره شده است فایل شما را بدون هرگونه لطمه به معنی و محتوای متن کاهش دهند.
ابتدا سفارش خود را ثبت کرده و فایل و مشخصات را ارسال نمایید (فایل ارسالی تا چه مقداری کاهش یابد)
فایل موردنظر بررسی شده و تعداد کلمات آن توسط متخصصان و مترجمان آن رشته کاهش مییابد.
فایل شما توسط بازرس و کارشناسان مربوطه بررسی شده و فایل با بالاترین کیفیت به شما ارسال میشود.
خدمات کاهش کمیت مقاله علمی پژوهشی در سینا ترجمه
سینا ترجمه همواره یکی از مؤسسات پژوهشی فعال در زمینههای مختلف علمی میباشد که با هدف کمک به دانشجویان، پژوهشگران و اساتید محترم، با گردآوری گروهی از بهترین نخبگان و مجربترین پژوهشگران اقدام به ارائه خدمات پژوهشی مینمایند. ازجمله خدماتی که سینا ترجمه در آن حرف اول را میزند میتوان به سفارش خدمات ترجمه تخصصی ،کاهش تعداد کلمات مقاله و انواع متون در تمامی زبانها و تخصصها و همچنین پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی اشاره کرد.
جهت ثبت سفارش کاهش کمیت مقاله و اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکههای مجازی (واتساپ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید.
در سینا ترجمه کاهش کمیت مقالات توسط متخصصان مرتبط با هر تخصص و زبان با بالاترین کیفیت انجام می گیرد.
بسته به تعداد و حجم که باید کاهش داده شود زمانش متغیر می باشد ولی در حالت کلی در 3-2روز کاری انجام می گیرد.
در سینا ترجمه خدمات کاهش کمیت برای تمام های زبان های زنده دنیا قابل انجام می باشد.
سینا ترجمه دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود. یکی از مهم ترین اصول موسسه سینا ترجمه حفظ محرمانگی اطلاعات و فایل های ارسالی مشتریان عزیز می باشد و تمامی ارکان این مجموعه ملزم به رعایت اصول محرمانگی و حفظ حریم خصوصی مشتریان هستند.
کاهش کمیت برای تمامی مجلات داخلی و خارجی با بالاترین دقت ممکن انجام می گیرد.