سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

تهیه رزومه برای مصاحبه دکتری 1403 + دانلود نمونه

انتشار 16 فروردین 1401
مطالعه 17 دقیقه

مدارک مصاحبه دکتری شامل دو دسته می‌باشد: 1. مدارکی که ارائه آن‌ها جهت حضور در مصاحبه دکتری الزامی است. 2. مدارکی که ارائه آن‌ها اگر چه الزامی نیست، اما ارائه آن‌ها امتیازآور است و شانس قبولی داوطلب را جهت پذیرش افزایش می‌دهد. ارائه رزومه برای مصاحبه دکتری لازم و ضروری می‌باشد در ادامه مطلب به توضیح رزومه و نحوه نوشتن آن می‌پردازیم.

تهیه رزومه برای مصاحبه دکتری 1403 + دانلود نمونه

تمامی داوطلبانی که نمره حدنصاب کد رشته محل‌های انتخابی را کسب کرده‌اند دعوت به مصاحبه می‌شوند برای شرکت در مصاحبه باید در زمان مقرر شده از سوی دانشگاه‌ها آماده شوند و پس از پرداخت هزینه، مدارک خود را ارائه داده و به‌صورت حضوری یا مجازی در مصاحبه دکتری شرکت کنند. ولی با این وجود فقط مرحله اول یعنی آزمون دکتری را پشت سر گذاشته‌اند و موفقیت نهایی به نتیجه مصحابه بستگی دارد. لازم است بدانید، داوطلبان می‌توانند در جلسه مصاحبه همه دانشگاه‌هایی که موفق به کسب نمره حدنصاب آن‌ها شده‌اند شرکت کنند.

زمان مصاحبه

زمان مصاحبه دکتری

پس از برگزاری آزمون دکتری، داوطلبان منتظر زمان مصاحبه هستند و باید از زمان مصاحبه رشته خود مطلع شوند چون جلسه مصاحبه فقط یکبار اتفاق می‌افتد و باید تا روز مصاحبه آمادگی لازم را کسب نمایند. معمولاً یک یا دو هفته بعد از اعلام نتایج انتخاب رشته، دانشگاه‌ها اقدام به برگزاری مصاحبه می‌نمایند داوطلبان باید مدارک لازم برای مصاحبه را آماده کنند تا بتوانند در این جلسه شرکت نمایند. تاریخ و نحوه برگزاری جلسه مصاحبه در سایت دانشگاه‌های مربوطه اعلام می‌شود. این بازه زمانی معمولاً اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد را در برمی‌گیرد.

برای مصاحبه دکتری چه مدارکی لازم است؟

برای شرکت در مصاحبه دکتری مدارکی لازم است که برخی از این مدارک الزامی و برخی اختیاری‌اند. مدارک الزامی همان‌طور که از نامش پیداست برای شرکت در مصاحبه ضروری هستند و شرکت در جلسه مصاحبه بدون آن‌ها امکان‌پذیر نیست. به همراه داشتن مدارک اختیاری ضروری و لازم نیست و فقط جهت کسب امتیاز و تقویت رزومه استفاده می‌شوند. این مدارک عبارت‌اند از:

مدارک الزامی

  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه

  • فیش واریزی هزینه مصاحبه دکتری

  • مدراک تحصیلی مقاطع گذشته کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ریزنمرات دروس

  • کارنامه اولیه و کارنامه انتخاب رشته دکتری

  • توصیه‌نامه از سه تن از اساتید مقطع کارشناسی ارشد ازجمله استاد راهنما

  • رزومه کامل تحصیلی و شغلی

  • مدرک زبان (آیلتس، تولیمو، EPT، تافل یا …)

  • گواهی سابقه عضویت در هیات علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به‌صورت رسمی قطعی و یا رسمی – آزمایشی مورد تأیید بالاترین مقام مسئول

مدارک اختیاری

  • گواهی مستندات سوابق پژوهشی مانند گواهی پذیرش مقاله، کلیه مقالات تحت داوری

  • گواهی کتاب های چاپ شده

  • گواهی رتبه برتر (اول تا سوم) مقاطع قبل

  • گواهی سابقه تدریس در دانشگاه‌ها

  • گواهی انجام طرح‌های پژوهشی و تحقیقات حرفه‌ای

  • گواهی کلیه افتخارات علمی کسب‌شده در زمینه آموزشی و یا پژوهشی

  • گواهی شرکت در کارگاه‌های آموزشی

  • کتاب‌های تألیف یا ترجمه‌شده

  • گواهی ثبت اختراع و عناوین علمی

  • تعیین حیطه کاری پایان‌نامه مقطع دکتری

با توجه به مواردی که ذکر شد متوجه می‌شویم که رزومه یکی از مدارک لازم و ضروری برای شرکت در مصاحبه دکتری می‌باشد. شاید سؤال بسیاری از داوطلبین دکتری این باشد که رزومه تحصیلی چیست؟ و چگونه تهیه می‌شود برای پاسخ به این سؤال ابتدا به نحوه امتیازدهی در مصاحبه دکتری می‌پردازیم تا بدانید اهمیت رزومه در مصاحبه دکتری چقدر می‌باشد؟

نحوه امتیازدهی در مقطع دکتری

اگر جزو داوطلبان ورود به مقطع دکترا باشید حتماً از جزئیات امتیازهای ورود به این دوره اطلاع دارید. سقف امتیازات ورود به مقطع دکتری 100 امتیاز است که 30 امتیاز آن مربوط به کنکور ورودی مقطع دکتری و 70 امتیاز باقی مانده مربوط به رزومه دکتری است. این رزومه که دربردارنده سوابق پژوهشی و دانشجویان متقاضی است، باید به اندازه‌ای غنی، پرمحتوا و مستند باشد که اساتید داور را برای جذب شما در دانشگاه متقاعد کند. 70 امتیاز رزومه دکتری به دو بخش سوابق آموزشی شامل 30 امتیاز و سوابق پژوهشی شامل 40 امتیاز تقسیم می‌شود:

امتیاز فعالیت‌های آموزشی دکتری

این بخش به فعالیت‌هایی اطلاق می‌شود که در دوران تحصیلی خود آن‌ها را کسب کرده‌اید. حداکثر امتیازی که برای این بخش در نظر گرفته شده است 30 امتیاز می‌باشد. در ادامه جدولی برای فعالیت‌های آموزشی و امتیازات هرکدام اشاره شده است.

امتیازات آموزشی در مصاحبه آزمون دکتری

ردیف

نوع فعالیت

حداکثر امتیاز

نحوه ارزیابی

6

معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی

تا 6 امتیاز

طبق نظر کمیته مصاحبه کننده

7

معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته

تا 5 امتیاز

طبق نظر کمیته مصاحبه کننده

8

طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی

3 امتیاز

طبق نظر کمیته مصاحبه کننده

9

طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته

3 امتیاز

طبق نظر کمیته مصاحبه کننده

10

برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی

5 امتیاز

رتبه 1 تا 3، 5 امتیاز. رتبه 4 تا 6، 4 امتیاز، رتبه 7 تا 9، 3 امتیاز، رتبه 10 تا 12، 2 امتیاز، رتبه 13 تا 15، 1 امتیاز

11

مدرک زبان معتبر

8 امتیاز

طبق جدول مرتبط با زبان

همترازی نمرات آزمون های ملی و بین المللی زبان انگلیسی

MSRT


IELTS Equivalent

TOEFL IBT

TOEFL Computer

TOEFL Paper + TOLIMO

حداکثر امتیاز

95-100

5/7-9

113-120

263-300

625-680

8

90

7

100

250

600

85

5/6

90-91

232

575

7

80

6

79-80

213

550

6

75

5/5

69-70

196

525

5

70

5

56-60

173

500

4

65

4/5

49-50

152

475

3

55

4

39-40

133

450

2

45

3/5

29-30

113

425

1

امتیاز فعالیت‌های پژوهشی دکتری

دانشجویان در طول تحصیل تحقیقات و دستاوردهای زیادی را کسب می‌کنند این فعالیت‌ها که شامل چاپ مقاله، چاپ کتاب، ترجمه کتاب جدید خارجی، ثبت اختراعات و همچنین کیفیت پایان‌نامه کارشناسی ارشد می‌باشد در دسته فعالیت‌های پژوهشی قرار می‌گیرند. حداکثر امتیازی که برای این بخش در نظر گرفته شده است 40 امتیاز می‌باشد. در ادامه به هریک از فعالیت‌های پژوهشی و امتیازات مربوط به آن‌ها اشاره شده است.

امتیازات پژوهشی در مصاحبه دکتری

نوع فعالیت

امتیاز

مقالات علمی چاپ شده مرتبط با رشته تحصیلی در مجلات معتبر داخلی و خارجی

22 امتیاز(هر مقاله 7)

مقالات علمی چاپ شده مرتبط با رشته تحصیلی در مجلات علمی ترویجی

هر مقاله 2 امتیاز

گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی خارجی

تا 7 امتیاز

گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی داخلی

تا 5 امتیاز

برگزیدگان جشنواره علمی معتبر خارجی

تا 7 امتیاز

برگزیدگان جشنواره علمی معتبر داخلی

تا 3 امتیاز

تالیف و ترجمه چاپ کتاب

تا 4 امتیاز

کیفیت پایان نامه کارشناسی ارشد

تا 4 امتیاز

(عالی 4 امتیاز خیلی خوب 2 امتیاز)

جمع کل

40 امتیاز

رزومه

رزومه مصاحبه دکتری

اگر بخواهید خودتان را به کسی معرفی کنید که شناختی نسبت به شما ندارد باید مدرکی ارائه دهید که حاوی اطلاعات کاملی از شما باشد، تا بتواند دید کلی نسبت به توانایی‌های شما پیدا کند. به این مدرک که شما ارائه می‌دهید رزومه گفته می‌شود. رزومه شامل دو دسته رزومه تحصیلی و کاری است که برای مصاحبه دکتری رزومه تحصیلی مورد نیاز می‌باشد. رزمه تحصیلی رزومه‌ای است که به بیان تمام مدرک‌های شما در زمینه آموزشی و تحصیلات می‌پردازد و معرف توانایی‌ها و استعدادهای شماست در حالت کلی می‌توان گفت شما در رزومه تحصیلی باید کلیه استعدادها و قابلیت‌های علمی و پژوهشی خود را بیان کنید این توضیحات باید مختصر و مفید باشد و از زیاده‌گویی و اغراق پرهیز نمایید. مهم‌ترین فاکتور برای نوشتن رزومه صداقت و صراحت بیان شما در نوشتن اطلاعات می‌باشد و برای همه مواردی که ذکر می‌کنید باید مدارکی داشته باشید که صحت حرف شما را تأیید کند.

ساختار کلی یک رزومه برای مصاحبه دکتری به چه صورت می‌باشد؟

دانستن نحوه‌ی نوشتن یک رزومه تحصیلی قوی، کمک می‌کند تا به بهترین متقاضی برای موقعیت آموزشی موردنظر تبدیل شوید. ساختار کلی یک رزومه تحصیلی باید شامل اطلاعات شخصی، سوابق تحصیلی و مدارک اخذ شده، سوابق شغلی مرتبط، دوره‌های گذرانده شده، مهارت و علایق، افتخارات علمی کسب شده و سوابق پژوهشی و علمی شما باشد. در ادامه به توضیح هر یک از موارد ذکر شده می‌پردازیم.

مشخصات شخصی

مشخصات شخصی شامل اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی، محل زندگی، شماره تماس، سن و ... می‌باشد اما برای نوشتن هر کدام از آن‌ها باید به مواردی دقت کنید. ابتدا نام و نام خانوادگی خود را نوشته پس از آن سن و محل زندگی خود را بیان کنید. در آخر اطلاعات تماس و ایمیل خود را ذکر کنید. توجه داشته باشید ایمیلی را ذکر کنید که حرفه‌ای و استاندارد باشد یعنی از نام و فامیل خودتان استفاده شده باشد و از هرگونه ایمیل‌های غیر مرتبط با اسامی نامناسب پرهیز کنید. آدرس ایمیل حرفه‌ای در رزومه تحصیلی می‌تواند به صورت زیر باشد:

  • نام و نام خانوادگی : Name.Family@gmail.com

  • مخفف نام و نام خانوادگی کامل : N.Family@gmail.com

  • نام کامل و مخفف نام خانوادگی : Name.F@gmail.com

مشخصات شخصی


مدارک تحصیلی

سوابق تحصیلی و آموزشی

در این قسمت باید مشخصات مربوط به دانشگاه‌هایی که در آن تحصیل‌کرده‌اید و رتبه کسب شده در منطقه تحصیلی‌تان را ذکر کنید همچنین اگر افتخارات و جوایزی مثل دانشجوی برتر، رتبه برتر کنکور، افتخارات در مسابقه‌های علمی و ... کسب کرده‌اید باید در این قسمت نوشته شود. تمامی سوابق تحصیلی را باید به‌صورت معکوس بیاورید یعنی از آخرین و بالاترین مدرک تا قدیمی‌ترین آن‌ها را یادداشت کنید. توجه داشته باشید که باید برای هر یک از موارد ذکر شده مدارکی را تحویل دهید که صحت حرف شما را تأیید کند. پس این مدارک را در جلسه مصاحبه به‌عنوان مستندات به همراه داشته باشید. لازم به ذکر است فارغ‌التحصیلان دوره روزانه گواهی موقت دریافت می‌کنند و آزادسازی مدارک نیازمند تسویه با دانشگاه است، دانشگاه‌ها در این موارد الزامی برای ارائه اصل دانشنامه ندارند. دانشجویان مقطع ارشد ضرورتی برای ارائه مدرک مقطع کارشناسی ارشد در مصاحبه نداشته، اما در زمان ثبت‌نام در مقطع دکتری در صورت پذیرش نهایی لازم است که مدرک تحصیلی خود را ارائه نمایند.


سوابق علمی و پژوهشی

در این بخش باید درباره توانمندی‌های علمی و آکادمیک کسب شده، سابقه کار تحقیقاتی، توانمندی‌های علمی خود، عنوان رشته موردنظر و موفقیت‌های ملی و بین‌المللی کسب شده توضیحاتی را ارائه دهد. در صورتی که مقالات علمی ( پژوهشی، ترویجی، کنفرانسی و ... ) نوشته و یا چاپ شده دارید به این بخش اضافه کنید. لیست مقاله‌ها و کتاب‌های شما کلیدی‌ترین قسمت رزومه تحصیلی شماست. در این قسمت اصلاً از روش معکوس و یا به ترتیب نوشتن استفاده نکنید و بدون توجه به تاریخ انتشار و نوع آن اثر، از مهم‌ترین و مشهورترین آن‌ها شروع به نوشتن کنید. بیشتر افراد بر این باورند که این قسمت از رزومه مهم‌ترین بخش رزومه تحصیلی می‌باشد که در مصاحبه دکتری به آن توجه ویژه‌ای می‌شود . از آنجایی که بیشترین امتیاز در مصاحبه دکتری مربوط به بخش فعالیت‌های پژوهشی است بنابراین باید با انجام کارهای زیر به تقویت این بخش از رزومه تحصیلی خود کمک کنیم. در ادامه به توضیح این روش‌ها می‌پردازیم.

استخراج مقاله از پایان نامه

همان‌طور که قبلاً اشاره شد چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی از امتیاز بسیار بالایی برخوردار است. از طرف دیگر چاپ مقاله پروسه‌ای زمان‌بر می‌باشد. بدون شک بهترین روش استخراج مقاله از پایان نامه است تا در کوتاه‌ترین زمان و با کم‌ترین هزینه بتوانید مقاله خود را در معتبرترین مجلات چاپ کرده و به تقویت رزومه خود کمک کنید. برخلاف تصور برخی از افراد، تبدیل پایان ­نامه به مقاله همان کپی پیست کردن بخش‌های مختلف پایان­ نامه در قالب یک مقاله نیست. هرچند محتوای پایان­ نامه و مقاله یکسان باید باشند اما استخراج مقاله از پایان نامه به همین سادگی نیست بلکه باید اصول و نکاتی در این کار رعایت شود.

استخراج مقاله

تبدیل پایان نامه به کتاب

تألیف کتاب مرتبط با رشته تحصیلی و چاپ آن بعد از مقاله از امتیاز بالایی برخوردار است. برخلاف تصور بسیاری از دانش پژوهان، تبدیل پایان نامه به کتاب مراحل کاملاً ساده‌ای دارد و شما می‌توانید با اعمال تغییرات اندک در پایان­ نامه خود، آن را تبدیل به یک کتاب کرده و چاپ کنید در این صورت دید داوران را نسبت به خود بهتر می‌کنید زیرا یقیناً پایان نامه‌هایی قابل چاپ می‌باشند که استانداردهای لازم برای چاپ کتاب را داشته باشند. تبدیل پایان­ نامه به کتاب علاوه بر اینکه می‌تواند به بالا بردن سطح علمی و ذخایر تحقیقاتی کشور کمک کند بلکه امتیاز ویژه‌ای نیز در رزومه‌ی محقق محسوب می‌شود. متخصصان سینا ترجمه در زمینه چاپ کتاب می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان پایان‌نامه‌های علمی‌تان به فرمت کتاب تبدیل نمایند و تمامی مراحل تبدیل پایان نامه به کتاب را از فرمت بندی و تصحیح تا آمادگی چاپ را انجام دهند و پس از آماده شدن کتاب وارد مراحلِ چاپ می‌شود.

تبدیل پایان نامه به کتاب

ترجمه کتاب جدید خارجی

ترجمه در طول سالهای اخیر پیشرفت زیادی داشته است و ترجمه کلیه مطالب و کتاب‌های تخصصی به همه زبان‌های زنده دنیا انجام می‌شود و در اختیار تمام دنیا قرار می‌گیرد. کتاب‌ها چون حجم بسیار زیاد و گسترده‌ای دارند روشن است که ترجمه آن‌ها دشوار و زمان‌بر می‌باشند و از عهده همه مترجمین برنخواهد آمد. ترجمه کتاب جدیدالنشر خارجی مرتبط با رشته تحصیلی شما امتیازی برابر با تألیف کتاب دارد. از این‌رو می‌توانید بدون هرگونه دغدغه درخواست خود را برای کارشناسان سینا ترجمه ارسال نمایید تا کتابی در حوزه تحصیلی شما معرفی کرده و اقدامات لازم انجام شود.

ترجمه کتاب

سوابق شغلی

سوابق حرفه ای و شغلی

تمامی سوابق کاری و حرفه‌ای خود را با ذکر نام مؤسسات و مدت زمان همکاری همراه با تاریخ شروع و اتمام همکاری با آن‌ها را بیان کنید. توجه داشته باشید که سوابق شغلی در رزومه‌های تحصیلی بخصوص دکتری زیاد اهمیت ندارد مگر اینکه مربوط به تدریس در دانشگاه‌ها در رشته مرتبط با رشته موردنظر جهت تحصیل در مقطع دکتری باشد. درست است که سابقه تدریس نسبت به سایر موارد از امتیاز کمتری برخوردار است اما برای تقویت رزومه خود از کمترین امتیاز هم نگذرید در صورت غیر مرتبط بودن شغلتان آن را عنوان نکنید. چون ترجیح پذیرش از داوطلب‌های دکتری این است که شاغل نباشید ( مخصوصاً شغل غیر مرتبط ) و بتوانید تمام وقت روی رساله دکتری کار کنید.

مهارت‌های کسب شده در دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها

اگر در دوره‌های آموزشی یا کارگاه‌هایی مرتبط با رشته تحصیلی خود گذرانده‌اید به همراه مدرک نام آن آموزشگاه یا کارگاه را اضافه کنید. اگر در زمینه زبان‌های خارجی مهارت خاصی دارید و می‌توانید مدارک مستند ارائه نمایید. در این بخش حتماً یادداشت کنید. علاوه بر این اگر به نرم‌افزارهای کامپیوتری مرتبط و غیر مرتبط با رشته موردنظر تسلط دارید حتماً ذکر نمایید. هرچند مشخص است که تسلط بر نرم‌افزارهای مرتبط امتیاز بیشتری دارد.

مهارت ها

توصیه نامه

معرفها

در انتها نیز مشخصات کامل معرف‌های خود را می‌توانید بیاورید. نامه معرفی‌نامه این افراد را نیز می‌توانید در هنگام مصاحبه حضوری ارائه دهید. در رزومه دکتری بسیار قابل توجه است که از اساتیدی که عضو هیئت‌علمی هستند و یا دارای رتبه علمی بالایی هستند نامه معرفی و یا توصیه‌نامه دریافت نمایید و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید.

ارجاعات و مستندات

در این بخش باید مدارک مربوط به تمامی ادعاهای تحصیلی، پژوهشی، شغلی و مهارتی را ارائه نمایید .معمولاً تمامی مدارک و گواهی‌ها را در این قسمت به ‌صورت آلبوم شده و مجزا شده جهت مطالعه در اختیار داوران قرار می‌دهند. بهتر است این بخش را به ‌صورت ضمیمه به آخر رزومه خود اضافه نمایید. چون برای همه ادعاهای خود باید مدرکی داشته باشید بنابراین از هرگونه اغراق در رزومه خود جلوگیری نمایید زیرا بدون مدرک ممکن است امتیاز منفی برایتان تلقی شود.

مستندات

برای مشاهده نمونه رزومه مصاحبه دکتری می‌توانید روی لینک زیر کلیک نموده و فایل رزومه را دریافت نمایید و از نمونه فرم رزومه ارائه شده برای آماده ساختن رزومه خود در مصاحبه دکتری استفاده نمایید.

توصیه‌هایی برای نوشتن رزومه مصاحبه دکتری

برای نوشتن رزومه مصاحبه دکتری نکاتی را باید رعایت کنید تا نشانگر ضعف و آماتور بودن شما نباشد به‌طور کلی رزومه موفق رزومه‌ای است که وقتی در اختیار مسئول بررسی رزومه‌ها و یا شخصی که شما را نمی‌شناسد قرار می‌گیرد به راحتی و با درک صحیح به توانایی‌ها و استعدادهای شما پی ببرد. بنابراین رعایت نکات زیر ضروری می‌باشد:

نحوه نوشتن و قالب‌بندی رزومه‌ی تحصیلی باید طوری باشد که خواندن رزومه را آسان‌تر کند. در نوشتن رزومه آکادمیک از یک فونت خوانا و زیبا با اندازه‌ی فونت مناسب مثلاً 11 یا 12 استفاده کنید . حاشیه رزومه 1.5 سانتی‌متر تا 2.5 سانتی‌متر باید باشد.

بهتر است رزومه را در 2 روی یک کاغذ A4 تنظیم کنید. بهترین حجم رزومه در همین حد است. معمولاً اساتید در جلسه مصاحبه دکتری آن قدر زمان ندارند که فرم رزومه طولانی را بخوانند.

در نوشتن رزومه تحصیلی خود باید نکات نگارشی و علائم نگارشی را با اصول درست رعایت کنید زیرا از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد.

در هنگام نوشتن رزومه سعی کنید در هر بخش موارد مهم‌تر را بالاتر بیاورید. مثلاً اگر مقاله‌ای دارید که در مجله معتبری چاپ شده، نسبت به سایر مقالات بالاتر درج کنید.

رزومه را حتماً تایپ کامپیوتری کنید و از ارائه رزومه دست نویس خودداری کنید.

بسیاری از نهادهای آموزشی مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های اختصاصی خود را برای محتوا و ساختار رزومه تحصیلی دارند. حتماً باید درباره این دستورالعمل‌ها تحقیق کنید و رزومه تحصیلی خود را بر اساس آن‌ها بنویسید.

در آخر رزومه تحصیلی خودتان را چند بار بخوانید و از فردی که در این زمینه سر رشته دارد کمک بگیرید تا رزومه شما رو بخواند و برای برطرف کردن نقاط ضعفتان شما را راهنمایی کند. سعی کنید رزومه‌ای که می‌نویسید کاملاً منطقی و به دور از اغراق باشد.

اشتباهات رایج در نوشتن رزومه مصاحبه دکتری که نباید مرتکب شوید

تا این قسمت از نوشته، در مورد اینکه رزومه تحصیلی چیست و رزومه تحصیلی شامل چه مواردی می‌باشد و چه نکاتی را باید موقع نوشتن رزومه تحصیلی رعایت کنیم صحبت کردیم پیشنهاد می‌شود که در رزومه‌های تحصیلی از ارائه موارد زیر خودداری شود:

اشتباهات در نوشتن رزومه

  • سعی کنید از بیان اطلاعات شخصی و خصوصیات خانوادگی، مذهبی و نژادی در رزومه جلوگیری نمایید.

  • برای داشتن رزومه تحصیلی قوی و حرفه‌ای از رنگ‌ها و فونت‌های مختلف استفاده نکنید، این کار غیر رسمی است.

  • اطلاعات را به‌طورکلی و مختصر، ولی جذاب ارائه دهید. و بهتر است رزومه‌تان از 3 صفحه تجاوز نکند.

  • از ارائه آرزوها و برنامه‌های شغلی و تحصیلی آینده، خودداری کنید. جای این موارد در بیانیه هدف است.

  • از پرداختن به جزئیات و امور بی اهمیت خودداری نمایید زیرا اشخاصی که رزومه را بررسی می‌کنند در روز شاید بیش از 100 رزومه را بررسی می‌کنند و توضیح جزئیات شما در رزومه ممکن است برایشان وقت‌گیر باشد و تصور بدی را در ذهنشان ایجاد کند.

  • رزومه تحصیلی سندی رسمی و حرفه‌ای است که نیازی به عکس ندارد. لینک به شبکه‌های اجتماعی شخصی مانند حساب فیس‌بوک هم جایی در رزومه تحصیلی ندارد.

  • بعضی از افراد در رزومه تحصیلی زیر برخی از قسمت‌ها خط می‌کشند یا آن‌ها را ایتالیک می‌کنند. این کار را در رزومه حرفه‌ای انجام ندهید، چون خواندن متن را دشوار می‌کند. برای تأکید کردن روی بخش خاصی از متن، می‌توانید فونت را بولد یا پررنگ‌تر و ضخیم‌تر کنید.

پکیج های ویژه برای مصاحبه دکتری

سینا ترجمه به علت شرایط اقتصادی سعی کرده است پکیج های ویژه ای را برای دریافت امتیاز بالا در مصاحبه دکتری برای دانشجویان در نظر بگیرد.
شما با انتخاب هر یک از این پکیج ها می توانید به امتیاز لازم در مصاحبه دکتری دست یابید.

پکیج برنزی

استخراج یک مقاله از پایان نامه

پذیرش و چاپ در کنفرانس

تبدیل پایان نامه به کتاب

تبدیل پایان نامه به کتاب و چاپ

پکیج نقره ای

استخراج مقاله انگلیسی از پایان نامه فارسی

پذیرش و چاپ در مجلات اینترنشنال

تبدیل پایان نامه به کتاب و چاپ

پکیج طلایی

استخراج مقاله انگلیسی از پایان نامه فارسی

پذیرش و چاپ در مجلات ISC،SCOPUS،ISI

تبدیل پایان نامه به کتاب و چاپ

پکیج طلایی پلاس

استخراج مقاله انگلیسی از پایان نامه فارسی

استخراج مقاله فارسی از پایان نامه

پذیرش و چاپ در مجلات ISC،SCOPUS،ISI

پذیرش و چاپ در مجلات اینترنشنال

پذیرش و چاپ در کنفرانس

تبدیل پایان نامه به کتاب و چاپ

پکیج پریمیوم

استخراج مقاله انگلیسی از پایان نامه فارسی

استخراج مقاله فارسی از پایان نامه

پذیرش و چاپ در مجلات SCOPUS،ISI

پذیرش و چاپ در مجلات ISC

پذیرش و چاپ در کنفرانس

ترجمه کتاب و چاپ کتاب

خدمات سینا ترجمه برای تقویت رزومه مصاحبه دکتری

با توجه به آنچه که در خصوص مصاحبه دکتری ارائه‌شده درمی‌یابیم که بیش‌ترین امتیازات مصاحبه دکتری که مربوط به سوابق پژوهشی می باشد را به‌راحتی با کمک کارشناسان مجرب سینا ترجمه می‌توان به دست آورد. در واقع شما دانشجویان عزیز می‌توانید با کمک کارشناسان و متخصصان سینا ترجمه اقدام به استخراج مقالات از پایان نامه نمایند و این مقالات را در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ برسانید. برای کسب امتیاز تألیف و چاپ کتاب نیز، می‌توانید پایان نامه‌های خود را به کتاب تبدیل نمایند و این کتاب را به چاپ برسانند تا امتیاز این بخش را هم دریافت نمایند. همچنین این موسسه با معرفی کتب جدیدالنشر و اقدام به ترجمه توسط مترجمین متخصص و چاپ آن با نام دانشجو به عنوان مترجم کتاب می‌تواند موجب شود تا امتیاز ترجمه کتاب را هم کسب کنید. ما به شما تضمین تقویت رزومه دکتری را می‌دهیم و تا روز مصاحبه دکتری همراه شما خواهیم بود اگر احساس می‌کنید زمان را از دست داده اید و دیگر امیدی برای موفقیت در مصاحبه باقی نمانده است همین حالا با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا سریع‌ترین و معتبرترین متدهای تقویت رزومه دکتری را برای شما معرفی و فراهم کنند.

جهت ثبت سفارش هر یک از پکیج ها می توانید از طریق تماس و یا ایمیل و همچنین از طریق شبکه‌های مجازی (واتساپ، اینستاگرام، تلگرام) با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

راه های ارتباطی

راه های ارتباطی با ما

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

زمان برگزاری مصاحبه های دکتری در سایت سینا ترجمه اطلاع رسانی خواهد شد.

جهت اطلاع از هر یک از خدمات استخراج مقاله از پایان نامه، پذیرش و چاپ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ترجمه کتاب جدیدالنشر خارجی و چاپ آن می‌توانید از طریق از طریق تماس و یا ایمیل و همچنین از طریق شبکه‌های مجازی (واتساپ، اینستاگرام، تلگرام) با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

برای شرکت در مصاحبه دکتری مدارکی لازم است که برخی از این مدارک الزامی و برخی اختیاری‌اند.

آزمون‌های زبان تافل (TOEFL)، تولیمو (TOLIMO)، آیلتس (IELTS)، MSRT، MHLE، UTEPT و EPT جزء آزمون‌های معتبر از نگاه دانشگاه‌ها به شمار می‌رود و داوطلبان باید کارنامه خود را در هر یک از این آزمون‌ها هنگام مصاحبه علمی ارائه دهند.

تبدیل پایان نامه به کتاب درسینا ترجمه توسط افراد متخصص که تجربه بالایی در این زمینه دارند انجام می‌شود.

می‌توانید از طریق لینک ثبت سفارش ترجمه کتاب، به بخش ترجمه کتاب در سایت سینا ترجمه بروید و با بارگذاری فایل کتاب، هزینه را برآورد کرده و سفارش خود را ثبت کنید.

سینا ترجمه دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود. یکی از مهم ترین اصول موسسه سینا حفظ محرمانگی اطلاعات و فایل های ارسالی مشتریان عزیز می باشد و تمامی ارکان این مجموعه ملزم به رعایت اصول محرمانگی و حفظ حریم خصوصی مشتریان هستند.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
سلام وقت بخیر برای ارتقا رزومه میخواستم
سلام و عرض ادب احتراما برای ارتقا رزومه در خدمت هستیم. می توانیم برایتان چاپ مقاله و یا چاپ کتاب انجام دهیم. با تشکر
10 ماه پیش
بازدیدکننده

بازدیدکننده
سلام وقت بخیر برای ارتقا رزومه میخواستم
10 ماه پیش

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام