اگر میخواهید وارد دنیای مقاله نویسی شوید، ملزم به رعایت برخی از اصول و چهارچوبی هستید که در نگارش مقالات وجود دارد. یکی از آن اصول، فرمت بندی مقالات میباشد. فرمت یعنی شکل و ظاهر مقاله که هم در بعد محتوا و هم بعد ظاهر حائز اهمیت میباشد. در این بخش از سینا ترجمه میخواهیم درمورد اصول فرمت بندی مقاله صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
فرمت بندی، به معنای رعایت چهارچوب و قوانین خاصی است که در یک حوزه خاص تعریف شده است و خارج شدن از اصول این چهارچوب مورد پذیرش و استفاده نخواهد بود. فرمت بندی مقاله نیز یعنی رعایت اصول و قوانینی مانند: اندازه و فونت نگارش مقاله، فاصله حاشیه کاغذ از طرفین، نوع نگارش صفحات، نحوه نوشتن عنوان، چکیده، مقدمه، افیلیشین و.... .
اگر هدف شما از نوشتن مقاله، ارسال آن به مجلات معتبر داخلی و خارجی باشد، باید فرمت بندی مقاله شما، طبق فرمت بندی مجله ای که قصد ارسال مقاله خود را دارید باشد. اما بطور کلی فرمت استاندارد مقاله، در تمامی مجلات یکسان میباشد و شاید در برخی از موارد جزئی و ریز متفاوت باشد. فرمت بندی مقاله، امری ضروری و مهم است که شما باید تمامی نکات آن را رعایت کنید. اهمیت فرمت بندی مقاله تا حدی مهم است که یکی از معیارهای اکسپت مقاله شما همین فرمت بندی اصولی مقاله میباشد.
فرمت بندی مقالات موضوع بسیار مهم و ضروری می باشد. شما فرض کنید می خواهید یک قفسه کتاب را مرتب کنید کاملا واضح است که ترتیب کتاب ها را بر اساس رنگ یا سایز مرتب خواهید کرد، به طوری که از نظر بیننده خوشایند باشد. تمامی افراد در هر حوزه و در هر مقطع تحصیلی مثل کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری نیاز به نگارش و ارائه مقاله پیدا میکنند. اهمیت این موضوع زمانی مشخص میگردد که افراد در هر دوره باتوجه به شرایط خود اقدام به چاپ و انتشار مقاله ای را که نگارش کرده اند در مجلات معتبر داخلی و بین المللی، کنفرانس ها، همایش ها و یا حتی تحقیقات دانشگاهی میکنند. دلیل این کار هم کسب امتیازات و جایگاه های علمی و تخصصی مختلفی است که پژوهشگران بعد از چاپ مقاله خود اخذ میکنند. بنابراین فرمت بندی صحیح مقاله مساوی است با پذیرش راحت تر مقاله در مراجعی که بدان اشاره شد. می توان گفت فرمت بندی مقاله، فرصتی برای سنجش دقت نویسنده نیز می باشد. پس شما برای کسب مدارج علمی بالاتر و تقویت رزومه کاری یا تحصیلی خود، مستلزم پیروی از فرمت بندی و چهارچوب مقاله میباشید. اینجاست که نقش فرمت بندی در اکسپت مقاله و رسیدن به اهدافتان پررنگ تر میشود.
تمامی مجلات معتبر دنیا در وب سایت خود بخشی را برای دستورالعمل برای نویسندگان دارند که در آنجا نکات مهم در فرمت بندی مقاله را به پژوهشگرانی که قصد ارسال مقاله دارند یادآور میشوند. بطور کلی فرمت بندی مقاله از دو لحاظ محتوایی و ساختاری که در ذیل به توضیح آنها پرداخته ایم مورد بررسی و ویرایش قرار میگیرد.
