سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

مدت زمان تنظیم تعداد کلمات مقاله برای مجلات، رایگان

انتشار 21 خرداد 1401
مطالعه 11 دقیقه

همان‌طور که می‌دانید هر مجله‌ای مقالات را با تعداد خاصی از کلمات پذیرا می‌باشد. در بیشتر مواقع زمان ارسال مقاله به مجله متوجه می‌شویم که تعداد کلمات و یا صفحات مقاله طبق استاندارد اعلامی مجله نیست و نیاز به تنظیم تعداد کلمات و حجم محتواست.در این بخش از سینا ترجمه میخواهیم در مورد تنظیم تعداد کلمات مقاله برای مجلات صحبت کنیم. باما همراه باشید.

مدت زمان تنظیم تعداد کلمات مقاله برای مجلات، رایگان

منظور از تنظیم تعداد کلمات مقاله چیست؟

در بیشتر مجلات علمی، در بخش راهنمای نویسندگان، یکی از مواردی که بسیار به چشم میخورد، محدودیت تعداد کلمات است. در این حالت سایت نشریه الزام دارد که تعداد صفحات یا تعداد کلمات مقاله، مثلا از 10 صفحه یا 5000 کلمه بیشتر نشود، در این حالت اگر مقاله شما 6000 کلمه باشد، الزام دارید تا این تعداد کلمه را کاهش دهید به این روند تنظیم تعداد کلمات مقاله گفته میشود بطور کلی سعی کنید مقاله شما بیش از 8000 هزار کلمه نداشته باشد. همچنین چکیده مقاله را به 200 کلمه محدود نمایید. از جداول زیادی استفاده نکنید. و اگر مواردی را می توان به فایل پیوست منتقل نمود اینکار را انجام دهید. 8000 کلمه استاندارد است و معمولا در همه مجلات تکرار می شود برای مثال مجلات ISI حداقل تعداد کلمات در این مجله را 8000 و حداکثر 15000 اعلام کرده است. همچنین مقاله باید بین 40 تا 50 صفحه (با فاصله خطوط 1.5) داشته باشد. این کاهش کمیت کلمات باید به طوری باشد که متن با کاهش در تعداد کلمات معنی و مفهوم خود را از دست ندهد.

تعداد کلمه

اصول و روش‌های کلی تنظیم تعداد کلمات مقاله

تنظیم تعداد کلمات مقاله گاهی اوقات کار سخت و دشواری میباشد و باید ویراستاری که کاملاً به موضوع مقاله تسلط دارد این کار را برای شما انجام دهد. اما برخی از اصول و روش‌های کلی برای تنظیم تعداد کلمات وجود دارد که در ذیل به آنها اشاره میکنیم:

نکته‌ی اصلی جمله را سرراست و بدون توضیح اضافه بیان کنید.

از اسم مصدر استفاده کنید چون زمانی که از فعل ing استفاده می‌کنید، می‌توانید یک یا دو واژه را ازجمله حذف کنید.

به جای عبارت‌های طولانی که بارها و بارها در مقاله تکرار شده‌اند از مخفف‌ها استفاده کنید.

در مقاله‌های آکادمیک، در استفاده از “that” زیاده‌روی می‌کنند. در بسیاری ازجمله ها، می‌توان آن را حذف کرد.

شمارنده ی Word واژه‌های ترکیبی را که با خط ربط از هم جدا می‌شود یک واژه به حساب می‌آورد. بنابراین، با جدا کردن واژه‌ها با خط ربط می‌توانید تعداد واژه‌ها را کاهش دهید.

عبارت ها و واژه‌هایی را که اطلاعات خاصی به مخاطب نمی‌دهند حذف کنید. با این روش، تعداد واژه‌ها کم می‌شود.

از اسم سازی بپرهیزید اسم سازی یعنی تبدیل فعل به اسم. اسم سازی نه تنها جمله را ثقیل می‌سازد، بلکه واژه‌های اضافی را نیز به جمله تحمیل می‌کند.

به جای لحن مجهول از لحن معلوم استفاده کنید

در طول متن مقاله چندین کلمه وجود دارد که می‌توانید با جایگزینی مترادف آن‌ها از تعداد کلمات کل مقاله بکاهید.

فضاهای اضافی میان اعداد و علامت درصد (%)، علامت درجه (°)، نمادها (مانند حروف یونانی)، یا عملیات (مانند <،>،≤، ≥ ، ± و =) و بازه‌های اعداد و کسری‌ها می‌توانند به ازدیاد تعداد کلمات بیانجامند. این فضاهارا حذف نمایید

زمانی که جزئیات بیش از یک ارزش کیفی را ارائه می‌دهید، نیازی نیست که واحد را هر بار تکرار کنید.

حروف اضافه و قیدها را حذف نمایید چون اکثر کلمات لطمه‌ای به مفهوم اصلی وارد نمی‌کنند.

از ضمایر و اسم‌های جمع استفاده نمایید.

چارچوب و ساختار استاندارد مقاله

قبل از ارسال مقاله به مجلات، ابتدا باید مقاله را طبق فرمت مجله تنظیم و یا به اصطلاح قالب بندی نمایید. به یاد داشته باشید که هر مجله فرمت مخصوص به خود را دارد و در صورتی که مقاله شما در قالب مجله نباشد از طرف ادیتور مجله ریجکت خواهد شد.برای مثال در تمامی مقالات علمی بخش چکیده شروع کننده مقاله است ولی بسته به مجله انتخابی تعداد کلمات چکیده میتواند متفاوت باشد مثلا یک مجله چکیده ای با تعداد کلمات 150-250 میپذیرد و مجله ای دیگر چکیده با تعداد کلمات حداقل 300 را مورد پذیرش قرار میدهد. از این رو در ادامه به ساختار و چارچوب کلی که معمولا اکثر مجلات از آن پیروی می کنند خواهیم پرداخت.این ساختار فارغ از قوانینی است که احتمال دارد هر مجله برای چاپ مقاله‌تان در نظر بگیرید. یعنی امکان دارد، بعد از اینکه مقاله را به این فرمت نوشتید، نیاز به اعمال ریزه‌کاری‌هایی در فرمت مقاله باشد که از سوی مجله برای‌تان تعیین می‌گردد.

عنوان

عنوان

اولین بخش یک مقاله عنوان است که باید اشتراکاتی با موضوع اصلی تحقیق داشته باشد و به شکلی جذاب جمله بندی شده باشد. عنوان، یکی از آن عواملی است که در یافتن مقاله و دیده شدن آن توسط پژوهشگران ـ به ویژه در دنیای مجازی ـ تأثیر مستقیم دارد. نکات زیر در انتخاب عنوان مقاله قابل توجه هستند:

ایده اصلی مقاله را به طور خلاصه بیان کند.

تا حد امکان در عنوان به نتایج پژوهش، اشاره ای نشود.

سؤالاتی که در مقاله به آنها پاسخ داده شده است یا فرضهایی که در مقاله مورد آزمون قرار گرفته اند را پوشش دهد.

دقیق، شفاف، صریح، خاص و کامل باشد ولی فراتر از محتوای مقاله نباشد.

شامل کلمات کلیدی باشد تا در هنگام جستجوی اینترنتی به راحتی پیدا شود.


چکیده

پژوهشگر بعد از خواندن عنوان مقاله و درک موضوع اصلی آن، به سراغ چکیده خواهد رفت، زیرا این چکیده ی مقاله است که در عین سادگی، تحقیق و نتایجش را در قالب چند جمله بیان میکند و پژوهشگر پس از مطالعه ی چکیده درخواهد یافت که آیا مقاله مفروض پاسخ دهنده سؤالاتش است یا خیر. در واقع بعد از خواندن عنوان و چکیده است که پژوهشگر تصمیم به مطالعه کل مقاله میگیرد.یک چکیده خوب دربردارنده موارد زیر باید باشد:

تجزیه و تحلیل سایر مقالات نباید در چکیده صورت گیرد

چکیده باید پیوسته، کامل، شفاف، سربسته گویی مناسب چکیده نیست روان و منسجم باشد.

سعی شود در نگارش جمله ها از زمان ماضی مجهول و حتی الامکان ضمیر سوم شخص استفاده شود.

در مقالات انگلیسی عباراتی مانند "I will argue "و "I will analyze " یا در مقالات فارسی عباراتی مانند "من بحث و استدلال خواهم کرد ..." و "من تجزیه و تحلیل خواهم کرد ..." بکار برده نشوند.

از حشوها، مترادف ها و عبارات و جملات بی معنی پرهیز شود. برای نمونه عبارتی چون "در این مقاله ..."، "باید بگویم ..."، "ناگفته نماند ..."، "البته قابل ذکر است که ..." و "بنابراین نتیجه میگیریم که ..."

چکیده


کلمات کلیدی

کلمات کلیدی

در اکثر مقالات و به درخواست مجلات، بلافاصله بعد از چکیده، واژگان کلیدی قرار دارند و اغلب به همراه چکیده منتشر میشوند. انتخاب کلمات کلیدی مناسب این شانس را به مقاله میدهد که ـ به ویژه در جستجوهای اینترنتی ـ راحتتر و سریعتر توسط پژوهشگران پیدا و دیده شود. برای نوشتن کلمات کلیدی مناسب ابتدا باید مفهوم و مقصود مقاله به درستی درک شده و سپس در قالب چند واژه یا عبارت کوتاه بیان شوند. ضمن آن که توصیه ی اکید میشود تعدادی از مهمترین واژگان کلیدی یا عبارات موضوعی حتماً از عنوان و چکیده مقاله انتخاب شوند. البته بعضی از مجلات بر این عقیده اند که باید واژگان کلیدی از شبکه بین المللی واژگان کلیدی انتخاب شوند.


مقدمه

مقدمه قسمت حساس مقاله، یا به عبارت بهتر، قلب مقاله است زیرا در این قسمت دلایل وجود مقاله بیان میشوند. به طور کلی در این قسمت اهداف و حوزه تحقیق بیان میشود. باید در قسمت مقدمه مشخص شود که سعی شده به چه سؤالی پاسخ داده شود یا چه مشکلی حل شود.باید مقدمه را به گونه ای نوشت که در مخاطب برای خواندن بقیه مقاله، انگیزه ایجاد شود. از سوی دیگر نگارش خوب مقدمه تأثیر بسزایی روی نظر داوران و سردبیر در مورد مقاله شما خواهد داشت. بطور کلی مقدمه شما باید دارای ویژگی های زیر باشد:

بتواند مخاطب را جذب و نسبت به موضوع مقاله کنجکاو کند

معرفی حوزه عمومی مورد مطالعه و اهمیت آن

مخاطب بفهمد که در ادامه مقاله درباره چه موضوعاتی صحبت خواهد شد

مقدمه


روش شناسی

روش شناسی

روش تحقیق بخش بسیار مهم چاپ مقاله را تشکیل می دهد. برای نوشتن روش تحقیق از مطالب نوشته شده در بخش روش تحقیق چکیده پیروی نمایید اما مفصل تر و با جزئیات کامل تر و بیشتری توضیح دهید. حجم این بخش از مقاله، بستگی به میزان کار شما و نوع مطالعه شما دارد. در مطالعات آزمایشگاهی حجم کار عملی بالاست و در نتیجه توضیح مواد بکار رفته، نحوه تهیه آنها، مراحل مختلف کار با جزئیات لازم و ضروری است.


یافته ها

نتایج تحقیق در این بخش به شکل توصیف یا تحلیل به نمایش گذاشته می‌شود. این بخش نیز بستگی به نوع مطالعه شما دارد و در واقع می توان گفت مهم ترین بخش مقاله شما می باشد. داوران مجلات به این بخش از مقاله اهمیت زیادی می دهند. خوانندگان مقالات نیز به دنبال خواندن نتایج مقالات شما هستند.توجه نمایید که در این بخش صرفا نتایج حاصل از کار خود را می نویسید و هیچ حالت مقایسه ای با کارهای قبلی مشابه انجام نمیدهید.

یافته ها


نتیجه

بحث و نتیجه گیری

از آنجاییکه نگارش قسمت بحث و نتیجه گیری مشکلتر از سایر قسمتها است بنابراین معرفی آن نیز سخت تر خواهد بود. علت این امر آنست که بسیاری از نویسندگان احساس میکنند مطلبی برای نوشتن در این قسمت باقی نمانده است در نتیجه در نوشتن قسمت بحث و نتیجه گیری اهمال کرده و آن را به گونه ای از سر باز میکنند مثلاً عین نتایج را در آن تکرار میکنند یا اینکه همان چکیده مقاله را به بیانیدیگر بازگو میکنند. اما به یاد داشته باشید که بخش اعظم خوانندگان اول قسمتهای چکیده و بحث و نتیجه گیری مقاله را مطالعه میکنند. در ضمن بسیاری از مقالات به سبب آنکه قسمت بحث و نتیجه گیری آنها بخوبی نوشته نشده و ناقص است رد میشوند حتی اگر نتایج مقاله هم معتبر و هم جالب باشند.


منابع

رفرنس‌ها یا همان منابع استفاده‌ شده در جریان تحقیق در این بخش عنوان می‌شوند. در حالت عادی میتوانید هر تعداد رفرنس که میخواهید برای مقاله استفاده نمایید اما برخی مجلات و نشریه ها برای تعداد رفرنس ها هم محدودیت هایی در نظر میگیرند.

منابع

مدت زمان تنظیم تعداد کلمات مقاله برای مجلات چقدر است؟

اگر به عنوان یک دانشجو، استاد دانشگاه و یا یک محقق درصدد ارائه مقاله در مجلات معتبر هستید باید با ویرایش و فرمت بندی و تنظیم تعداد کلمات مقالات آشنایی داشته باشید، زیرا بدون فرمت بندی مقالات نمی‌توان انتظار اکسپت مقاله را داشت. سایت‌ها و مؤسسات مختلفی این خدمات را ارائه می‌کنند که در اغلب این مؤسسات انواع مختلف روش‌های تنظیم تعداد کلمات از نظر زمان‌بندی اعم از عادی، فشرده و فشرده پلاس وجود دارد. بنابراین برای تنظیم مقاله خود به فرمت مجله دو راه پیش روی خود دارید: اول اینکه با آگاهی و مطالعه راهنما و فرمت مجله مورد نظر، خود اقدام به انجام تنظیم تعداد کلمات بکنید، ولی امکان دارد عجله داشته باشید و برای پذیرش مقاله، باید هرچه سریعتر مقاله خود را جهت پذیرش بفرستید. در این صورت بهتر است این کار را به متخصصان و ویراستاران با سابقه و خبره‌ای بسپارید که توانایی این را دارند تا در تایم کمتری تنظیم پروژه شما را انجام دهند. بدیهی است هرچه بازه زمانی تحویل پروژه فشرده‌تر باشد و مشتری خواستار دریافت آن در زمان کوتاه‌تری باشد، هزینه پرداختی نیز بیشتر خواهد شد. هرکدام از این روش‌ها ویژگی‌هایی دارند که کارفرما با توجه به زمان‌بندی و بودجه خود تعیین می‌کند که در چه زمانی مقاله خود را دریافت نماید و بر اساس آن هریک از روش‌های سفارش کاهش کمیت را انتخاب نماید. اما تنظیم تعداد کلمات در حالت فشرده و یا فشرده پلاس به معنی این نیست که کیفیت کار کاهش پیدا میکند، بلکه کیفیت محتوای مقاله در هر سه روش نیز یکسان میباشد.

زمان بندی

مراحل ثبت سفارش کاهش کمیت مقاله

مجلاتی که برای چاپ مقاله انتخاب می‌شوند فرمت بندی خاصی دارد و ممکن است محدودیت تعداد کلمات نیز داشته باشند اگر مقاله خود را نوشته‌اید و بعد از انتخاب مجله متوجه شدید مقاله‌ی شما نیاز به کاهش تعداد کلمات دارد اگر این کار برای شما دشوار هست و نمی‌توانید کلمات مناسب بجای عبارات طولانی جایگزین کنید می‌توانید از طریق سینا ترجمه به‌صورت آنلاین سفارش شما را ارسال نمایید و برای این کار ابتدا کافی است میزان تعداد کلمات که باید کاهش یابد را مشخص نمایید و مابقی کار را به متخصصان بسپارید تا طبق مراحلی که در زیر به آن‌ها اشاره شده است فایل شما را بدون هرگونه لطمه به معنی و محتوای متن کاهش دهند.

ابتدا سفارش خود را ثبت کرده و فایل و مشخصات را ارسال نمایید (فایل ارسالی تا چه مقداری کاهش یابد)

فایل موردنظر بررسی شده و تعداد کلمات آن توسط متخصصان و مترجمان آن رشته کاهش می‌یابد.

فایل شما توسط بازرس و کارشناسان مربوطه بررسی شده و فایل با بالاترین کیفیت به شما ارسال می‌شود.

لوگو سینا ترجمه

خدمات کاهش کمیت مقاله علمی پژوهشی در سینا ترجمه

سینا ترجمه همواره یکی از مؤسسات پژوهشی فعال در زمینه‌های مختلف علمی می‌باشد که با هدف کمک به دانشجویان، پژوهشگران و اساتید محترم، با گردآوری گروهی از بهترین نخبگان و مجرب‌ترین پژوهشگران اقدام به ارائه خدمات پژوهشی می‌نمایند. ازجمله خدماتی که سینا ترجمه در آن حرف اول را می‌زند می‌توان به سفارش خدمات ترجمه تخصصی ،کاهش تعداد کلمات مقاله و انواع متون در تمامی زبان‌ها و تخصص‌ها و همچنین پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی اشاره کرد.

جهت ثبت سفارش کاهش کمیت مقاله و اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه‌های مجازی (واتساپ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

در سینا ترجمه کاهش کمیت مقالات توسط متخصصان مرتبط با هر تخصص و زبان با بالاترین کیفیت انجام می گیرد.

بسته به تعداد و حجم که باید کاهش داده شود زمانش متغیر می باشد ولی در حالت کلی در 3-2روز کاری انجام می گیرد.

در سینا ترجمه خدمات کاهش کمیت برای تمام های زبان های زنده دنیا قابل انجام می باشد.

سینا ترجمه دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود. یکی از مهم ترین اصول موسسه سینا ترجمه حفظ محرمانگی اطلاعات و فایل های ارسالی مشتریان عزیز می باشد و تمامی ارکان این مجموعه ملزم به رعایت اصول محرمانگی و حفظ حریم خصوصی مشتریان هستند.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام