نوشتن مقاله و سپس انتشار و چاپ آن در مجلات معتبر علمی، در تقویت رزومه کاری و تحصیلی دانشجویان و اساتید امر بسیار مهمی است. امروزه پژوهشگران زیادی اقدام به چاپ مقاله میکنند. برای این کار دو روش وجود دارد: 1)گردآوری مقاله 2) استخراج مقاله از پایان نامه و کتاب. در این بخش از سینا ترجمه میخواهیم در مورد روش دوم صحبت کنیم با ما همراه باشید.
پایان نامه و کتاب، به طور معمول بسیار مفصل است و کلیه مراحل و جزئیات انجام پژوهش های علمی صورت گرفته را در بردارد و مطالعه آن خسته کننده است. علاوه بر این امکان چاپ و نشر پایان نامه های دانشجویی و همچنین کتاب در مجلات معتبر و ژورنال های علمی وجود ندارد و برای همین است که همه افراد نمی توانند به محتوای پایان نامه های انجام شده در یک دانشگاه دسترسی داشته باشند. این در حالی است که می توان به راحتی پس از پذیرش یک مقاله در ژورنال ها و مجلات علمی موفق به چاپ و نشر آن شد. این کار علاوه بر این که نتایج یافته های شما را در اختیار سایر دانشجویان در رشته علمی مرتبط خواهد گذاشت، باعث خواهد شد که شما با برخورداری از امتیازات انتشار مقاله در داخل و خارج از کشور موفق به دست یافتن به موقعیت های تحصیلی و یا شغلی بهتر در آینده شوید. همچنین به دلیل اینکه نگارش یک مقاله از اول کاری دشوار و زمان بر است به این دلیل شما می توانید چندین مقاله از یک پایان نامه و کتاب استخراج کنید و چون مقالات استخراج شده از آنها اعتبار کافی برای چاپ در ژورنالهای معتبر را هم دارند و اعتبارشان هم سطح با اعتبار مقالات نوشته شده می باشد به این ترتیب در زمان کوتاهی چندین مقاله پذیرش شده خواهید داشت.
همانطور که میدانید، کسانی که قصد نوشتن و یا استخراج مقاله دارند، به دلیل نیل به اهداف خود و انتشار آن در مجلات معتبر علمی میباشد. در ذیل به برخی از این مزایا اشاره می کنیم:
شناخته شدن به عنوان یک فرد متخصص و صاحب نظر در موضوعات مختلف |
چاپ مقاله برای اساتید سبب افزایش رتبه علمی می شود. |
گرفتن پروژه های تحقیقاتی با درآمد هایی بسیار هنگفت و ایجاد فرصت شغلی |
ادامه تحصیل در مقطع، رشته و دانشگاه مورد علاقه در تمامی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی بدون گرفتن آزمون ورودی |
سبب ایجاد احساس افتخار و اعتماد به نفس در نویسندگان مقالات می گردد. |
نحوه پذیرش آسان و راحت دانشجویان در مقطع تحصیلی دکتری |
اخذ بورس تحصیلی از دانشگاه های معتبر بین المللی در سر تا سر نقاط جهان |
امکان پذیرش راحت تر به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی معتبر |
ثبت نمودن تحقیقات و مطالعات و پژوهش انجام شده به نام نویسندگان و حفظ دائم آن ها |
شما قبل از استخراج مقاله، در ابتدا باید با تفاوت های ساختاری و ماهیت هرکدام از آنها آشنا شوید تا بتوانید یک استخراج موفق داشته باشید. در ذیل به برخی از این تفاوت ها اشاره میشود.
مقاله |
---|
|
|
|
|
|
|
|
پایان نامه |
---|
|
|
|
|
|
|
|
کتاب |
---|
|
|
|
|
|
|
|
حال که با تفاوت مقاله با پایان نامه و کتاب و اهداف هر کدام از آنها آشنا شدیم. میتوانم به استخراج مقاله بپردازیم. برای استخراج مقاله شما بایستی اجزای مقاله را به ترتیب بشناسید و سپس از بخش های مختلف پایان نامه و یا کتاب شروع به استخراج هریک از اجزا بصورت جداگانه و مجزا کنید. در ذیل علاوه بر اینکه با روش های استخراج مقاله آشنا میشوید، اجزای مختلف مقاله را نیز یاد می گیرید.
لزومی ندارد که عنوان مقاله دقیقا همان عنوان پایان نامه یا کتاب باشد. ممکن است پایان نامه و کتاب شما متغیر و دادههای زیادی داشته و قابلیت استخراج بیشتر از یک مقاله را داشته باشد. بنابراین بسته به اینکه از کدام قسمت از دادهها و نتایج میخواهید مقاله بنویسید، عنوان را متناسب با مسئله موردنظر انتخاب کنید. همچنین توجه داشته باشید که عنوان مقاله باید مختصرتر از عنوان پایان نامه و کتاب باشد زیرا همانطور که اشاره شد، در مقاله محدودیت تعداد کلمات وجود دارد و باید بین 10 الی 15 واژه باشد. عنوان مقاله باید تا حد امکان به صورت جمله نباشد و معمولاً بهتر است یک عبارت گویا و مختصر غیر سؤالی باشد و سؤالاتی که در مقاله به آنها پاسخ داده شده است یا فرض هایی که در مقاله مورد آزمون قرار گرفته اند را پوشش دهد.
برای نوشتن نام نویسندگان میتوانید به صفحه حقوقی کتاب مراجعه کنید. معمولا در پایان نامه فقط نام یک نفر گردآورنده نوشته میشود. نحوه نوشتن نام نویسندگان به اینصورت است که ابتدا نام، اولین حرف از نام میانی و سپس نام خانوادگی نوشته میشود و از ذکر القاب نظیر دکتر، مهندس، استاد، پروفسور، مدیرعامل، رئیس و نظایر این خودداری میشود.در مقالاتی که بیش از یک نفر نویسنده دارد، نویسنده مسئول باید با علامت * مشخص گردد، در غیر اینصورت نفر اول به عنوان نویسنده مسئول به حساب خواهد آمد. بعد از تکمیل این قسمت، نوبت به نوشتن افیلیشن میرسد. افیلیشن به زبان ساده به معنی وابستگی سازمانی است؛ یعنی شما از سمت کدام مرکز علمی و دانشگاهی مقاله خود را به مجله ارسال کرده اید.برای نوشتن افیلیشن بهتر است هر شرکت یا موسسهای را که عضو آن هستیم و ارتباط خوبی با آن داریم را انتخاب کنیم.
برای استخراج چکیده مقاله میتوانید به قسمت پیشگفتار در کتاب و قسمت چکیده در پایان نامه مراجعه کنید اما دقت داشته باشید چون ممکن است پیشگفتار کتاب و یا چکیده پایاننامه طولانی تر باشد، شما باید موارد مهم آنرا گلچین و اصلاح کرده و تحت عنوان چکیده مقاله بیاورید. شما هنگام نوشتن چکیده مقاله، باید در یک جمله بگویید موضوع مقاله شما و پرسش اصلی پژوهش شما چیست؟ میتوانید چکیده مقاله را بعد از اتمام کامل پژوهش بنویسید. با اینکار ایده های بهتری برای ارائه در چکیده خواهید داشت. در چکیده مقاله به جای استفاده از نقل قول های مستقیم، باید از تعبیر و تفسیر خودتان استفاده کنید همچنین طول چکیده در مقالات نظری و مروری معمولا بین 75 تا 100 کلمه و در مقالات پژوهشی بین 120 تا 150 کلمه باید باشد. پس اصل مختصر و مفید نویسی را رعایت کنید.
اهمیت کلمات کلیدی زمانی مشخص میشود که مخاطب با استفاده از آنها در سرچ گوگل و جستجوی اینترنتی به مقاله شما براحتی دسترسی پیدا کند. شما میتوانید برای نوشتن کلمات کلیدی مقاله به قسمت واژه نامه کتاب که حاوی کلمات و واژه های مهم به همراه معانی آنها میباشد مراجعه کنید. اما پایان نامه دارای کلمات کلیدی نمیباشد اما برای استخراج آن میتوانید به قسمت مقدمه یا چکیده پایاننامه خود رجوع کنید. در انتخاب کلمات کلیدی شما باید خود را جای خواننده گذاشته و از دیدگاه او به موضوع مقاله فکر کنید. به نظر شما یک فرد برای جستجوی منابع علمی با عنوان و محتوای مقاله شما، چه کلماتی را بیشتر در گوگل و پایگاههای علمی جستجو خواهد کرد؟ تعداد کلمات و عبارات کلیدی بستگی به مجله ای دارد که مقاله را ارسال میکنید؛ اما به طور کلی حداقل و حداکثر تعداد عبارات کلیدی به ترتیب 3 تا 8 عبارت است و بهطورمعمول 4 یا 5 عبارت کلیدی در مقالات استفاده میشود.
مقدمه مقاله مستخرج از پایان نامه و کتاب باید دامنه مساله تحقیق را به دقت و شفاف بیان نماید. برای نگارش مقدمه مناسب شواهدی دال بر وجود مساله عرضه کنید، ابعاد و شرایط دقیق مسئله را بیان کنید، به این مطلب بپردازید که مسئله چه چیزی است، چرا بوجود آمده است، چه شرایطی باعث به وجود آمدن آن شده است. پاراگراف آخر مقدمه یک مقاله را با بیان این که هدف شما از انجام پژوهش چیست و به طور کلی در طی فرایند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختار بندی کرده اید به پایان برسانید. ممکن است قسمت مقدمه در کتاب کار خود نویسنده نباشد و این هیچ ایرادی در نگارش کتاب ندارد. اما اگر میخواهید برای نوشتن مقدمه مقاله خود از همان قسمت استفاده کنید مقاله شما ریجکت میشود مگر اینکه رفرنس دهی های مناسب آنرا بیاورید. ولی در کل بهتر است نگارش این قسمتهای مقاله کار خودتان باشد. در نوشتن مقدمه مقاله باید به مخاطب اطلاع بدهید که قرار است با چه چیزی در متن رو به رو شود.
در این قسمت به پژوهش های قبلی مرتبط با موضوع مقاله اشاره خواهید کرد. مرور پیشینه پژوهشی معمولاً در فصل دوم پایاننامه انجامشده است. برای این کار بهتر است پژوهش های جدید را بررسی کنید، پژوهش های مرتبط را درج کنید، اگر پژوهش مستقیمی وجود نداشت به پژوهش های نزدیک اشاره کنید، چون این کار نیز تصور داوران را به نسبت به پژوهش شما مثبت تر خواهد کرد. همچنین در جمعبندی پیشینه، میتوانید خلاصه مرور پیشینه پژوهش را بهصورت جدول ارائه دهید. متغیرهای تحقیق را بر اساس تعاریف جدید و بهروز ارائه کرده و مبانی نظری پژوهش را هم بنویسید. ضمناً در این بخش باید نوآوریهای مدنظر را نیز ارائه نمایید.
در این بخش نحوه انجام کار پژوهشی که انجام داده اید را شرح دهید. برای این کار در فصل مربوط به روش پژوهش که عموما فصل سوم پایان نامه می باشد مراجعه کرده و آن را خلاصه کنید. اگر کار شما آزمایشی است به ترتیب آزمایش ،نوع کنترل و نحوه اخذ داده ها و در نهایت روش تحلیل داده ها اشاره کنید. اگر کار غیر آزمایشی دارید به منبعی که قرار است از آنها داده گردآوری کنید و به نحوه اخذ آن اشاره کنید.
تعریف بخش بحث نسبت به بخش های دیگر سخت تر است؛ بنابراین معمولا سخت ترین بخش برای نوشتن هم می باشد و باید دانست که بسیاری از مقالات به دلیل اشکال و اشتباهات بخش بحث توسط سردبیران ژورنال رد می شوند. با وجود این که ممکن است داده های مقاله معتبر و جالب توجه باشند، حتی این احتمال نیز وجود دارد که به دلیل تفسیر مبهم و نامفهوم داده ها در بخش بحث، مقاله مورد پذیرش قرار نگیرد. برای این کار به فصل پنجم یا بخش نتیجه گیری مراجعه کنید و به صورت خلاصه و منسجم به نتیجه گیری کار بپردازید. ابتدا به یافته های مربوط به هر سوال و فرضیه پرداخته و به تبیین آن یعنی چگونگی و چرایی یافته بدست آمده بپردازید تا خواننده متوجه شود این یافته شما چه معنایی دارد. این بخش را به طور متوسط با یک تا سه صفحه منسجم به پایان برسانید.
منابع و رفرنس ها در کتاب و پایان نامه بطور مفصل و جامع آورده میشود. ولی در مقاله نیازی به آوردن منابع مفصل نمیباشد و تکنیک خاص خود را دارد. در رفرنس دهی ابتدا باید به فرمت مجله دقت کنید و طبق آن فرمت به رفرنس دهی بپردازید. بعضی از مجلات از رفرنس دهی هاروارد، بعضی دیگر از رفرنس دهی حروف الفبا و شماره و... استفاده میکنند. شما باید تنها مراجع منتشر شده را فهرست بندی کنید؛ داده ها، چکیده ها، پایان نامه هایی که هنوز منتشر نشده اند نباید در متن استناد و در بخش رفرنس ها ارائه شوند. در صورتی که چنین رفرنسی ضروری به نظر می رسد، می توانید آن را در پرانتز اضافه کنید یا در بعضی مجلات اجازه می دهند به صورت زیرنویس در متن اشاره شوند. برای این قسمت میتوانید از نرم افزار endnote نیز بهره ببرید.
علاوه بر موارد گفته شده در ابتدای مطلب، برخی از نکات دیگری نیز وجود دارند که رعایت آنها در هنگام استخراج مقاله، سبب خواهد شد تا یک استخراج موفق داشته باشید. در ذیل به برخی از این موارد اشاره میگردد:
در استخراج عنوان مقاله خود باید دقت داشته باشید تا عنوان انتخابی شما تکراری نباشد. پس حتما بعد از انتخاب آن را جستجو کرده و اطمینان حاصل کنید.
اصل مختصرنویسی را در هنگام استخراج مقاله رعایت کنید. زیرا اکثر مجلات، در سایت خود قوانینی را برای محدودیت تعداد کلمات وضع میکنند.
قبل از شروع به کار استخراج مقاله خود، در ابتدا به قسمت راهنمای نویسندگان در سایت مجلات مراجعه کنید تا فرمت بندی مقاله شما طبق فرمت بندی مجله انتخابی تان باشد.
ترتیب مراحل استخراج مقاله را رعایت کنید. با تقسیم یک کار بزرگ به بخش های کوچک تر، همواره می توان با اقدامات قدم به قدم از نقاط ضعف و قوت هر بخش به صورت جداگانه آگاهی یافت. در این حالت اصلاح و بهبود شکل کلی هم آسان تر خواهد بود.
منابع و مراجع را به شیوه ای درست بیان کنید.اگر از رفرنس های بروز استفاده نکنید، امکان رد مقاله شما بسیار بالا خواهد بود. این امر هم در مجلات خارجی و هم در مجلات داخلی، به عنوان یک امر حیاتی در پذیرش مقالات به شمار می رود.
اگر از همان ابتدا مجله ای که برای ارسال مقاله انتخاب کرده ایم مشخص باشد، مسلما علاوه بر شکل و فرمت مقالات خود یک محدودیت هم در مورد تعداد صفحات و حجم مطالب و تعداد کلمات خواهد داشت. بنابراین اگر از میزان حجم مورد نظر مقاله خود آگاهی داشته باشید، بهتر می توانید تعیین کنید چه مطالبی را قرار است در مقاله خود بگنجانید.
مختلف یک مقاله با یکدیگر در ارتباط بوده و تحت تاثیر یکدیگر قرار دارند. این ارتباط نه تنها در کل کار، بلکه در هر بند مقاله مشاهده می گردد. در هر بند مقاله می بایست به یک نکته اصلی و محوری پرداخت. یعنی در حالی که تمام بندها باید دارای تمرکز و یکپارچگی باشند، درعین حال دنباله رو بند پیشین و کلیت مقاله نیز باشند.
اگر هدف شما از نوشتن مقاله، ارسال آن به مجلات بین المللی باشد، بایستی بعد از اتمام مراحل استخراج، به ترجمه مقاله خود بپردازید و سپس اقدام به ارسال کنید.
در اصطلاح محقق به کسی گفته میشود که کارهای تحقیقاتی انجام میدهد. محققین استخراج مقاله از پایاننامه و یا کتاب اشخاصی هستند که در رشته تخصصی مرتبط به پایاننامه و یا کتاب تالیف شده متخصص هستند و علم کافی در حوزه متن نگارش شده و اشراف کامل به نحوه استخراج مقاله را دارند. این افراد با بهرهگیری از تجربه چندین ساله خود و آشنایی کامل باسلیقه مجلات میتوانند مقالهای باکیفیت مورد تائید مجلات معتبر را از پایاننامه و یا کتاب ارشمند شما استخراج کنند. همانطورکه از نام استخراج مقاله از پایان نامه مشخص می باشد استخراج کاملا از مطالبی می باشد که شما برای محقق ارسال می فرمایید و محققین استخراج مقاله اجازه افزودن مطالب جدید و یا تغییر در نتایج پژوهش را ندارند.
سینا ترجمه یکی از موسسات جامع در انجام خدمات دانشگاهی می باشد که از جمله خدمات که این موسسه توانسته است به همراه محققان حرفهای و متخصص، اعتماد پژوهشگران، اساتید دانشگاهی و دانشجویان عزیز را به خود جلب کند استخراج مقاله از پایان نامه به زبان های محتلف و چاپ در مجلات داخلی و یا خارجی می باشد . علاوه بر موارد مذکور این موسسه دارای ویژگی های منحصر به فرد دیگری می باشد که باعث شده است از دیگر موسسات رقیب پیشی بگیرد. که در ادامه به یکسری از این ویژگی ها منحصر به فرد اشاره شده است:
مقاله قبل از چاپ یا توسط محقق گردآوری میشود، یا از پایان نامه و یا از کتاب استخراج میگردد. برخلاف تصور برخی از افراد، استخراج مقاله همان کپی پیست کردن بخش های مختلف کتاب یا پایان نامه در قالب یک مقاله نیست. بلکه باید اصول و نکاتی در این کار رعایت شود که سینا ترجمه با بهره مند شدن از متخصصان و پژوهشگران نخبه از سراسر کشور توانست که خدمات استخراج مقاله از پایان نامه و کتاب را در همه زبان ها و تخصص ها به بهترین شکل انجام دهد و برای افزایش شانس پذیرش مقالات، قبل از استخراج مقاله، مجله مرتبط به مقاله را جستجو کرده تا مانع از اتلاف وقت، استخراج مقاله بر حسب چارچوب درخواستی آن مجله شود. بنابراین اگر شما هم جزء افرادی هستید که قصد استخراج مقاله از کتابتان را دارید میتوانید از تخصص محققان سینا ترجمه بهره ببرید.
ثبت سفارش و ارسال فایل و اطلاعات موردنیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی |
---|
بررسی فایل توسط کارشناسان و برآورد تعداد مقالات استخراجی |
---|
اعلام نتیجه به شما و معرفی بهترین مجله مرتبط با مقاله و شروع کار استخراج مقاله |
---|
ارسال مقاله به مجله و پیگیری وضعیت مقاله تا دریافت پاسخ نهایی از مجله |
---|
استخراج مقاله از پایان نامه و کتاب مزایای زیادی برای نویسنده مقاله و جامعه علمی دارد. استخراج مقاله از پایان نامه و یا کتاب به علت اینکه نیاز به زمان و هزینه کمتری نسبت به نگارش دارد از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. از این رو بیشتر دانشجویان ترجیح می دهند به جای نگارش مقاله از صفر استخراج مقاله را برگزینند. اگر شما هم جزء افرادی هستید که نیاز دارید از پایاننامه و یا کتاب خود مقاله استخراج کنید حتماً آن را توسط محققان خبره که خود سابقه چاپ مقالات علمی را دارا میباشند، به انجام برسانید تا زحمات چندین ماهه و هزینههای صرف شده به هدر نرود. سینا ترجمه با داشتن محققان حرفه ای در تمامی رشتهها میتواند انتخابی عالی برای استخراج مقاله از پایاننامه و یا رساله و یا کتاب شما باشد. این موسسه با داشتن دپارتمان تخصصی استخراج مقاله هم به زبان فارسی و هم به زبان غیر فارسی در خدمت شما عزیزان می باشد. اگر پایاننامه و یا کتاب شما فارسی باشد و شما نیاز به مقاله لاتین داشته باشید ما در ابتدا مقالهای بهصورت فارسی از پایاننامه شما استخراج خواهیم کرد و سپس توسط مترجمان متخصص، فایل شما را به زبان انگلیسی ترجمه خواهیم کرد. پس اصلا نگران نباشید و کار خود را به کاردان بسپارید.
جهت اطلاعات بیشتر برای استخراج مقاله از پایان نامه و کتاب می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی (واتساپ ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت کنید.
شما می توانید برای دریافت هزینه نهایی سفارش استخراج مقاله، با ارسال فایل پایان نامه یا کتاب ثبت سفارش کنید تا کارشناسان ما بعد از بررسی سریعا قیمت را برای شما اعلام کنند.
بله، استخراج یک تا 4 مقاله از پایان نامه یا کتاب امکانپذیر می باشد، که جهت نظر قطعی می توانید فایل خود را برای کارشناسان ما ارسال نمایید.
استخراج هر یک مقاله از پایان نامه یا کتاب در بازه زمانی 2 الی 3 روز کاری انجام میشود.
سینا ترجمه در رشته های مختلف قادر است تا از پایان نامه شما، مقاله ای با کیفیت و استاندارد برای تمامی ژورنال ها، مجلات و همایش ها استخراج کند.
تمامی مولفین و محققینی که در سینا ترجمه فعالیت دارند، دارای سابقه کار طولانی و حرفه ای در این زمینه بوده و در رشته تحصیلی شما تحصیلات دانشگاهی دارند، و در ضمن برای تضمین کیفیت گارانتی تا زمان چاپ مقاله در مجلات و ژورنال ها صادر می شود.