سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

نکات کلیدی استخراج مقاله از پایان نامه

انتشار 18 مهر 1400
مطالعه 12 دقیقه

همانطور که می دانید استخراج مقاله از پایان نامه می تواند برای نمره بالا گرفتن در مقاطع تحصیلات تکمیلی و چاپ مقاله در مجلات معتبر و همچنین ارتقا رزومه علمی و شخصی دارای اهمیت باشد بنابراین در این مطلب به نکات کلیدی استخراج مقاله از پایان نامه خواهیم پرداخت.

نکات کلیدی استخراج مقاله از پایان نامه

استخراج مقاله از پایان نامه مستلزم شناخت ساختار و اهداف پایان نامه و مقاله به صورت مجزا می باشد. بنابراین قبل از استخراج مقاله از پایان نامه دانستن تفاوت پایان نامه و مقاله ضروری به نظر می آید که در ادامه مطلب به این موضوع پرداخته و سپس نکات کلیدی استخراج مقاله از پایان نامه را برای شما عزیزان باز گو خواهیم کرد.

تفاوت پایان نامه و مقاله

اولین گام برای استخراج مقاله از پایان نامه ضرورت درک تفاوت بین پایان نامه و مقاله می باشد. بنابراین در زیر به تفاوت پایان نامه و مقاله اشاره شده است:

پایان نامه

  • اهداف علمی به همراه دارد و در جامعه دانشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد.

  • اساتید آن را بررسی و تحلیل می کنند.

  • دارای فصول مختلف است.

  • هیچ محدودیت خاصی درباره حجم و اندازه پایان نامه نیست.

  • دارای جداول محتوایی مختلف است که فهرست وار به شرح فصول و عناوین می پردازند.

  • باید در آن به تمامی ابزارها و روش های استفاده شده در پژهش اشاره شود.

  • تمام یافته های پژوهشی و تحقیقاتی شرح داده می شود.

مقاله

  • باید دارای استانداردهای مجلات علمی باشد.

  • داوران آن افرادی ناشناس و بی طرف هستند.

  • به جای فصول دارای بخش های مختلف است.

  • دارای محدودیت از نظر تعداد لغات است.

  • ادبیات تحقیق به طور مفصل در آن شرح داده نمی شود.

  • در مقاله بخش مواد و روش کار حداکثر در یک الی یک و نیم صفحه آورده می‌شود.

  • بخش هایی منتخب از کار پژوهشی در مقاله ارائه می شود.

اهمیت استخراج مقاله از پایان نامه

استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و استخراج مقاله از رساله دکتری یکی از اصلی ترین تجربه پژوهشی هر دانشجوی تحصیلات تکمیلی به شمار می رود. اگر این فرآیند به شکل مناسبی صورت گرفته باشد حتماً انگیزه انتشار یافته های پایان نامه را در قالب یک مقاله (علمی پژوهشی، ISC، ISI و یا SCOPUS و PUBMED) زنده خواهد کرد. چرا که مطلع کردن جامعه پژوهشی از یافته های یک پایان نامه در سطح ملی و بین المللی تنها از طریق انتشار مقاله استخراج شده از پایان نامه امکان پذیر خواهد بود. علاوه بر این چاپ مقاله برگرفته از پایان نامه امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به غنای جامعه علمی را تحقق می کند که این کار رزومه شما را برای ورود به دوره های تحصیلی بعدی یا ورود به شغل مورد نظر تقویت می کند. بنابراین در ادامه مطالب راهکارهایی را به شما دانشجویان و پژوهشگران عزیز جهت اقدام به استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد یا استخراج مقاله از رساله دکتری، پیشنهاد خواهیم کرد تا بتوانیم در انتشار یافته های علمی شما سهمی اندک داشته باشیم.

استخراج مقاله از پایان نامه

مزایای استخراج مقاله از پایان نامه

معمولا پایان‌نامه‌ها تنها در داخل دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و خوانندگان کم‌تری را به خود اختصاص می‌دهند. تنها دانشجویان می‌توانند از نتیجه پایان‌نامه‌ها در تحقیقات بعدی خود استفاده کنند. با این حال با استخراج مقاله از پایان نامه و انتشار نتیجه آن به صورت یک مقاله، تعداد خوانندگان افزایش می‌یابد، دسترسی به نتایج آسان‌تر می‌شود و شما بیشتر در معرض ارتباطات تخصصی در زمینه تخصصی تان قرار خواهید گرفت که این مسئله برای شما مزایای زیادی خواهد داشت که در زیر به یک سری از این مزایا اشاره شده است:

مزایای استخراج مقاله

گرفتن 2 نمره پایان نامه کارشناسی ارشد

پذیرش راحت تر در مقطع دکتری

گرفتن بورسیه تحصیلی از دانشگاه های معتبر بین اللملی در سراسر جهان

شناخته شدن به عنوان متخصص و صاحب نظر در موضوع

استخدام راحت تر در کلیه ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی

ثبت کردن تحقیقات انجام شده به نام نویسندگان و حفظ دائمی آنها


نکات کلیدی در استخراج مقاله از پایان نامه

در واقع ارزش وجودی، کاربردی و یا علمی پایان نامه توسط مقاله تعیین شده و از اهمیت بالایی برخودار می باشد. بنابراین در زیر به یک سری نکاتی که در استخراج مقاله از پایان نامه باید در نظر گرفته شود اشاره شده است.

تکراری نبودن عنوان مقاله و جستجو در گوگل اسکولار برای اطمینان از تکراری نبودن

شناسایی همایش های داخلی و بین المللی به عنوان یکی از راه میانبر جهت چاپ مقاله استخراج شده از پایان نامه

انتخاب موضوعی بروز و جذاب برای مقاله نویسی برای بالا بردن شانس اکسپت و چاپ شدن در مجلات معتبر داخلی و خارجی

منحصر به فرد بودن موضوع مقاله و روش تحقیق و نتیجه گیری

چند نمونه مقاله پژوهشی و مطالعه آن ها قبل از نگارش مقاله از طریق دانلود مقالات ISI یا منابع فارسی مثل پایگاه مقالات جهاد دانشگاهی

شناسایی مجله مورد نظر جهت چاپ و گرفتن شیوه نامه آن مجله جهت رعایت استانداردهای نگارش مقاله و انتخاب نویسنده مسئول

مراحل استخراج مقاله از پایان نامه

اجازه دهید تا مراحل استخراج مقاله از پایان نامه را برایتان در طی گام هایی دقیق شرح دهیم. تا با آگاهی از این مراحل، استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری برایتان آسان شود.

نحوه نوشتن عنوان در استخراج مقاله

نحوه نوشتن عنوان در استخراج مقاله از پایان نامه

به این نکته توجه کنید که عنوان مقاله لزوما همان عنوان دقیق پایان نامه نیست و شما می توانید عنوان مقاله خود را تغییر داده و یا اگر پایان نامه شما قابلیت استخراج دو یا چند مقاله را دارد عنوان را متناسب با مسئله مورد نظر انتخاب کنید.

نحوه نوشتن چکیده در استخراج مقاله از پایان نامه

چکیده مقاله را می توانید از همان چکیده پایان نامه کپی کنید. اما اگر قصد استخراج دو مقاله از پایان نامه دارید تنها موارد از چکیده را در مقاله قرار دهید که مربوط به عنوان مقاله است و از ارائه یافته های مربوط به مقاله ای که قرار است بعدا استخراج کنید پرهیز کنید تا چکیده مربوط به موضوع باشد.

به طور کلی در تدوین چکیده به موارد زیر توجه کنید:

  • تعداد کلمات چکیده بین 250 تا 300 کلمه می باشد.

  • جمله های چکیده خبری و به صورت گذشته یا ماضی بعید نوشته شده باشند.

  • چکیده را با ارائه هدف پژوهش و ضرورت آن در یک یا دو جمله شروع کنید.

  • معرفی موضوع یا ارائه پیش زمینه در یک یا دو جمله

  • به نحوه انجام یا اجرای پژوهش اعم از نحوه نمونه گیری، نحوه آزمایش یا شبیه سازی، نحوه گرآوری داده ها و ابزارهای پژوهش اشاره کنید.

  • یافته های اصلی پژوهش را به صورت مختصر بیان کنید.

  • به کاربرد اصلی یافته ها یا بهره اصلی پژوهش اشاره کنید.

چکیده

کلمات کلیدی

تعریف کلمات کلیدی در استخراج مقاله از پایان نامه

برای درج کلمات کلیدی ،کلماتی را انتخاب کنید که بیش ترین و نزدیک ترین رابطۀ معنایی را با محتوای مقاله دارد. به طور معمول بین سه تا شش کلمه را می توانید به عنوان کلید واژه در نظر بگیرید.

نحوه نوشتن مقدمه در استخراج مقاله از پایان نامه

منظور از مقدمه همان مسئله اصلی و عوامل به وجود آورنده مسئله و زمینه های ایجاد مسئله است تا خواننده به صورت کامل به مشکل و مسئله اصلی پی ببرد. یک مقدمه خوب تبیین دقیق و روشن از مسئله ای که انگیزۀ اصلی نگارش یک مقاله بوده است را نشان می دهد. برای نگارش مقدمه مناسب شواهدی دال بر وجود مساله عرضه کنید، ابعاد و شرایط دقیق مسئله را بیان کنید، به این مطلب بپردازید که مسئله چه چیزی است، چرا بوجود آمده است، چه شرایطی باعث به وجود آمدن آن شده است. پاراگراف آخر مقدمه یک مقاله را با بیان این که هدف شما از انجام پژوهش چیست و به طور کلی در طی فرایند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختار بندی کرده اید به پایان برسانید. به این نکته توجه کنید که هیچ گاه مقدمه و بیان مسئله در مقالات به خصوص مقالات بین المللی از هم جدا نیستند و منظور از مقدمه همان بیان مسئله می باشد.

نوشتن مقدمه در استخراج مقاله

پیشینه پژوهش

پیشینه پژوهشی در استخراج مقاله از پایان نامه

در این قسمت به پژوهش های قبلی مرتبط با موضوع مقاله اشاره خواهید کرد که برای این کار بهتر است پژوهش های جدید را بررسی کنید، پژوهش های مرتبط را درج کنید، اگر پژوهش مستقیمی وجود نداشت به پژوهش های نزدیک اشاره کنید، چون این کار نیز تصور داوران را به نسبت به پژوهش شما مثبت تر خواهد کرد. یکی از اشتباهات ما در داخل کشور درج پشینه های پژوهشی به صورت ترجمه چکیده ها می باشد که نشان از عدم تسلط فرد به نتایج و نقد آن خواهد داشت. از دیگر اشکالات می توان به درج پیشینه های قدیمی اشاره کرد که نشان دهنده عدم تسلط پژوهشگر به پژوهش های جدید و نو در دنیای علم دارد.

نحوه نوشتن پیشینه تحقیق در استخراج مقاله از پایان نامه

دقت کنید که در این بخش که جزء اصلی مقاله می باشد حتما گذشته نظریه ای یک یا چند متغیر مورد بررسی را نوشته باشید. می دانیم که هر متغیری دارای نظریه های مختلفی در آن زمینه می باشد. پس بدون درج نظریه های پایه در مورد یک یا چند متغیر یک مقاله کامل نمی شود. مقالات فعلی در سطح بین المللی حتما این بخش از مقاله را در خود جای می دهند. معمولا پیشینه در فصل دوم پایان نامه نوشته شده است اما شما باید جدیدترین و مرتبط ترین نظریه های بحث شده در فصل دوم را در مقاله به صورت مختصر قرار دهید. اگر می خواهید مقاله شما در مجلات ,ISC ,ISISCOPUS و PUBMED پذیرفته شود نظریات و تئوری های مربوط به موضوع پژوهش را خلاصه کنید، به صاحب نظران اصلی اشاره کنید، متغیرهای پژوهش را با رفرنس های جدید تعریف کنید و مولفه ها و مفاهیم مرتبط با آن را بررسی کنید و در پایان مبانی نظری پژوهش را جمع بندی کرده و به خلاء به وجود آمده در راستای تکمیل یا تایید نظریه اشاره کنید تا داوران نیز به هم راستایی کار شما و نظریه های پیشین پی ببرند.

نوشتن پیشینه تحقیق

روش پژوهش

روش پژوهش در استخراج مقاله از پایان نامه

در این بخش نحوه انجام کار پژوهشی که انجام داده اید را شرح دهید. برای این کار در فصل مربوط به روش پژوهش که عموما فصل سوم می باشد مراجعه کرده و آن را خلاصه کنید. اگر کار شما آزمایشی است به ترتیب آزمایش ،نوع کنترل و نحوه اخذ داده ها و در نهایت روش تحلیل داده ها اشاره کنید. اگر کار غیر آزمایشی دارید به منبعی که قرار است از آنها داده گردآوری کنید و به نحوه اخذ آن اشاره کنید.

نحوه نوشتن نتایج تحقیق در استخراج مقاله از پایان نامه

این بخش نیز از فصل چهارم یا فصل یافته های پژوهش پایان نامه قابل خلاصه و درج می باشد. اما باید به این امر توجه کنید که تنها بخش مربوط به یافته هایی را درج کنید که مربوط به سوال یا فرضیه پژوهش شما می باشد. برای مقاله از درج یافته ها و جداول جانبی خودداری کنید. و همچنین در این بخش فقط جداولی را کپی کنید که دقیقا مربوط به سوال پژوهشی شما می باشد.

نتایج

بحث

بحث و نتیجه گیری در استخراج مقاله از پایان نامه

این بخش نیز یکی از بخش های مهم مقاله می باشد و بیشتر به هنر نویسندگی پژوهشگر مرتبط است. نگارش یک نتیجه گیری خوب با قلم فرسایی پژوهشگر کار برای پذیرش مقاله را آسان تر خواهد کرد. برای این کار به فصل پنجم یا بخش نتیجه گیری مراجعه کنید و به صورت خلاصه و منسجم به نتیجه گیری کار بپردازید. ابتدا به یافته های مربوط به هر سوال و فرضیه پرداخته و به تبیین آن یعنی چگونگی و چرایی یافته بدست آمده بپردازید تا خواننده متوجه شود این یافته شما چه معنایی دارد. این بخش را به طور متوسط با یک تا سه صفحه منسجم به پایان برسانید.

پیشنهادات کاربردی یا پژوهشی در استخراج مقاله از پایان نامه

یکی از بروندادهای اصلی پژوهش پیشنهادهای کاربردی می باشد که برای استفاده از یافته های شما در جهت حل مشکلات می باشد. شما باید پیشنهادات کاربردی و اجرایی را به ذی نفعان پژوهش بدهید تا بتوانند با یک نقشه راه دقیق مسائل پیش آمده در راستای موضوع مورد بررسی را حل کنند. و همچنین در بخش بعدی به پژوهشگران آتی پیشنهادهای جهت ادامه مسیر پژوهش برای شناسایی جوانب پنهان که از دید شما پنهان مانده ارائه دهید.

پیشنهاد کاربردی

محدودیت پژوهش

محدودیت های پژوهش در استخراج مقاله از پایان نامه

اگر در طی اجرای پژوهش با محدودیت های مواجه بودید آن را برای استفاده کنندگان ذکر کنید. اما توجه کنید که محدودیت ها، مشکلات پژوهش نیست یعنی مواردی مانند نبود منابع یا نبود ابزارهای پژوهش نیست. بنابراین فقط محدودیت های ذاتی پژوهش را ذکر کنید. برای مثال نتوانستن کنترل کردن زمان خواب آزمودنی ها و... .

نحوه نوشتن منابع در استخراج مقاله از پایان نامه

در درج منابع به سبک های رفرنس نویسی در مجله مورد نظر توجه کنید چرا که استایل مجله ها با هم متفاوت است از این رو ضروریست قبل از ارسال مقاله به مجلات معتبر حتما به این امر توجه شود.

منابع


مراحل استخراج مقاله در سینا ترجمه

ثبت سفارش

ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی

بررسی فایل

بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است

اعلام نتایج

اعلام نتیجه به شما و دریافت تایید نهایی از جانب شما و شروع کار استخراج مقاله از پایان نامه

تایید نهایی

تایید نهایی مقالات توسط بازرسی و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده از پایان نامه

خدمات استخراج مقاله از پایان نامه

خدمات استخراج مقاله از پایان نامه در سینا ترجمه

یکی از بزرگترین موسسات فعال در زمینه کارهای پژوهشی، سینا ترجمه می باشد. این موسسه با بهره گیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، توانسته است در انواع خدمات پژوهشی حرف اول را بزند که از جمله خدمات می توان به استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و تهیه مقاله از رساله دکتری اشاره کرد. در حقیقت سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو آمده استخراج مقاله از پایان نامه هایی است که به زبان های مختلف نوشته شده است. اگر پایان نامه شما به زبانی فارسی یا غیرفارسی است و درخواست استخراج مقاله را دارید یا میخواهید مقاله خود را به زبانی غیر از زبان فارسی، بصورت تخصصی و با کیفیت بالا ترجمه کنید، این نوید را به شما میدهیم که سینا ترجمه میتواند بهترین گزینه برای شما باشد

جهت ثبت سفارش استخراج مقاله از پایان نامه روی لینک زیر کلیک نمایید

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

در سینا ترجمه زمان استخراج مقاله از پایان نامه 2 روز کاری می باشد

در سینا ترجمه از تمامی پایان نامه ها با زبان های فارسی و غیر فارسی مقاله استخراج میشود

سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو استخراج مقاله از پایان نامه شما را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد.

بله سینا ترجمه با بهره گیری از متخصصان و نخبگان کشور خدمات استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و رساله دکتری را با بهترین کیفیت ارائه می دهد.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام