سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

استخراج مقاله از پایان نامه و ارسال به مجلات معتبر بین المللی

انتشار 31 خرداد 1401
مطالعه 20 دقیقه

پژوهشگران متعددی برای نیل به اهداف خود در زمینه کاری و تحصیلی، اقدام به ارسال مقاله به مجلات معتبر میکنند. یکی از راه های گردآوری مقاله، استخراج آن از پایان نامه میباشد که روش ها و اصول خاص خود را دارد. در این بخش از سینا ترجمه میخواهیم درمورد استخراج مقاله از پایان نامه و ارسال به مجلات معتبر بین المللی صحبت کنیم. ما را همراهی کنید.

استخراج مقاله از پایان نامه و ارسال به مجلات معتبر بین المللی

دسته بندی مجلات معتبر بین المللی

انبوهی از مجلات معتبر بین المللی، وجود دارند که میتوان مقالات خود را در آنها به چاپ رسانید. اما آیا میتوان مقاله خود را به هر مجله ای ارسال کرد؟ کدام مجلات مناسب مقاله ما هستند؟ برای پاسخ به این سوال ها ابتدا باید با دسته بندی و انواع مجلات بین المللی آشنا شد.

تامسون رویترز

مجلات ISI

موسسه اطلاعات علمی Institute for Scientific Information یا همان ISI ، موسسه ای است که در سال 1960 ، با هدف تمرکز بر علم‌سنجی و انتشارات علمی ، تاسیس شد. این موسسه در سال 1992 توسط شرکت علمی تامسون خریداری و عنوان آن به Thomson ISI تغییر یافت. این شرکت همچنین در سال 2002 ، شرکت رویترز را هم خریداری کرد و از این تاریخ ، شرکت تامسون رویترز به مدیریت دیوید تامسون کار خود را در چند بخش آغاز نمود. اکنون موسسه اطلاعات علمی یا همان ISI ، بخشی از این شرکت بزرگ میباشد. فعالیت های علمی این شرکت در دو بخش وب‌ آف‌ نالج (WOK) و وب‌ آف‌ ساینس (WOS) انجام می‌گیرد. یکی از اساسی ترین خدمات این موسسه ، انتشار نام مجلات معتبر تامسون رویترز است. یکی از خدمات دیگر این موسسه ، انتشار ضریب تاثیر (Impact Factor) برای ژورنال های ISI است. به صورت کلی مجلات ISI ، به دو دسته مجلات ایمپکتدار (JCR) و مجلات بدون ایمپکت (ISI Listed) تقسیم بندی میشوند. مجلات JCR جز مجلات درجه A و مجلات ISI Listed جزء مجلات درجه B تقسیم بندی میشوند.

اسکوپوس

مجلات اسکوپوس

یکی از نمایه های استنادی معتبر که توانسته اطلاعات علمی بیش از 50 میلیون سند علمی را جمع و ثبت نماید ، پایگاه اسکوپوس است. این پایگاه ، یکی از محصولات ناشر بزرگ ، الزویر است و همانطور که میدانید ، استفاده از داده ها و اطلاعات آن ، نیاز به پرداخت هزینه و خرید اشتراک دارد. این نمایه ، تمام علوم اجتماعی ، فیزیک ، شیمی و ... را در بر میگیرد و حتی حدود 15 درصد ، بیش از وب آف ساینس ، موضوعات علمی را پوشش میدهد. مجلات اسکوپوس مانند مجلات ISI ، که برای اعتبار دهی ژورنال ها از شاخص ایمپکت فکتور استفاده میکرد ، از شاخصی بنام SJR بهره میبرد. شاخص SJR هر مجله بیانگر میانگین وزنی تعداد مقالاتی است که در نوشته‌های علمی دیگر استناد شده‌اند. به عبارتی تعداد ارجاعات به مقالات یک مجله، نشان دهنده SJR آن مجله است. همچنین در طبقه بندی مجلات علمی اسکوپوس ، از چهار چارک یا همان quartiles استفاده میشود. نمره Q یا Quartile Score در حقیقت برای رتبه‌بندی مجلات اسکوپوس استفاده می شود که در آن بر اساس هر طبقه‌ای که مجلات در آن قرار دارند، امتیازی بین Q1 تا Q4 به آنها تعلق می‌گیرد.

ISC

مجلات ISC

پایگاه استنادی علوم جهان (ISC) ، یک سامانه اطلاع رسانی است که هدفش ، سنجش و ارائه اعتبار به مجلات علمی کشورهای اسلامی است. پس از مجلات ISI و اسکوپوس ، مجلات پایگاه ISC ، سومین پایگاه استنادی برای ارزیابی عملکرد کشور های اسلامی در حوزه های پژوهشی است. این مجلات معمولا در درجه C قرار دارند.

پاب مد

مجلات پاب مد

این پایگاه متعلق به کتابخانه ملی پزشکی آمریکا (NLM) می باشد. رسالت این کتابخانه که بزرگترین کتابخانه پزشکی جهان محسوب میشود ، ارائه اطلاعات لازم در مورد حوزه های پزشکی و پیرا پزشکی برای انجام پژوهش، آموزش و انجام مراقبت های سلامتی و درمانی است. اصلی ترین پایگاه داده پابمد، مدلاین است که مقالات زیست -پزشکی را در خود ذخیره دارد و در برخی مواقع این دو کلمه به جای هم استفاده میشوند. از سال 1996 تاکنون ، دسترسی به این مجموعه برای عموم رایگان میباشد.مجلات پابمد معمولا جز مجلات درجه A ، دسته بندی میشوند.

اینترنشنال

مجلات علمی پژوهشی خارجی(اینترنشنال)

این مجلات ، معمولا به مجلات جدید النشری گفته میشوند که هنوز ، یکی از نمایه های معتبر لیست بالا را دریافت نکرده اند. همچنین مجلاتی ISI و اسکوپوسی که به دلایل مختلف از این پایگاه ها خارج میشوند ، جز این گروه از مجلات قرار میگیرند. درجه اعتبار این مجلات D میباشد.

چگونه میتوان مجله مرتبط با مقاله را پیدا کرد؟

همانطور که در ابتدای مطلب بدان اشاره شد، شما نمیتوانید مقاله خود را در هر مجله ای به چاپ برسانید. زیرا در غیر اینصورت، حتی علیرغم داشتن مقاله ای خوب با بار علمی زیاد هم احتمال ریجکت خواهد داشت. پس انتخاب مجله مناسب بسیار با اهمیت است. حال ببینیم در انتخاب مجله باید چه پارامترهایی را مدنظر گرفت؟

حوزه کاری مجله

اسم یک مجله صرفا نشان دهنده موضوعات چاپی آن مجله نیست. برای تحقیق درمورد اینکه آیا دامنه پژوهشی مجله مرتبط با مقاله شما هست یا خیر باید به قسمت اسکوپ(SCOPE) مجله مراجعه کنید. پس درنظر داشتن این مورد بسیار حائز اهمیت میباشد که مجله موردنظر شما با رشته و گرایش مقاله تان همسو باشد. اگر یک مجله فقط حوزه خاصی از علوم را پوشش دهد مانند مجلات پاب مد، یعنی آن مجله تخصصی تر است و داوری سخت گیرانه تری نیز خواهد داشت بنابراین باید بار علمی مقاله شما بسیار بالا باشد.

حوزه کاری

زمان پروسه داوری و چاپ مجله

زمان داوری، پذیرش و چاپ نیز از دسته پارامترهایی است که با توجه به هدف شما از چاپ مقاله تعیین می گردد اگر مجله انتخابی شما سالنامه است و در هرسال یک شماره چاپ می نماید و از طرفی شما حتما به چاپ مقاله خود نیاز دارید و فقط چندین ماه فرصت دارید این مجله قطعا برای شما مناسب نمی باشد. پس حتما زمان بندی خود را با زمان بندی مجله تطبیق دهید. راه های مختلفی برای فهمیدن این مورد وجود دارد: 1) مراجعه به سایت مجله و مشاهده دوره زمانی چاپ مقاله می باشد بسته به اینکه مجله هفته نامه،ماهنامه، دو ماهنامه و … باشد زمان چاپ ها متفاوت است قطعا مجله ای که در ماه یک شماره و به تعداد بالا چاپ می نماید نوبت چاپ های سریعتری دارد. 2) با دانلود مقاله نمونه از سایت می توانید تاریخ دریافت مقاله،تاریخ پذیرش و تاریخ چاپ مقاله را مشاهده نمایید البته مورد دوم یک نتیجه نسبی خواهد بود زیرا زمان داوری مقالات با یکدیگر متفاوت میباشد.

زمان داوری

سطح علمی و رتبه مجله

اگر شما اقدام به چاپ مقاله در یک مجله می کنید، احتمالا با جملاتی مثل: "مجله انتخابی باید جز مجله وزارتین باشد" "مجله باید JCR باشد" "مقاله فقط باید در مجله سطح Q1 به چاپ برسد" و.... پس بنابراین توجه کنید که دو پارامتر کیفیت و رتبه مجله بسیار مهم است. ممکن است شما ماه ها برای مقاله خود زحمت بکشید ولی چون به یک مجله با سطح علمی پایین میفرستید، برای شما امتیاز و جایگاهی نخواهد داشت بنابراین ممکن است زحمات شما ضایع شود. برای تعیین سطح یک مجله معیارهای متفاوتی وجود دارد معیارهایی مانند ایمپکت فاکتور برای مجلات ISI و یا Q برای مجلات اسکوپوس می توانند به صورت عددی امکان مقایسه به شما بدهند همچنین با مطالعه چندین مقاله از مجله مورد نظر و تعیین سطح کیفی مقالات مانند منابع مورد استفاده و یا ارجاعات داخل مقاله و یا میزان نوآوری و … به سطح کیفی مجله مورد نظر پی ببرید.

رتبه مجله

هزینه مجله

هزینه پذیرش و چاپ نیز یکی از عوامل تعیین کننده در انتخاب مجله می باشد بسیاری از افراد دارای محدودیت های پرداخت به مجله می باشند بهتر است قبل از انتخاب مجله بررسی نمایید که ژورنال مورد نظر Free (بدون هزینه چاپ ) می باشد و یا دارای Publication Fee (هزینه چاپ) می باشد و در صورت دریافت هزینه، مقدار آن با بودجه شما تناسبی دارد؟ و اینکه مشکلی بابت پرداخت نخواهید داشت؟ البته این نکته را باید در نظر گرفت که مجلات رایگان به طور معمول دارای صف تقاضا بوده و زمان داوری طولانی تر و سخت گیرانه تری دارند و همچنین نرخ پذیرش آن ها پایین تر می باشد. بنابراین هزینه پذیرش مجله نیز یکی از پارامترهای مهم در اکسپت مقاله شما خواهد بود.

هزینه مجله

محدودیت های موجود در یک مجله

این یکی از مواردی است که کمی خاص و البته مهم نیز میباشد. و درخصوص ارسال مقاله به مجلات بین المللی حائز اهمیت است و باید در نظر گرفت. فرض کنید شما برای مجله ای یک مقاله که از لحاظ بار علمی و اصول نگارش مشکلی ندارد ارسال میکنید اما آن مجله به دلیل داشتن مشکلات سیاسی، اقتصادی و.... با کشور مبدا، مجبور به ریجکت کردن مقاله شما خواهد بود. به این ترتیب وقت و انرژی شما برای نگارش این مقاله ضایع خواهد شد. بنابراین باید مسائل بین کشوری را نیز مدنظر گرفت و سپس اقدام به این کار کرد. مواردی مثل تحریم، مشکلات سیاسی و اقتصادی، جنگ و.... میتواند در اکسپت مقاله تاثیرگذار باشد.

محدودیت های مجله

مزایای چاپ مقاله در مجلات بین المللی

پژوهشگران برای تولید علم و اثبات توانمندی های خود در عرصه تخصصی‌شان از مزایای چاپ مقاله در مجلات بین المللی بهره‌مند می شوند، به همین دلیل چاپ مقالات علمی روز به روز در حال افزایش است. در ذیل به برخی از امتیازات و مزایای چاپ مقاله اشاره می کنیم:

  • پذیرش راحت‌تر در مقطع دکتری

  • گرفتن بورسیه تحصیلی از دانشگاه‌های معتبر بین‌المللی در سراسر دنیا

  • داشتن امتیاز بالاتر در مصاحبه‌های استخدامی و استخدام راحت‌تر در همه سازمان‌ها و مراکز دولتی و خصوصی

  • پذیرفته شدن بسیار آسان‌تر به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی

  • امکان ادامه تحصیل در مقطع، رشته و دانشگاه دلخواه در همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بدون شرکت در آزمون ورودی

  • امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان

  • شناخته شدن به عنوان متخصص و صاحب نظر در موضوع مقاله

  • امکان گرفتن پروژه‌های تحقیقاتی بیشتر با درآمدهای بالاتر

  • ایجاد و افزایش حس افتخار و اعتماد به نفس در نویسندگان مقالات

  • نظریه‌پردازی و بیان دیدگاه‌های نویسندگان در زمینه‌های تخصصی

  • ثبت پژوهش‌ها و مطالعات انجام‌شده به نام نویسندگان و حفظ دائمی آن‌ها در پایگاه‌های اطلاعاتی

  • عرضه پژوهش و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی به افراد بسیاری در همه دنیا

  • ارتقای سمت و جایگاه و افزایش حقوق و مزایای شغلی

اهمیت استخراج مقاله از پایان نامه

استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و استخراج مقاله از رساله دکتری یکی از اصلی ترین تجربه پژوهشی هر دانشجوی تحصیلات تکمیلی به شمار می رود. اگر این فرآیند به شکل مناسبی صورت گرفته باشد حتماً انگیزه انتشار یافته های پایان نامه را در قالب یک مقاله (علمی پژوهشی، ISC، ISI و یا SCOPUS و PUBMED) زنده خواهد کرد. چرا که مطلع کردن جامعه پژوهشی از یافته های یک پایان نامه در سطح ملی و بین المللی تنها از طریق انتشار مقاله استخراج شده از پایان نامه امکان پذیر خواهد بود. علاوه بر این چاپ مقاله برگرفته از پایان نامه امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به غنای جامعه علمی را تحقق می کند که این کار رزومه شما را برای ورود به دوره های تحصیلی بعدی یا ورود به شغل مورد نظر تقویت می کند. بنابراین در ادامه مطالب راهکارهایی را به شما دانشجویان و پژوهشگران عزیز جهت اقدام به استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد یا استخراج مقاله از رساله دکتری، پیشنهاد خواهیم کرد تا بتوانیم در انتشار یافته های علمی شما سهمی اندک داشته باشیم.

اهمیت

تفاوت فرمت مقاله و پایان نامه

پژوهشگران باید قبل از استخراج مقاله از پایان نامه، با ساختار، اجزا و ماهیت هر یک از آنها آشنا شوند و سپس اقدام به استخراج مقاله کنند. زیرا نوشتن مقاله از پایان نامه صرفا کپی برداری از پایان نامه نیست و اصول و قوانین خاص خود را دارد. در ذیل به برخی از این تفاوت ها اشاره می کنیم:

پایان نامه

مقاله

در جامعه دانشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه هدف مقالات، مجلات و نشریات می باشد.

تحلیل و نقد و بررسی توسط اساتید دانشگاه صورت میگیرد.

نقد و بررسی و سپس داوری توسط داوران بین المللی صورت میگیرد.

محدودیت خاصی درباره حجم و اندازه پایان نامه نیست.

در مورد تعداد صفحات و کلمات نگارش شده محدودیت وجود دارد.

ادبیات تحقیق به طور مبسوط در آن شرح داده می شود.

کلیه بخش ها به طور مختصر و مفید توضیح داده می شود.

ارائه پیوست ها و پرسشنامه الزامیست.

ابزارهای تحقیق خلاصه آورده می‌شود و گاهی ارائه پرسشنامه نیز الزامی نیست.

دارای جداول و نمودار برای توضیح بیشتر داده ها میباشد.

نیازی به ارائه جداول و داده های خام نیست.

نحوه استخراج مقاله از پایان نامه

حال که با تفاوت ساختار و ماهیت مقاله و پایان نامه آشنا شدیم، نوبت به استخراج مقاله میرسد. با توجه به این‌که مقالات بسیار کوتاه‌تر از پایان‌نامه‌ها هستند، باید تا جایی که ممکن است متن پایان نامه خود را خلاصه کنید. برای این کار:

  • اگر فکر می‌کنید که خیلی از مطالب پایان نامه شما مهم هستند و بیش از یک سوال و فرضیه تحقیق در پایان نامه شما وجود دارد، بهتر است به فکر استخراج بیش از یک مقاله باشید و در هر مقاله روی یک فرضیه و سوال متمرکز شوید.

  • نکات کلیدی و مهم را انتخاب کرده و از بیان مطالب اضافی صرف‌نظر کنید. قسمت روش تحقیق خود را تا جایی که ممکن است مختصر بنویسید.

  • یافته‌های مربوط به سؤال تحقیقاتی مقاله را ارائه کنید.

  • نتایج را تکرار نکنید و محدودیت‌های مطالعه خود را بیان کنید.

به طور کلی برای یادگیری اصول استخراج مقاله از پایان نامه و همچنین جهت آشنایی با ساختار و اجزای یک مقاله استاندارد، ادامه این مطلب را با دقت مطالعه فرمایید.

نحوه استخراج عنوان مقاله

عنوان مقاله نباید با عنوان پایان نامه همسان باشد. عنوان مقاله میتواند بر حسب متغیر هایی که یک پایان نامه دارد، مشخص گردد. مهمترین راهکار پیشنهادی برای استخراج عنوان مقاله، آن است که بعد از پایان یافتن نگارش متن اصلی مقاله و حتی بعد از نوشتن چکیده نوشته شود و در این مسیر شاید نیاز باشد که عنوان های مختلفی مورد بررسی و بازنگری قرار گیرند تا در نهایت بتوان یک عنوان مناسب را برگزید.

مشخصات نویسندگان

همانطور که میدانید این بخش در پایان نامه وجود ندارد. ولی ملزم به نوشتن آن در مقاله هستید. در این قسمت مشخصات نویسنده/ نویسندگان و سازمان/ سازمانهایی که آنها از لحاظ علمی به آن وابسته اند ذکر میشود. در این قسمت سعی شود اسم/ اسامی نویسندگان و آدرس سازمان/سازمان های مذکور به صورت کامل آورده شوند. اگر قبلاً مقاله یا مقاله های چاپ شده دارید، نامتان را در همه آنها به صورت یکسان ذکر کنید مثلاً در یک مقاله نامتان را به صورت کامل و در مقاله دیگر به صورت اختصاری نیاورید. در ضمن اگر به عنوان نویسنده به هیچ سازمانی وابسته نیستید باید محل اقامت خود را بنویسید.

نحوه استخراج چکیده مقاله

چکیده مقاله معمولا در یک بند و در قالب کلمات محدود آورده میشود. پژوهشگر بعد از خواندن عنوان مقاله و درک موضوع اصلی آن، به سراغ چکیده خواهد رفت، زیرا این چکیده ی مقاله است که در عین سادگی، تحقیق و نتایجش را در قالب چند جمله بیان میکند و پژوهشگر پس از مطالعه ی چکیده درخواهد یافت که آیا مقاله مفروض پاسخ دهنده سؤالاتش است یا خیر. پیشنهاد میشود بعد از پایان یافتن نگارش مقاله، ابتدا چکیده هر یک از بخشهای مقاله را به طور مجزا استخراج کرده، سپس از روی این چکیده ها، چکیده مقاله را بسازنند و در نهایت به بازبینی و اصلاح بپردازند.

نحوه استخراج کلمات کلیدی

در این قسمت، کلمات کلیدی و عناوین مورد نظر مؤثر در تنظیم مقاله به طور اختصار (حداکثر 6 کلمه) ذکر میشود. این بخش بلافاصله پس از متن چکیده خواهد بود. عنوان کلمات کلیدی مقاله درنظر گرفته میشوند که می بایست موضوعات اصلی و فرعی مقاله را پوشش دهند. کلمات کلیدی کمک شایانی به نمایه سازان مقالات و مجلات میکنند تا فرآیند نمایه سازی مناسب تر و مؤثرتر صورت پذیرد. از سوی دیگر، انتخاب واژگان کلیدی مناسب این شانس را به مقاله میدهد که به ویژه در جستجوهای اینترنتی راحت تر و سریع تر توسط پژوهشگران پیدا و دیده شود. توصیه اکید میشود تعدادی از مهمترین واژگان کلیدی یا عبارات موضوعی حتماً از عنوان و چکیده مقاله انتخاب شوند.

نحوه استخراج مقدمه مقاله

در مقالات خارجی منظور از مقدمه همان مسئله اصلی و عوامل به وجود آورنده و زمینه‌های ایجاد مسئله است.در مقدمه اشاره‌ای به مبانی نظری موضوع، اهمیت و ابعاد موضوع می‌شود و بیان می‌کند که مقاله از چه بخش‌های تشکیل‌شده است.عنوان مقاله نباید دقیقا عنوان پایان ­نامه باشد، شما می­ توانید عنوان مقاله خود را به دلخواه تغییر دهید و کمی مختصرتر کنید.مقدمه مقاله را مانند یک قیف در نظر بگیریم که به تدریج قطر آن کاهش پیدا میکند؛ یعنی در ابتدای مقدمه همان سر گشاد قیف درباره موضوع های کلی تر و عمومی تر صحبت میشود، سپس به سراغ بخش مرور ادبیات میرویم قسمت میانی قیف که در این قسمت موضوع ها تخصصی تر نقد و بررسی میشوند و سرانجام در انتهای مقدمه قسمت باریک قیف به ارائه کار تحقیقی خود میپردازیم.

نحوه استخراج متن مقاله

آنچه در بخش متد و پژوهش پایان­ نامه به صورت مفصل آمده است در مقاله باید خلاصه شده و فقط بخش­ های مهم در روش اجرای پژوهش ذکر شود. این بخش نیز معمولا نیم یا یک صفحه از مقاله را در بر می­ گیرد. به کمک بخش نتایج در پایان ­نامه می ­توانید به خوبی تشخیص دهید که چند مقاله از این پایان ­نامه می ­توانید استخراج کنید. اگر یافته­ های وسیع و مهمی دارید می­ توانید از آن­ها در قالب دو یا چند مقاله استفاده کنید. بنابراین زیاد نگران خلاصه نوشتن و متمرکز بر یک سوال بودن هنگام تبدیل پایان­ نامه به مقاله نباشید چرا که مقاله شما باید به روی یک موضوع خاص تمرکز داشته باشد.

نحوه استخراج پیشینه تحقیق

پیشینه تحقیق، یعنی نقد و بررسی، خلاصه سازی، طبقه بندی منابع اطلاعاتی موجود که با موضوع مورد مطالعه ما در ارتباط هستند. قسمت اعظم حجم مقدمه به بیان مرور ادبیات و پیشینه تحقیق اختصاص می یابد زیرا این پیشینه تحقیق است که زمینه نظری و تجربی را برای تحقیق فراهم میکند. از سوی دیگر اطلاعات کافی را در اختیار مخاطب مقاله شما میگذارد تا متقاعد شود که تحقیق شما دارای اهمیت است و فرض های شما معقول میباشند. ضمن آن که ارتباط بین کار شما و کارهای قبلی مشخص میشود. شما با سازماندهی مناسب مرور ادبیات میتوانید خواننده را نسبت به شکاف موجود در تحقیقات قبلی آگاه کنید و سپس در بخش های بعدی مقدمه بگویید که برای برطرف کردن این شکاف چه کاری انجام داده اید یا به عبارت بهتر با کار تحقیقی خود چه سهمی در پر کردن این شکاف دارید.

نحوه استخراج روش شناسی مقاله

این قسمت بسته به نوع و حوزه تخصصی مورد مطالعه مقاله ممکن است با عناوین دیگری نیز بیان شود که مهمترین آنها عبارتند از: اطلاعات مورد نیاز و روش ها ،آزمایش ، مدل ،روش ، شبیه سازی ها و روش اطلاعات مورد نیاز و روش کار ها . در این قسمت از مقاله، اطلاعاتی آماده میشود که از طریق آن اطلاعات میتوان در مورد اعتبار مقاله قضاوت کرد. در واقع اینجا محلی است که باید به طور کاملاً شفاف و دقیقی بیان شود که روش انجام پژوهش به چه شکلی بوده است. معمولاً این قسمت با زمان گذشته نوشته میشود و باید به گونه ای باشد که اطلاعات کافی را در مخاطب خواننده قرار دهد.

بحث و نتیجه گیری

قسمت بحث و نتیجه­ گیری در مقاله متمرکزتر از پایان­ نامه است.در مقاله باید درباره هر نتیجه­ ای که ذکر می­ کنید بحث انجام دهید که این بحث می­بایست با بخش مقدمه مقاله نیز در ارتباط باشد.این ارتباط بدین معناست که در بحث و نتیجه ­گیری از پژوهش­ ها و مرور ادبیاتی که در بخش مقدمه انجام دادید استفاده کنید.این در حالیست که در قسمت بحث و نتیجه ­گیری پایان­ نامه شما تمامی یافته ­های پایان نامه را تبیین کرده و به بحث و نتیجه­ گیری می­ پردازید.

نحوه استخراج منابع و رفرنس دهی

برخلاف پایان نامه که تمام منابع نام برده می شود، در مقاله منابع بنیادی و اصلی ذکر می شوند. حتی مجلات گاهی اوقات تعداد استنادها را محدود می کنند. به همین دلیل سعی کنید مرتبط ترین مراجع و منابع را در انتهای مقاله اضافه کنید.قبل از ارسال مقاله و حتی در مرحله تأیید مقاله توسط مجله حتماً کلیه قسمتهای هر منبع به کاربرده شده در مقاله را با نسخه اصلی چاپ شده در مجله تطبیق دهید. تا مراحل استخراج مقاله بدون نقص و کامل انجام شود. همچنین دقت داشته باشید، تعداد رفرنس ها حداکثر باید 30 عدد باشد.

مراحل بعد از استخراج مقاله از پایان نامه

پس از استخراج مقاله از پایان نامه برای اینکه بتوانید در مجلات خارجی پذیرش بگیرید، مستلزم رعایت برخی از موارد دیگری هستید که بعد از انجام آنها مقاله شما آماده ارسال میشود. در ذیل به این موارد اشاره میشود:

ترجمه تخصصی برای پذیرش مقاله به مجلات خارجی

ویرایش فنی و ادبی مقاله

پارافریز و رفع هر گونه تشابه و یا سرقت ادبی موجود در مقالات

انتخاب مجله معتبر برای مقاله متناسب با زمینه نگارشی مقاله و سطح علمی مقاله

فرمت بندی مقاله و تبدیل ساختار مقاله به ساختار و فرمت تعیین شده از طرف مجله

سابمیت مقاله به مجله مورد نظر

پروسه ارسال

پروسه ارسال مقاله به مجلات بین المللی

بعد از انجام کامل مراحل بالا نوبت به سابمیت یا همان ارسال مقاله میرسد. بطور کلی مراحل ارسال مقاله به مجلات، مشابه یکدیگر میباشد. اما شما باید مراحل ارسال را بصورت مجزا و جداگانه طی و به سردبیر مجله ارسال کنید.برای ارسال و یا سابمیت مقالات به دو شیوه می توانید اقدام کنید :1) ارسال مقاله از طریق ایمیل که مقاله خود را مطابق دستورالعمل مجله تهیه کرده و به ایمیل مجله ارسال کنید 2) ارسال مقاله بصورت آنلاین که امروزه بسیاری از مجلات از سیستم آنلاین برای دریافت مقالات استفاده می کنند که تا حدود زیادی توانسته است ارسال مقاله و پیگیری امور مربوط به آن را آسانتر کند. اگر از روش ارسال مقاله آنلاین استفاده می کنید، باید مراحل زیر را طی کنید:

عنوان مقاله و چکیده را در قسمت تعیین شده وارد نمایید.مجلات اغلب چکیده را بصورت ساختار یافته و جداگانه از کاربر دریافت می کند.

نام مؤلفین را به ترتیب اسامی ثبت کنید و وابستگی (Affiliation) آن ها یعنی سازمانی که در آن مشغول به کار هستند را مشخص کنید

نویسنده مسئول را مشخص نمایید. تمام اطلاعات به حساب کاربری نویسنده مسئول ارسال خواهد شد و ادامه مراحل تنها برای نویسنده مسئول امکان پذیر خواهد بود.

در این مرحله موافقت با تمامی قوانین مجله از جمله عدم چاپ مقاله در سایر مجلات یا کپی برداری از نتایج دیگران و ... را تأیید نمایید.

نامه انگیزشی را در قسمت مخصوص آن بنویسید.نامه انگیزشی مشتمل بر معرفی نویسندگان و موضوع مقاله بوده و به بیان اهمیت و منحصربه فرد بودن تحقیق انجام شده می پردازد

در مرحله بعد باید فایل متنی و فایل جداول و یا تصاویر را به صورت جداگانه آپلود نمایید. نباید نام یا اطلاعات نویسندگان را در فایل های آپلود شده درج کنید.

دو گزینه pdf و html نمایش داده خواهند شد که با انتخاب هر کدام، فایل مقاله ارسالی به همان فرمت به شما نشان داده خواهد شد. که پس از تایید یکی از گزینه ها ، گزینه Submit فعال می شود که اگر روی آن کلیک کنید، مقاله به دفتر مجله ارسال می گردد

یک کد یا Manuscript number دریافت می کنید که در صورتی هر نوع مکاتبه و انجام اصلاحات روی مقاله می توانید از این کد استفاده کرده وهر عملیاتی که از سوی مجله روی مقاله شما انجام می گیرد، در پروفایل کاربری نویسنده مسئول ببنید

ثبت سفارش استخراج مقاله از پایان نامه و ارسال به مجلات بین المللی

مقاله نویسی دارای اصولی است که برای موفقیت در نگارش مقاله با کیفیت باید آنها را بدانیم. اگر زمان و یا اطلاعات کافی برای نوشتن مقاله از پایان نامه ندارید. پیشنهاد ما برای شما سینا ترجمه می باشد .زیرا سینا ترجمه با داشتن سابقه بالغ بر 6 سال در زمینه نوشتن مقاله از پایان نامه توانسته است تیمی از محققان حرفه ای را گرد هم آورد تا در تمام زمینه های تخصصی بدون محدودیت زبانی بتواند نیاز دانشجویان و محققان را در زمینه استخراج مقاله خارجی و داخلی معتبر برآورده نماید. اگر شما هم جزء افرادی هستید که نیاز به نوشتن مقاله از پایان نامه دارید می توانید با آگاهی از مراحل نوشتن مقاله از پایان نامه که در زیر به آن اشاره شده سفارش خود را با خیال راحت ثبت نمایید.

ثبت سفارش

ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی

پشتیبان

بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است

شروع کار

اعلام نتیجه به شما و دریافت تایید نهایی و شروع کار استخراج مقاله از پایان نامه

تایید

تایید نهایی مقالات توسط بازرسی و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده از پایان نامه

استخراج مقاله از پایان نامه

خدمات استخراج مقاله از پایان نامه در سینا ترجمه

یکی از بزرگترین موسسات فعال در زمینه کارهای پژوهشی، سینا ترجمه می باشد. این موسسه با بهره گیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، توانسته است در انواع خدمات پژوهشی حرف اول را بزند که از جمله خدمات می توان به استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و تهیه مقاله از رساله دکتری اشاره کرد. در حقیقت سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو آمده استخراج مقاله از پایان نامه هایی است که به زبان های مختلف نوشته شده است. اگر پایان نامه شما به زبانی فارسی یا غیرفارسی است و درخواست استخراج مقاله را دارید یا میخواهید مقاله خود را به زبانی غیر از زبان فارسی، بصورت تخصصی و با کیفیت بالا ترجمه کنید، این نوید را به شما میدهیم که سینا ترجمه میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

شما می توانید با ارسال فایل مقاله خودتان از طریق ثبت سفارش چاپ مقاله در مجلات معتبر از طرف کارشناسان سینا ترجمه هزینه نهایی را دریافت کنید.

شما می توانید با کارشناسان سینا ترجمه تماس بگیرید تا آن ها شما را راهنمایی کنند تا در نهایت بهترین مجله برای چاپ مقاله شما انتخاب شود.

ما مقاله شما را می توانیم در اکثر مجلات معتبر داخلی و خارجی چاپ کنیم.

بله، استخراج یک تا 4 مقاله از پایان نامه امکانپذیر می باشد، که جهت نظر قطعی می توانید فایل پایان نامه را برای کارشناسان ما ارسال نماید.

استخراج هر یک مقاله از پایان نامه در بازه زمانی 2 الی 3 روز کاری انجام میشود.

تمامی مولفین و محققینی که در سینا ترجمه فعالیت دارند، دارای سابقه کار طولانی و حرفه ای در این زمینه بوده و در رشته تحصیلی شما تحصیلات دانشگاهی دارند، و در ضمن برای تضمین کیفیت گارانتی تا زمان چاپ مقاله در مجلات و ژورنال ها صادر می شود.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
سلام وقت بخیر هزینه استخراج مقاله رو میفرمایید؟
سلام و عرض ادب احتراما هزینه استخراج مقاله از پایان نامه با توجه به سطح استخراج و زبان فایل و اینکه چند مقاله مد نظر دارید استخراج شود متفاوت است. برای استعلام هزینه درخواست را از طریق تلگرام،واتساپ،ایمیل و یا ایتا ارسال بفرمایید. با تشکر
2 ماه پیش
بازدیدکننده

بازدیدکننده
سلام وقت بخیر هزینه استخراج مقاله رو میفرمایید؟
2 ماه پیش

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام