تضمین کار پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی، هر آنچه که در خصوص روند داوری مجلات علمی پژوهشی، نحوه انجام اصلاحات مد نظر داوران به منظور بالابردن شانس پذیرش مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی باید بدانید در این مقاله بیان شده است.
هر مقاله علمی پژوهشی از زمان نگارش و تهیه مقاله تا زمان به چاپ رسیدن در مجله علمی پژوهشی پروسهای را طی میکند. هرچه بیشتر با این پروسه و روال آن آشناتر باشید میتوانید مقالات علمی پژوهشی بینقص و مورد تائید داوران را نگارش نمایید بهنحویکه دیگر نیازمند رفتوبرگشتهای بسیار مقاله بین نویسنده و مجله و انجام اصلاحات بسیار نباشد. در این مقاله تفاوت مقاله علمی پژوهشی با سایر مقالات و همچنین مجلات علمی پژوهشی با سایر مجلات بیانشده است. علاوه بر شناخت دقیق مقالات و مجلات علمی پژوهشی، نحوه داوری و بررسی مقالات علمی پژوهشی در مجلات بیانشده است تا با روال بررسی داوران مجلات بهتر آشنا شوید و با رعایت نکات مدنظر داوران بتوانید شانس پذیرش مقاله خود را بالا ببرید.
بهطورکلی به هر نوع نوشته و گزارش که حول محور موضوع خاصی باشد مقاله گفته میشود؛ مانند مقالات علمی و یا خبری که توسط روزنامهنگاران یا نویسندگانی تألیف میشود و ممکن است نویسنده مقاله در موضوع مقاله هیچگونه تخصصی نداشته باشد. این مقالات دارای ساختار خاص و مشخصی نیستند و به زبان عمومی و غیرتخصصی که برای عموم قابلفهم باشند نوشته میشوند. در کنار این نوع نوشتهها نوع دیگری از نوشتههای تخصصی و علمی نیز قرار دارد که به این نوع از نوشتهها نیز مقاله گفته میشود. این نوع از مقالات توسط پژوهشگران و دانشگاهیان نوشته میشوند. که نام دانشگاه یا مؤسسه تحقیقاتی بر روی مقاله درج میشود و مقاله دارای ساختاری خاص و مشخص میباشد. هدف ما از بررسی مقاله این نوع از مقالات علمی میباشد.
مقاله اصلی و یا مقاله پژوهشی، مقالاتی هستند که در نگارش آنها نویسندگان به بیان مطالعات و آزمایشهای تجربی خود که برای اولین بار انجامشده است و نتایج حاصل از آنها میپردازند. این نوع مقالات حاصل پژوهشهای جدیدی هستند که قبلاً مانند آنها انجامنشده است. مقالات اصلی و یا پژوهشی متداولترین نوع مقالات علمی هستند که برای چاپ در مجلات معتبر نگارش میشوند؛ و ما نیز نحوه آموزش این نوع مقالات را خدمتتان ارائه خواهیم کرد.
مقاله مروری همانطور که از نام آن مشخص است بهمرور تحقیقات و نتایج قبلی میپردازد. نویسنده مقاله مروری موضوع خاصی را انتخاب میکند سپس بهمرور منتقدانهای بر روی تحقیقات پیشین که درزمینهٔ آن موضوع خاص انجامشده است، میپردازد.
در مقالات نظری، نویسنده بر اساس نقد، تحلیل و ارزیابی مطالعات و تحقیقات پیشین، یک نظریه تازه مطرح میکند. امکان دارد نویسندهی یک مقالهی نظری، بر پایهی مستندات و بهطور مستدل از نظریهای حمایت کند و یا حتی آن نظریه را موردتردید قرار دهد.
منظور از مقالات علمی پژوهشی و یا مقالاتی که برای ارسال به مجلات علمی پژوهشی تهیه میشوند و یا آن دسته از مقالاتی که در مجلات علمی پژوهشی پذیرش و چاپشدهاند، مقالات اصلی میباشد. فقط مقالات اصلی و یا پژوهشی را میتوان با استانداردها و الزامات مقاله علمی پژوهشی نوشت و برای مجله علمی پژوهشی ارسال کرد. مقالات پژوهشی توسط محققان و پژوهشگران نوشته میشوند و یا توسط دانشجویان و اساتید از پایاننامههای مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری استخراج میشوند. استخراج مقاله از پایاننامه سریعترین راه تهیه یک مقاله علمی پژوهشی است.
مجلات علمی که هدف آنها چاپ و درد دسترس قرار دادن مقالات علمی ناب در سرتاسر جهان هستند انواع مختلفی دارند که وظیفه نمایهسازی مقالات را به عهدهدارند. برای شناخت بهتر و آشنایی با مجلات علمی بهتر است ابتدا با مفهوم نمایه کردن مجلات علمی در پایگاههای علمی آشنا شوید تا بتوانید پروسه چاپ مقاله در مجلات معتبر در کوتاه ترین زمان را بهصورت تخصصی سریع انجام دهید. نمایه کردن یک مجله علمی بدین معناست که شناسهای توسط پایگاه یا پایگاههای علمی به آن مجله علمی اختصاص داده میشود تا دسترسی به مجله مذکور و محتوایش راحتتر صورت گیرد. پایگاههای علمی بینالمللی و داخلی متعددی وجود دارند، یک مجله بهطور همزمان میتواند توسط چند پایگاه نمایه شود. به بررسی و شناخت انواع این نمایههای مجلات علمی میپردازیم.
مجلات علمی پژوهشی مجلاتی هستند که نمایه خود را از کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور دریافت میکنند. این امتیاز و یا نمایه بهتمامی مجلات داخلی اعطا نمیشود بلکه مجلات واجدالشرایط علمی میتوانند این نمایه را دریافت کنند. دو شرط مهم برای دریافت این نمایه اصالت و ابداع میباشد. مجلات علمی ترویجی و یا علمی تخصصی میتوانند با دریافت امتیازات و شرایط الزامی به نمایه علمی پژوهشی ارتقا پیدا کنند. همچنین ممکن است یک مجله علمی پژوهشی به دلایل از دست دادن شرایط اعلامی کمسیون بررسی نشریات علمی، نمایه علمی پژوهشی خود را از دست دهد.
مجلات علمی پژوهشی دارای یک هیئت ویراستار میباشند که این هیئت متشکل از یک سردبیر و چند ویراستار میباشد. تمامی اعضای تشکیلدهنده این هیئت، پژوهشگران برجستهای هستند. نقش این هیئت مشخص کردن وضعیت پذیرش یا رد مقالات ارسالی به مجله است. بهاینترتیب که ابتدا سردبیر مقالات را دریافت کرده، سپس مقالات واجدالشرایط را به ویراستاران همکار تخصیص میدهد تا اینکه مقالات مزبور وارد فرآیند داوری و تصمیمگیری شوند؛ اما داوران کسانی هستند که در موضوع مرتبط با مقاله متخصص و کارشناس بوده و در مورد مقاله و محتوای علمی آن اظهارنظر میکنند.
در ابتدای فرآیند، هنگامیکه مقاله به مجله میرسد، سردبیر تصمیماتی مقدماتی درباره مقاله اتخاذ میکند. در این هنگام سردبیر دو موضوع را بررسی میکند:
آیا موضوع مقالهی ارسالی با موضوعات علمی تحت پوشش مجله همخوانی دارد؟ اگر جواب خیر باشد و موضوع مجله و مقاله باهم تطابق نداشته باشند بلافاصله مقاله رد شده و به نویسنده مسئول عودت داده میشود. رد مقاله بدین شکل، به معنای آن نیست که مقاله از نظر محتوایی مشکل دارد بلکه انتخاب مجله بهدرستی انجامنشده و باید مجله مناسب دیگری انتخاب شود.
اگر موضوع مقاله و موضوع علمی تحت پوشش مجله با یکدیگر همخوانی داشته باشند آنگاه در قدم بعدی، مقاله ازنظر فرم، شکل، آیین نگارش و استانداردهای مجله کنترل میشود که آیا حداقلها در آن رعایت شده یا خیر. اگر جواب خیر باشد یا مقاله رد شده و بهسوی نویسنده برگشت داده میشوند یا درخواست اصلاح و ارسال مجدد به نویسنده ارسال میشود.
بعد از تمام بررسی سردبیر هیئت ویراستار اگر مقاله از این مرحله موردپذیرش قرارگرفته باشد چه در همان ارسال اولیه و چه ارسال بعد از اصلاحات اعلامی سردبیر و ویراستاران، نوبت به داوری مقاله میرسد. بعد از بررسی مقاله توسط داوران، نویسنده مقاله 3 نوع پاسخ از سردبیر مجله دریافت میکند:
معمولاً خیلی کم اتفاق میافتد که مقالهای بدون نیاز به اصلاح پذیرفتهشده و وارد فرآیند نشر شود.
بخش اعظم مقالات ارسالی به مجلات علمی پژوهشی یا با پاسخ اصلاح مقاله مواجه شوند یا رد میشوند. زمانی که نتیجه بررسی مقاله توسط داوران به اصلاح مقاله ختم میشود، نویسنده باید نظر داوران را بهدقت بررسی نماید و تمامی اصلاحات اعلامی داوران را انجام دهد و به همراه یک نامه که بهطور کامل اصلاحات انجامشده را توضیح میدهد، مجدداً به مجله ارسال نماید.
اصلاحات موردنیاز مقاله به دودسته تقسیم میشوند که عبارتاند از اصلاحات جزئی و اصلاحات عمده. اگر تغییرات و اصلاحات درخواستی داوران جزئی و ناچیز بودند، شما بهراحتی میتوانید آن اصلاحات را انجام دهید.
اما اگر اصلاحات عمده و اساسی مدنظر داوران باشد، احتمالاً یکی از حالات زیر اتفاق میافتد:
نظر داوران صحیح است و اکنون شما میدانید که مقاله دارای نواقص اساسی است. در این مواقع، شما باید راهنماییهای داوران را دنبال کرده و نظرات آنها را در مقاله اعمال کنید
برخی از نظرات داوران صحیح و برخی دیگر از آن نظرات البته به عقیده شما نامعتبر میباشند. در این حالت برای اعمال نظرات داوران و اصلاح مقاله دو نکته را به خاطر بسپارید: اول، کلیه آن تغییراتی که به نظرتان منطقی و صحیح هستند را در مقاله اعمال کنید و سعی کنید در مورد آن نظراتی که با آنها موافق نیستید و معتقدید که داوران در آن موارد مرتکب اشتباه شدهاند، شفافسازی کنید و توضیحات منطقی و مستدل بیشتری در اختیار داوران قرار دهید. دوم، وقتی نسخه ویرایش شده مقاله دوباره برای مجله ارسال میکنید حتماً در نامهای که برای سردبیر و داوران تهیه میکنید دقیقاً نشان دهید که چطور و در کجای مقاله تغییرات و اصلاحات انجامشده است. در ضمن به این نکته دقت شود که نباید هیچیک از نظرات داوران بدون پاسخ بمانند.
کاملاً این امکان وجود دارد که داوران و حتی سردبیر، مقاله را بهدرستی درک نکرده و آن را بهغلط تفسیر کرده باشند، درعینحال که شما هم اعتقاددارید که کلیه نظرات آنها نادرست است. در این هنگام دو راه پیش روی شماست.
راه اول راه مناسبتر آن است که مقاله را از فرآیند داوری این مجله خارج کرده و به مجله دیگری بفرستید با امید آنکه عادلانهتر و مناسبتر بازنگری شود. ولی اگر واقعاً دلایل محکمی برای چاپ مقاله خود در این مجله دارید، مقاله را دوباره برای مجله ارسال کنید؛ اما در این مورد شما باید از تمام مهارت خود استفاده کنید. باید کاملاً منطقی و البته مؤدبانه نظرات داوران را رد کنید تأکید میشود که به داوران، ویراستاران و سردبیر تحت هیچ شرایطی توهین نکنید و هرگز بهطور مستقیم و صریح به آنها نگویید که نظرات شما اشتباه است. چراکه بهسرعت فرآیند داوری متوقف و مقاله رد میشود.
در هر حالت اگر تصمیم به اصلاح مقاله و ارسال مجدد مقاله گرفتید، حتماً آخرین فرصت یا ددلاین ارسال مجدد مقاله که از سوی سردبیر مشخصشده را رعایت کنید. تقریباً در همه مجلات، عدم رعایت موعد مقرر برای ارسال مجدد مقاله، نشانه انصراف نویسنده بوده و مقاله بهطور خودکار از فرآیند داوری خارج میشود.
رد مقاله و یا غیرقابلپذیرش بودن مقاله؛ یعنی نظر داوران جهت پذیرش و چاپ مقاله شما در آن مجله مساعد نبوده است. معمولاً سردبیرها رد مقاله را به سه روش بیان میکنند یا بهعبارتدیگر سه نوع نامه رد مقاله داریم :
مقاله رد کامل میشود. در این حالت سردبیر نمیخواهد دوباره مقالات رد شده را بررسی کند. البته سردبیرها از چنین عبارتی در نامهی رد استفاده نخواهند کرد ولی خیلی مؤدبانه به نویسنده میفهمانند که دوباره مقاله را برای آن مجله نفرستند. در این حالت نباید دوباره مقاله را برای این مجله ارسال کنید یا درباره آن بحث کنید.
این حالت زمانی اتفاق میافتد که مقاله دارای دادههای مفیدی است ولی دادههای مذکور نواقصی جدی دارند. احتمالاً سردبیر به چنین مقالهای دوباره رسیدگی میکند بهشرط آنکه نواقص آن برطرف شود ولی سردبیر پیشنهاد ارسال مجدد نمیدهد علاوه بر رفع نواقص، باید سردبیر را متقاعد کنید که داوران قضاوت درستی را انجام ندادهاند. دقت کنید در هنگام ارسال مجدد در نامه سربرگ باید به نسخه اولیه ارجاع دهید و بگویید چه تغییراتی در آن انجام دادهاید.
مقالاتی وجود دارند که دادههای آنها مشکلی ندارد و اساساً مقاله قابلپذیرش است ولی به خاطر نواقصی که مثلاً در کارهای آزمایشگاهی برای نمونه آزمایشهای کنترلی وجود داشته مقاله رد شده است. تعداد بسیاری از سردبیرها مقالاتی را که چنین مشکلاتی دارند را رد میکنند اگرچه شاید اصلاح مقاله برای پذیرش ساده باشد. در این مواقع شما باید تغییرات مدنظر داوران را در مقاله اعمال کنید و دوباره مقاله را برای همان مجله ارسال کنید. برای نمونه میتوانید آزمایشهای کنترلی درخواستی داوران را به مقاله بیفزایید.
بیشتر بخوانید:
بیشتر بخوانید:
اگر مقاله شما در پروسه داوری مجله موردپذیرش قرار گیرد و یا بعد از انجام اصلاحات و متقاعد ساختن داورها موفق به دریافت پذیرش مقاله شوید، نیاز است تا برای بار آخر ویرایش املایی و نگارشی در اصطلاح ادیت نهایی روی مقاله انجام شود. اصلاحات، توسط ادیتورهای مجله انجام میشود تا علاوه بر رفع ایرادات املایی و نگارشی، مقاله به شکل و فرم مطلوب مجله برای چاپ درآید. البته ممکن است برخی از اصلاحات ویراستاری و یا فرمتی را از نویسنده بخواهند که انجام دهد.
نسخه اصلاحشده مقاله که در اصطلاح به آن گالی پروف و یا پروف مقاله Proof گفته میشود برای نویسنده ارسال میشود تا تأیید کند. در قدم نهایی، نویسنده نسخه نهایی مقاله را برای مجله ارسال میکند تا انتشار یابد.
مجلات علمی پژوهشی ممکن است در مراحل مختلف پروسه داوری هزینههایی دریافت نمایند. در مراحل اولیه که مقاله توسط سردبیر تائید شد برای ارسال به داوری هزینه داوری از نویسنده دریافت میشود و بعد از پرداخت هزینه داوری مقاله وارد پروسه داوری میشود. بعد از نهایی شدن داوری مقاله و انجام اصلاحات توسط نویسنده درصورتیکه مقاله مورد تائید داوران قرار گیرد، بعد از اعلام پذیرش توسط سردبیر بهمنظور ورود مقاله به پروسه چاپ و انجام ادیتها و ویراستاریهای نهایی توسط مجله و چاپ آن هزینه چاپ مقاله از نویسنده دریافت میشود. مبالغ این هزینهها با توجه به نوع مجله و تصمیم هست تحریریه مجله و همچنین حمایتهای مالی مجلات متفاوت میباشد.
روال و نحوه داوری و پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی اعلام شد. با توجه به آنچه بیان شد پروسه داوری و اعلام اصلاحات مجله زمانبر است علاوه بر این در مرحله اول نحوه ارسال مقاله به مجلات علمی پژوهشی داخلی الزامات و استانداردها مخصوص به خود را دارد که باعث میشود این مرحله برای نویسندگان بهخصوص اشخاصی که برای بار اول اقدام به ارسال مقاله به مجلات علمی پژوهشی میکنند بسیار سخت و زمانبر باشد. در مرحله بعدی در خصوص انجام اصلاحات اعلامی داوران و مکاتبه با سردبیر این مرحله نیز برای نویسندگان ممکن است دشوار باشد زیرا باید نظر هر داور بررسی شود و اصلاحات اعلامی هر داور بهطور جداگانه روی مقاله اعمال شود و بعد از انجام تمامی این موارد بهدرستی با سردبیر مجله مکاتبه شود. بهمنظور اینکه تمامی این مراحل بهصورت کاملاً فوری و تخصصی انجام شود تا دیگر نویسندگان مجبور بهصرف زمان طولانی نشوند، پیشنهاد میشود از خدمات تخصصی مؤسسات معتبر کمک بگیرید. در پروسه پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی توسط مؤسسات معتبر، محققان متخصص و مجرب این مؤسسات باتجربه و تخصص چندین ساله خود درزمینهٔ استخراج مقاله از پایاننامه، مقالات پژوهشی مناسب مجلات علمی پژوهشی را از پایاننامه دانشجویان و اساتید استخراج مینمایند. علاوه بر این تیم حرفهای در بخش فرمت بندی، پروسه فرمت بندی مقالات علمی به صورت تخصصی را طبق فرمت و استانداردهای اعلامی مجله بهصورت کاملاً تخصصی و در سریعترین زمان به انجام میرسانند تا دیگر نیاز به اصلاح نباشد. در بخش سابمیت نیز تمامی موارد مربوط به سابمیت مقاله کاملاً تخصصی انجام میشود و پیگیری نتیجه داوری و اصلاحات مدنظر داوران در بازههای زمانی مناسب انجام میشود.
همانطور که اعلام شد برای پذیرش تضمینی و فوری مقاله علمی پژوهشی بهتر است از خدمات تخصصی پذیرش مقاله علمی پژوهشی مؤسسات معتبر کمک بگیرید تا این پروسه بهصورت کاملاً حرفهای و تخصصی و در سریعترین زمان انجام شود. یکی از مؤسسات معتبر که باسابقه چندین ساله خود در امر پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی آماده ارائه خدمات تخصصی استخراج مقاله از پایاننامه، ترجمه تخصصی مقاله، فرمت بندی و سابمیت مقاله میباشد؛ موسسه سینا است. کادر حرفهای و متخصص در بخشهای مختلف آماده ارائه خدمات پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی به فرهیختگان عزیز در سریعترین زمان میباشد.
مراحل ثبت سفارش چاپ مقاله علمی پژوهشی در موسسه سینا به ترتیب مراحل زیر است.
ثبت سفارش |
---|
بررسی و معرفی مجله |
---|
تایید و واریز پیش پرداخت |
---|
تسویه و چاپ مقاله |
---|
پوشش کامل زبان ها و تخصص ها | پشتیبانی از اکثر مجلات معتبر داخلی و خارجی | کیفیت و زمانبندی مطابق با نیاز شما | کنترل کیفیت نهایی توسط بازرس | صدور گواهی کیفیت و فاکتور رسمی | ارتباط مستقیم با مترجم, ویراستار و پشتیبان |
---|---|---|---|---|---|
گارانتی تا زمان پذیرش و چاپ و انتشار | ارائه گزارش سرقت ادبی قبل و بعد از پارافریز | ضمانت پایین ترین تشابه ممکن برای پارافریز | تایپ رایگان و ارائه فایل ترک چنج ویرایش کتاب | پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته | حفظ محرمانگی اسناد و فایل ها |
برای چاپ سریع مقالات علمی، مراحل مختلفی همچون ارسال مقاله، ارتباط با مجله، دریافت پذیرش و انجام اصلاحات مورد نیاز وجود دارد. موسسات حرفهای مانند سینا ترجمه با سالها تجربه در زمینه چاپ فوری مقاله، قادرند شما را در این فرآیند همراهی کنند. این موسسات با برقراری ارتباطات مؤثر و مذاکرات با مجلات معتبر داخلی و بینالمللی، شرایطی را فراهم میآورند که مقاله شما بهسرعت پذیرش و بررسی شود.
جهت ثبت سفارش چاپ مقاله علمی پژوهشی در کوتاه ترین زمان میتوانید از طریق لینک مربوطه که در زیر همین مطلب آورده شده است اقدام نمایید و یا از طریق تماس و یا ایمیل و همچنین از طریق شبکههای مجازی (واتساپ، اینستاگرام، تلگرام) با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
راه های ارتباطی با ما
ما مقاله شما را می توانیم در اکثر مجلات معتبر داخلی و خارجی چاپ کنیم.
تمامی خدمات ترجمه و ویراستاری و چاپ مقاله و ... شامل 72 ساعت گارانتی کیفی هستند ولی برای برخی موارد مثل ترجمه مقاله, گارانتی تا زمان چاپ نیز وجود دارد.
موسسه سینا دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود. یکی از مهم ترین اصول موسسه سینا حفظ محرمانگی اطلاعات و فایل های ارسالی مشتریان عزیز می باشد و تمامی ارکان این مجموعه ملزم به رعایت اصول محرمانگی و حفظ حریم خصوصی مشتریان هستند.
لطفا فایل word مقاله و مشخصات مجله مورد نظرتان را از طریق ایمیل زیر ارسال فرمایید. sina.pub@gmail.com