محتوای نوشته شده تنها توسط نویسنده قابل تغییر می باشد از این جهت این نوع فرمت بندی بایستی توسط خود نویسنده اصلی مقاله و براساس فرمت ارائه شده توسط مجله انجام شود. با توجه به مجله ای که قصد دارید مقاله ارسال کنید فرمت محتوایی متفاوتی خواهید داشت اما در حالت کلی در این نوع فرمت بندی بایستی تعداد کاراکترها، کلمات و صفحات هر بخش از مقاله، محل قرارگیری هر کدام از بخش های مقاله (چکیده، تقدیر و تشکر و...)، تعداد و اندازه صفحات مقاله و غیره مطابق با قاعده و قانون ارائه شده از طرف مجله تهیه گردد.به عنوان مثال به نویسنده گفته می شود که در چکیده مقاله باید اهمیت پژوهش، روش کلی تحقیق و نتایج مهم قید شده و همچنین تعداد کلمات مقاله حداکثر 250 تا 350 کلمه باشد.
مواردی که در فرمت بندی ساختاری مقاله مدنظر گرفته میشود شامل حاشیه بندی صفحات، فاصله گذاری کلمات، فصل بندی، بخش بندی، صفحه بندی، پاراگراف بندی،تنظیم فونت متن، کنترل اندازه و قلم تیترها ، فونت متن انگلیسی و فارسی پایان نامه ،فهرست نویسی دقیق و ایجاد فهرست خودکار مطالب، اتوماتیک کردن فهرست شکل ها، لیست جدول ها و نمودارها، شماره گذاری صفحات، ویرایش و تنظیم صفحات ابتدایی فصل ها و صفحات پایانی پایان نامه، ویرایش پانویس، زیرنویس و پاورقی فارسی و لاتین ،شماره بندی خودکار عناوین تیترهای اصلی و فرعی، فرمول ها، روابط ریاضی، زیرنویس تصاویر، اشکال، جداول و نمودارها و به طور کلی هر آنچه در فایل شیوه نامه نگارش مقاله و یا پایان نامه و کتاب باشد می باشد.در فرمت ساختاری رعایت تمام و کمال چارچوبهای هر مجله ضروری است. هر ژورنالی برای انتشار مقالات از چارچوب ساختاری و ظاهری پیروی میکند.
هر مقاله استاندارد دارای اجزا و بخش بندی مخصوص خود میباشد که شما در حین نگارش مقاله باید به آنها توجه داشته باشید و هر کدام را بصورت جداگانه و با فرمت بخصوص خود نگارش کنید. دسته بندی مجلات با توجه نوع محتوایی که ارایه میدهند متفاوت است. از انواع مجلات میتوان به: مقاله اصلی، مقاله مروری و مقاله نظری اشاره کرد که اجزا و بخش بندی همه مقالات بجز مقاله مروری یکسان میباشد. مقاله مروری نیز تفاوت های خیلی جزئی و ریزی با سایر مقالات دارد. اما هدف از مقاله ای که به ژورنال های معتبر ارسال میگردد همان مقاله علمی میباشد.بخش بندی که در ادامه مطلب مطالعه خواهید کرد مربوط به بخش بندی یک مقاله استاندارد هست لازم به ذکر است که شما ابتدا باید فرمت مجله ای که میخواهید مقاله تان در آن نشر پیدا کند را مطالعه کنید و سپس به این بخش بپردازید زیرا ممکن است در قوانین مجلات به برخی از این بخش بندی ها نیاز نباشد و لزومی ندارد که شما در مقاله آن قسمت را بیاورید و ملزم به رعایت قوانین مجله هستید زیرا درغیر اینصورت احتمال ریجکت شدن مقاله تان افزایش میابد. در ذیل میتوانید این بخش بندی و توضیح هر یک را مطالعه کنید.
یکی از قسمت های مهم و جز لاینفک که نشان دهنده ماهیت مقاله میباشد، عنوان است. عنوان مقاله جز آن بخشهایی است که به دیده شدن مقاله شما کمک میکند. یعنی هر قدر که عنوان مقاله شما جذاب باشد سردبیر مجله و همچنین مخاطب، بیشتر ترغیب به مطالعه آن میشود. یک عنوان مناسب باید دارای فاکتورهای زیر باشد:
ایده اصلی مقاله را به طور خلاصه بیان کند.
هدف اصلی مقاله را نشان دهد.
باید با خواندن عنوان بتوان محتوای مقاله را پیش بینی کرد.
شامل کلمات کلیدی باشد تا در هنگام جستجوی اینترنتی به راحتی پیدا شود.
نه خیلی طولانی و نه خیلی کوتاه باشد، تعداد کلمات عنوان باید بین 13 تا 15 واژه باشد.
از لغات، اصطلاحات و عبارات نامفهوم و حروف اختصاری در عنوان استفاده نشود مگرآنکه آن حروف اختصاری برای خوانندگان هدف کاملاً و بخوبی شناخته شده باشند.
نحوه نوشتن نام نویسندگان به اینصورت است که ابتدا نام، اولین حرف از نام میانی و سپس نام خانوادگی نوشته میشود و از ذکر القاب نظیر دکتر، مهندس، استاد، پروفسور، مدیرعامل، رئیس و نظایر این خودداری میشود.در مقالاتی که بیش از یک نفر نویسنده دارد، نویسنده مسئول باید با علامت * مشخص گردد، در غیر اینصورت نفر اول به عنوان نویسنده مسئول به حساب خواهد آمد. بعد از تکمیل این قسمت، نوبت به نوشتن افیلیشن میرسد. افیلیشن به زبان ساده به معنی وابستگی سازمانی است؛ یعنی شما از سمت کدام مرکز علمی و دانشگاهی مقاله خود را به مجله ارسال کرده اید.برای نوشتن افیلیشن بهتر است هر شرکت یا موسسهای را که عضو آن هستیم و ارتباط خوبی با آن داریم را انتخاب کنیم. به عنوان مثال برای چاپ مقاله و نوشتن افیلیشن مقاله بایستی حتماً نام دانشگاه محل تحصیل خود را ذکر کنیم. نوشتن افیلیشن مقاله برای گرفتن پذیرش از تمامی مجلات امری اجباری است.
همانطور که از نامش پیداست چکیده همان عصاره و فشرده مقاله است که در قالب یک بند یا تعداد محدودی جمله بیان میشود. پژوهشگر بعد از خواندن عنوان مقاله و درک موضوع اصلی آن، به سراغ چکیده خواهد رفت، زیرا این چکیده مقاله است که در عین سادگی، تحقیق و نتایجش را در قالب چند جمله بیان میکند و پژوهشگر پس از مطالعه چکیده درخواهد یافت که آیا مقاله مفروض پاسخ دهنده سؤالاتش است یا خیر. در واقع بعد از خواندن عنوان و چکیده است که پژوهشگر تصمیم به مطالعه کل مقاله میگیرد. یک چکیده خوب دربردارنده موارد زیر هم میباشد:
به گونه ای تنظیم شود که برای فهم آن، مراجعه به متن نیاز نباشد، به عبارت دیگر؛ چکیده باید از متن اصلی مقاله مستقل باشد مگر آن که به دنبال جزییات باشیم.
چکیده باید پیوسته، کامل، شفاف، (سربسته گویی مناسب چکیده نیست)روان و منسجم باشد.
سعی شود در نگارش جمله ها از زمان ماضی مجهول و حتی الامکان ضمیر سوم شخص استفاده شود.
هیچ جمله ای از متن مقاله و عنوان در چکیده آورده نشود و با کلمات دیگر، مثلاً کلمات هم معنی، بازنویسی نشوند.
برای چکیده معمولاً بین 133 تا 253 کلمه مناسب است که در قالب یک بند بیان میشوند.
در اکثر مقالات و به درخواست مجلات، بلافاصله بعد از چکیده، کلمات کلیدی قرار دارند و اغلب به همراه چکیده منتشر میشوند. معمولاً 3 تا 13 واژه یا عبارت موضوعی و البته کوتاه به عنوان کلمات کلیدی مقاله درنظر گرفته میشوند که می بایست موضوعات اصلی و فرعی مقاله را پوشش دهند. انتخاب کلمات کلیدی مناسب این شانس را به مقاله میدهد که در جستجوهای اینترنتی راحت تر و سریعتر توسط پژوهشگران پیدا و دیده شود. برای نوشتن واژگان کلیدی مناسب ابتدا باید مفهوم و مقصود مقاله به درستی درک شده و سپس در قالب چند واژه یا عبارت کوتاه بیان شوند. ضمن آن که توصیه اکید میشود تعدادی از مهمترین واژگان کلیدی یا عبارات موضوعی حتماً از عنوان و چکیده مقاله انتخاب شوند. البته بعضی از مجلات بر این عقیده اند که باید کلمات کلیدی از شبکه بین المللی کلمات کلیدی انتخاب شوند، برای مثال در مورد مقالات پزشکی میتوان پایگاه داده MeSH را نام برد.
دلایل نوشتن و ایجاد مقاله در قسمت مقدمه نوشته میشود. بنابراین این بخش بسیار دارای اهمیت میباشد.در این قسمت اهداف و حوزه تحقیق بیان میشود. باید در قسمت مقدمه مشخص شود که سعی شده به چه سؤالی پاسخ داده شود یا چه مشکلی حل شود، ضمن آنکه چرا پاسخگویی به این سؤال یا حل این مشکل چالشی مهم و جالب است. بهترین زمان برای نوشتن مقدمه زمانی است که ساختار مقاله تکمیل شده، گزارشها استخراج و نتایج گرفته شده اند. مخاطب بعد از خواندن مقدمه باید به راحتی متوجه شود که شما قصد دارید او را به کدام سمت هدایت کنید. علاوه بر این، باید مقدمه را به گونه ای نوشت که در مخاطب برای خواندن بقیه مقاله، انگیزه ایجاد شود. از سوی دیگر نگارش خوب مقدمه تأثیر بسزایی روی نظر داوران و سردبیر در مورد مقاله شما خواهد داشت.
در این قسمت از مقاله، اطلاعاتی آماده میشود که از طریق آن اطلاعات میتوان در مورد اعتبار مقاله قضاوت کرد. در واقع اینجا محلی است که باید به طور کاملاً شفاف و دقیقی بیان شود که روش انجام پژوهش به چه شکلی بوده است. معمولاً این قسمت با زمان گذشته نوشته میشود و باید به گونه ای باشد که اطلاعات کافی را در مخاطب خواننده قرار دهد. منظور از اطلاعات کافی یعنی اینکه: اولا دیگران بتوانند روش پژوهشی ارائه شده در مقاله را بدون هیچگونه ابهامی و به راحتی تکرار کنند و به همان خروجی های ذکر شده در مقاله شما برسند. دوما مخاطب بتواند به کمک آن اطلاعات در مورد اعتبار یافته ها و نتیجه گیری های مقاله قضاوت کند.این قسمت شامل دو بخش کلی است: 1) اطلاعات مورد نیاز همان ورودیهایی هستند که پژوهش و آزمایش بر روی آنها صورت گرفته است.2)روش انجام پژوهش و آزمایش، حل مدلهای ریاضی و روشهای محاسباتی به کار گرفته شده، تشریح شوند.
بعد از پیاده سازی روش یا روشهای پیشنهادی بر روی ورودی و اطلاعات مورد نیاز، خروجی ها، یافته ها یا نتایجی حاصل میشوند که در این قسمت مقاله به گزارش دادن آنها میپردازیم. یافته ها باید دقیق و صریح باشد و معمولاً برای نمایش و تحلیل بهتر یافته ها از شکلها و جداول نیز کمک گرفته میشود.جداول لیستی از اعداد یا اطلاعات متنی را به صورت ستونی نمایش میدهند و باید برای تشریح تفاوتها به کار برده شوند نه برای نشان دادن روابط. هر نوع نمایش تصویری از نتایج و مفاهیم در قالب شکل ها صورت میگیرد که برخی از این اشکال عبارتند از: گرافها، عکسها، نقشه ها و نمودارها.
قسمت بحث و نتیجه گیری از مجله ای به مجله دیگر فرق میکند. برخی ترجیح میدهند مقاله با قسمت نتایج و بحث خاتمه پذیرد. در مقالاتی که قسمت نتیجه گیری ها به طور جداگانه بررسی میشوند معمولاً یک یا دو بند که بر جنبه های مهم بحث تمرکز دارد را در دل نتیجه گیری ها میگنجانند. بنابراین قبل از نگارش این قسمت از مقاله و حتی قسمت های دیگر آن، نویسنده باید راهنماهای مجله مدنظرش را به دقت مطالعه کند و حتی پیشنهاد میشود چند عدد از مقالات اخیر آن مجله را نیز مطالعه نماید.در این قسمت به دنبال پاسخ دادن به سؤالاتی از این دست خواهید بود:
چرا این پژوهش مهم است؟
چطور این پژوهش مطالعات قبلی را بازگو میکند و با آنها در ارتباط است؟
محدودیتهای طراحی پژوهش چه چیزهایی هستند؟
چه پیشنهاداتی برای مطالعات آتی در موضوع پژوهش آتی وجود دارد؟
حتی الامکان سعی میشود که مقاله دارای قسمت پیوست نباشد زیرا اگر مطلبی مورد نیاز مقاله باشد بهتر است در بدنه اصلی مقاله و در سر جای خودش بیاید و اگر مطلبی ضروری نیست پس همان بهتر است که به آن اشاره ای نشود. ولی گاهی اوقات مجبور خواهیم بود مطالبی از مقاله را در قسمت ضمایم و پیوست بیاوریم. این مطالب نقش پشتیبان را برای مطالب اصلی مقاله دارند و از لحاظ درجه اهمیت نسبت به مطالب اصلی مقاله در رتبه دوم قرار میگیرند.پیوست ها معمولا شامل موارد زیر میشوند:
اثباتهای بسیار فنی و پیچیده ریاضی
ورودیها و اطلاعات مورد نیاز تکمیلی مانند عکسها، فیلمها و ...
کدهای مربوط به برنامه های کامپیوتر
آخرین قسمت از مقاله بخش منابع و رفرنس دهی میباشد. در قسمت منابع و در رفرنس دهی ابتدا باید به فرمت مجله دقت کنید و طبق آن فرمت به رفرنس دهی بپردازید. بعضی از مجلات از رفرنس دهی هاروارد، بعضی دیگر از رفرنس دهی حروف الفبا و شماره و... استفاده میکنند. شما باید تنها مراجع منتشر شده را فهرست بندی کنید؛ داده ها، چکیده ها، پایان نامه هایی که هنوز منتشر نشده اند نباید در متن استناد و در بخش رفرنس ها ارائه شوند. در صورتی که چنین رفرنسی ضروری به نظر می رسد، می توانید آن را در پرانتز اضافه کنید یا در بعضی مجلات اجازه می دهند به صورت زیرنویس در متن اشاره شوند. برای نوشتن منابع میتوانید از نرم افزار endnote نیز بهره ببرید.
علاوه بر مطالبی که در بالا گفته شد. برخی از نکات کلیدی و مهم وجود دارند که شاید در ظاهر بی اهمیت به نظر بیاید ولی با رعایت همین نکات ساده خواهید دید که فرمت بندی مقاله شما چقدر اصولی و استاندارد شده است. در ذیل به برخی از این نکات اشاره می کنیم:
اصل مختصر نویسی را در نگارش مقاله رعایت کنید. واقعیت این است که مقاله طولانی و بلند نشان از پرمحتوا بودن آن نیست به علاوه در نگارش مقاله همواره محدودیت تعداد کلمات وجود داشته است و اگر از این الگوریتم خارج شوید مقاله شما ریجکت خواهد شد.
در مقالات فارسی اصل جدانویسی را رعایت کنید. هر کلمه ای که معنی جداگانه دارد، باید جداگانه نوشته شود تا خوانایی و رسا بودن متن افزایش پیدا کند. برای مثال کلمه ''یک ماه'' را بصورت ''یکماه'' ننویسید. البته برخی از کلمه ها در کنار یکدیگر کلمه ای مستقل تشکیل می دهند که در این صورت استفاده از نیم فاصله توصیه می شود. برای مثال در کلمه ''می نویسم'' مابین ''می'' و ''نویسم'' میتوانید از نیم فاصله استفاده کنید.
لحن مقاله، باید به دور از هر گونه فرد گرایی باشد. یکی از بهترین روش ها استفاده از افعال مجهول است. استفاده از افعال مجهول اثر روانی مثبتی روی فرد خواننده می گذارد. بدین صورت خواننده با خواندن مقالات دارای افعال مجهول، در می یابد که آن منتسب به یک فرد خاص نمی باشد و ارتباط بهتری با مقاله مورد نظر برقرار می کند.
برای ارسال مقالات به مجلات خارجی شما مستلزم استفاده از ترجمه تخصصی هستید. برای این کار یا باید مقاله خود را به موسساتی که کار ترجمه تخصصی انجام میدهند بسپارید و یا اگر خودتان میخواهید به ترجمه بپردازید باید بسیار روان و قابل فهم باشد. زیرا بارها دیده شده است مقالات علیرغم داشتن محتوای قوی، به دلیل ترجمه نامفهوم ریجکت شده است.
هزینه فرمت بندی از سایتی به سایت دیگر متفاوت است و نمیتوان نرخ ثابت و همیشگی برای آن در نظر گرفت، چون موسسههای مختلف تیمهای ویراستاری با تخصص و تجربه های متفاوت استخدام کرده اند و همین امر باعث تفاوت در هزینه نهایی فرمت بندی در موسسههای مختلف میشود. با وجود اینکه در سینا ترجمه از تیم کاملا حرفه ای و متخصص برای این امر استفاده شده است ولی برای رفاه حال و رضایت هر چه بیشتر مشتریان، هزینه تمام شده فرمت بندی متون و مقالات مناسب و مقرون به صرفه بوده و با این حال از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. در ادامه مطلب به چند نمونه از مواردی که بر روی هزینه فرمت بندی تاثیر میگذارند اشاره میکنیم:
در امر فرمت بندی و ویراستاری، نوع فرمت بندی که قصد انجام آن را داریم بسیار بر روی قیمت تمام شده موثر میباشد. برای مثال قیمت فرمت بندی مقاله با قیمت فرمت بندی پایاننامه متفاوت میباشد و یا اینکه قصد انجام فرمتبندی برای مجلات داریم یا فرمتبندی برای همایش، همچنین نوع مجلات. همه این موارد تاثیرگذار بر روی هزینه فرمت بندی و ویراستاری هستند.
یکی از اصلی ترین دلایل تعیین کننده قیمت فرمت بندی، زبان متن مقاله است. هر چقدر زبان مقاله پر کاربرد و رایجتر باشد قیمت تمام شده پایین تر خواهد بود، چون تعداد ویراستارانی که به آن زبان مسلط هستند زیاد است و هزینه نهایی برای مشتری کمتر خواهد شد.
زمان تحویل متن فرمت بندی شده بسیار در هزینه انجام آن تاثیر دارد. هر چه قدر زمان انجام آن کوتاه تر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود و بالعکس. در سینا ترجمه سه نوع زمانبندی اعم از عادی، فشرده و فشرده پلاس برای انجام پروژه فرمت بندی وجود دارد. اگر کاربر و مشتری عجله ای برای انجام فرمت بندی مقاله وجود نداشته باشد میتوان با انتخاب زمانبندی عادی، فرمت بندی ارزانی را تجربه کند.
یکی از عوامل موثر در تعیین قیمت پروژه فرمت بندی، کیفیت انجام آن کار است، در سینا ترجمه برای انجام فرمت بندی نیز دو نوع کیفیت طلایی و طلایی پلاس تعریف شدهاست. که با انتخاب هرکدام هزینه انجام فرمتبندی تغییر خواهد کرد. که در هر دو نوع از فرمت بندی مقاله به بهترین شکل فرمت بندی می شود فقط در سطح طلایی پلاس علاوه بر فرمت بندی بازخوانی مجدد توسط یک ویراستار دیگر انجام می گیرد تا هر گونه ایراد احتمالی داشته باشد رفع شود.
ممکن است برخی افراد بنابه نوع و تخصص مقاله خود، تایپ شعر و یا فرمول مقاله خود را نیز درخواست نمایند. در این صورت بایستی درصد تقریبی موردنیاز برای تایپ شعر یا فرمول و یا عدم نیاز به آن را برای مقاله موردنظر مشخص نمایند. همچنین احتمال دارد مشتری علاوه بر فرمتبندی مقاله، ویرایش و سابمیت مقاله در مجله را نیز به ویراستار بسپارد که در این صورت نیز میتواند به هنگام ثبت سفارش توضیحات و درخواست خود را اعلام نماید. بر این اساس اگر مشتری علاوه بر فرمتبندی مقاله درخواست خدمات ویژه و مازاد ازایندست را داشته باشد در محاسبه هزینه انجام فرمتبندی لحاظ خواهد شد.
شما کاربران عزیز می توانید از طریق جدول زیر که سینا ترجمه در اختیارتان قرار داده است، نوع فرمتبندی (مقاله، پایان نامه، سایر موارد)، زمان لازم برای انجام فرمت بندی، کیفیت انتخابی، تعداد کلمات، زبان، نام مجله مورد نظر و غیره، اقدام به ثبت سفارش فرمتبندی مقاله خود نمایید. پس از ثبت سفارش، محاسبه قیمت برای فایل ارسالی شما به صورت آنلاین انجام می شود و هزینه انجام پروژه نمایش داده شده و در قالب پیش فاکتور ارائه میگردد.
پس از زحمات بسیار زیادی که برای نگارش مقاله و متون خود انجام می دهید باید با یک فرمت بندی خوب ارزش آن را افزایش دهید، تا بتوانید آن را در مجله و ژورنال های معتبر بین المللی به چاپ برسانید. اخذ پذیرش مقاله در مجلات بین المللی نیازمند فرمت بندی دقیق و تخصصی می باشد. بنابراین باید متون خود را در یک موسسه فرمت بندی با سابقه درخشان ثبت سفارش نمایید. مراحل و روش فرمت بندی یکی از مهمترین اصول ارائه سرویس دهی به کاربران می باشد. این اصل باید به شکلی سریع و راحت انجام گیرد که مشتری بدون هیچ مشکلی بتواند سفارش مد نظر خود را ثبت کند. به طور کلی مراحل اولیه تا پایان فرمت بندی در سینا ترجمه به شکل زیر می باشد:
ثبت سفارش و ارسال فایل و مشخصات
فرمت بندی فایل توسط متخصص
بررسی توسط بازرس و تحویل به شما
موسسه سینا ترجمه با گردآوری متخصصان باتجربه و کار بلد در زمینه فرمت بندی آماده ارائه بهترین خدمات فرمت بندی مقاله در تمامی زبانها و تخصصها با بالاترین کیفیت می باشد شما مشتریان عزیز برای انجام فرمت بندی مقاله کافی است پس از نگارش فایل خود را به همراه فایل راهنمای نگارش که از وبسایت مجله و یا دانشگاه دانلود کرده اید، برای ما ارسال کنید. تا فایل شما توسط ویراستاران متخصص در قالب و فرمت مورد نظر قرار گرفته و در کمترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت تقدیم شما شود.
جهت اطلاعات بیشتر برای فرمت بندی مقاله، می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی (واتساپ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر می توانید هزینه فرمت بندی مقاله خود را برآورد کرده و سفارش خود را ثبت نمایید.
فرمت بندی برای همه مقالات مخصوصا مقالات علمی پژوهشی که برای چاپ در مجله ای معتبر نوشته می شوند ضروری و مهم است. بنابراین فرمت بندی مقاله هم شامل محتوای همه مقاله می باشد و هم ساختار هر مقاله.
پس از ثبت سفارش خود در سایت سینا ترجمه، محاسبه قیمت برای فایل ارسالی شما به صورت آنلاین انجام شده و هزینه پروژه در فرم پیش فاکتور ارائه میگردد.
زمان بندی برای فرمت بندی در سینا ترجمه در کمترین زمان ممکن و طی 24 ساعت صورت می پذیرد.
سینا ترجمه دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود.
بله کارشناسان ما بعد از اتمام کار فرمت بندی پروژه را بررسی و کنترل میکنند تا تمام موارد مطابق نظر مشتری باشد و پس از تایید کیفیت مطلوب فایل نهایی به مشتری ارسال می شود و گارانتی کیفیت صادر می شود.