سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

استخراج مقاله تخصصی از پایان نامه برای چاپ در مجلات علمی پژوهشی

انتشار 30 خرداد 1401
مطالعه 14 دقیقه

پژوهشگران زیادی برای تقویت رزومه کاری و تحصیلی خود، اقدام به ارسال مقالات به مجلات معتبری مانند مجلات علمی پژوهشی میکنند. برای این کار معمولا دو راه وجود دارد: نگارش مقاله و استخراج مقاله از پایان نامه.در این بخش از سینا ترجمه میخواهیم درمورد استخراج مقاله تخصصی از پایان نامه برای چاپ در مجلات علمی پژوهشی صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

استخراج مقاله تخصصی از پایان نامه برای چاپ در مجلات علمی پژوهشی

مجلات علمی پژوهشی، چه نوع مجلاتی هستند؟

مجلات علمی و پژوهشی به نشریاتی اطلاق می‌گردند که مقاله‌های آن به ارائه یافته‌های جدید علمی حاصل از طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلی و سایر موارد پژوهشی می‌پردازند. مجلات علمی پژوهشی به لحاظ اعتبار عالی‌ترین نوع مجلات تحقیقاتی هستند که در یک کشور منتشر می‌شود. هدف نشریات و مجلات علمی پژوهشی پیشبرد مرزها و محدوده‌های علم و فناوری می‌باشد، اینکه بتوانند دانش و یافته‌ای جدید را به دانش بشری اضافه کنند و یا دانش قبلی را بسط و گسترش دهند و روندی جدید را به روی جامعه علمی باز کنند. مخاطبین اصلی این نوع از مجلات قشر دانشگاهی و آکادمیک مانند اساتید، دانشجویان مقاطع مختلف و همچنین پژوهشگران و محققین مراکز تحقیقی، علمی و پژوهشی می‌باشند. تحریریه مدیرمسئول و سردبیر این مجلات بر اساس شایستگی‌های علمی خاص انتخاب می‌شوند و به‌صورت چرخشی است. یعنی این‌طور نیست که یک نفر به‌صورت مادام‌العمر در سمت سردبیری یک مجله باقی بماند بلکه چرخش نخبگان وجود دارد و بنا بر نظر شورای سردبیری افراد مختلفی در زمان‌های معین وظیفه سردبیری را بر عهده دارند. در ادامه به معرفی انواع مجلات علمی پژوهشی می‌پردازیم.

مجله علمی پژوهشی

انواع مجلات علمی پژوهشی

چاپ مقالات در مجلات علمی پژوهشی که در یکی از دسته‌بندی‌های زیر قرار می‌گیرند برای هر پژوهشگری بسیار مطلوب است. و از لحاظ اولویت و اعتبار، تفاوتی با یکدیگر ندارند. شما با توجه به موضوع و نوع مقاله خود باید اقدام به انتخاب یکی از این مجلات کنید که با مقاله شما همخوانی داشته باشد.

مجلات علمی پژوهشی خارجی (اینترنشنال)

مجلات علمی پژوهشی اینترنشنال، مجلات جدید‌النشر یا مجلاتی هستند که به هر دلیل موفق به کسب امتیازات لازم برای قرار گرفتن در پایگاه‌های ISI و اسکوپوس نشده‌اند. امتیاز مجلات اینترنشنال از امتیاز مجلاتی که ذکر کردیم، پایین‌تر است، و به دلیل فرآیند داوری غیر‌سختگیرانه، چاپ و اکسپت مقاله در آن‌ها بسیار آسان‌تر است.

مجلات علمی پژوهشی داخلی

مجلات علمی پژوهشی داخلی از نظر ساختار و امتیاز تفاوت چندانی با مجلات علمی پژوهشی خارجی نداشته و تنها تفاوت آن‌ها این است که به زبان فارسی منتشر می‌شوند. برخی از مجلات علمی پژوهشی داخلی، نویسنده را به ترجمه چکیده مقاله به انگلیسی ملزم می‌کنند.برای افرادی که مایل به ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارجی یا کار در مراکز بین‌المللی هستند، مقالات علمی پژوهشی داخلی امتیازی دربر نخواهند داشت.

مزایای چاپ مقاله تخصصی در مجلات علمی پژوهشی

  • پذیرش گرفتن از دانشگاههای معتبر خارجی و برای مهاجرت به کشور های دیگر.

  • ارتقای شغلی و افزایش حقوق و مزایا

  • قبولی در مصاحبه مقطع دکتری

  • جهت عضویت در هیئت علمی برای اساتید بسیار کاربردی می‌باشد.

  • شناخته شدن به عنوان یک نخبه علمی

  • شرکت در مصاحبه های شغلی و استخدامی و کسب امتیاز در مصاحبه های استخدامی

  • گرفتن پروژه های تحقیقاتی با درآمد هایی بسیار هنگفت و ایجاد فرصت شغلی

  • تحصیل در مقطع، رشته و دانشگاه مورد علاقه در تمامی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی بدون گرفتن آزمون ورودی

  • ثبت تحقیقات و مطالعات انجام شده به نام خود نویسندگان و حفظ دائمی آنها

  • عرضه تحقیق و پژوهش و دستاورد علمی و تحقیقاتی به تعداد افراد زیاد در اکثر نقاط جهان

  • علاوه بر کلیه این مزایا که متعلق به نویسنده می‌باشند مقالات علمی پژوهشی برای جامعه نیز بسیار کاربردی و مهم می‌باشند و ارتقای سطح علمی در جامعه و معرفی یک حوزه علمی جدید می‌باشد که بسیار مهم و کاربردی می‌باشد.

چاپ مقاله

تفاوت پایان نامه با مقاله تخصصی

شما برای اینکه بتوانید یک استخراج مقاله موفق از پایان نامه خود داشته باشید، بایستی در ابتدا با ماهیت پایان نامه و مقاله آشنا شوید و سپس تفاوت های آنها را از لحاظ ساختار و محتوا بدانید. در ذیل به برخی از این تفاوت ها اشاره شده است:

پایان نامه

  • در جامعه دانشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد.

  • تحلیل و نقد و بررسی توسط اساتید دانشگاه صورت میگیرد.

  • محدودیت خاصی درباره حجم و اندازه پایان نامه نیست.

  • ادبیات تحقیق به طور مبسوط در آن شرح داده می شود.

  • ارائه پیوست ها و پرسشنامه الزامیست.

  • دارای فصول مختلف است.

  • دارای جداول و نمودار برای توضیح بیشتر داده ها میباشد.

مقاله

  • جامعه هدف مقالات، مجلات و نشریات می باشد.

  • نقد و بررسی و سپس داوری توسط داوران بین المللی صورت میگیرد.

  • در مورد تعداد صفحات و کلمات نگارش شده محدودیت وجود دارد.

  • کلیه بخش ها به طور مختصر و مفید توضیح داده می شود.

  • ابزارهای تحقیق خلاصه آورده می‌شود و گاهی ارائه پرسشنامه نیز الزامی نیست.

  • به جای فصول دارای بخش های مختلف است.

  • نیازی به ارائه جداول و داده های خام نیست.

اهمیت استخراج مقاله تخصصی از پایان نامه

استخراج مقاله از پایان نامه یا رساله برای دانشجویان اهمیت بسیار زیادی دارد. برخی از دانشجویان با هدف دفاع از رساله دکتری، برخی برای انتشار یافته های تحقیقاتی خود در ژورنال های بین المللی، برخی برای بهره مند شدن از مزایای چاپ مقاله در داخل کشور و برخی دیگر برای تقویت رزومه و اپلای اقدام به استخراج و نگارش مقاله می کنند. استخراج و یا نگارش مقاله برای دانشجویانی که قصد پذیرش تحصیلی و اپلای را دارند از الزامات است و دانشجو برای تقویت رزومه خود میتواند سریعترین راه که همان استخراج مقاله است را انتخاب نماید. معمولا دانشجویانی که در رزومه تحصیلی خودشان حداقل یک یا دو مقاله چاپ شده داشته باشند، نسبت به سایر رقبا شانس بالاتری برای پذیرش و اخذ فاند تحصیلی در خارج از کشور را خواهند داشت. وجود مقاله در رزومه دانشجو می تواند به اعضای کمیته ارزیاب در دانشگاه مورد نظر این پیام را برساند که شخص متقاضی به مباحث پژوهشی، تحقیقاتی و نگارش علمی کاملا تسلط دارد. بنابراین فرآیند استخراج مقاله به دلیل سرعت بالا در آماده سازی مقاله، می تواند یکی از بهترین و مناسب ترین گزینه های تقویت رزومه برای دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی محسوب شود.

مقاله

نحوه استخراج پایان نامه از مقاله برای مجلات علمی پژوهشی

باتوجه به اینکه فرمت مقالات ارسالی شما به مجلات، باید طبق فرمت بندی مجله باشد، بنابراین الزامیست که علاوه بر رعایت این نکته مهم به استخراج مجزا و تک به تک هر کدام از بخش بندی های مقاله طبق توضیحاتی که در ذیل به آن اشاره شده است،بپردازید:

نحوه استخراج عنوان

نحوه استخراج عنوان مقاله

همانطور که میدانید، عنوان یک مقاله، نقش یک شناسنامه را برای مقاله دارد. بطوریکه میزان جذابیت عنوان مقاله، رابطه مستقیمی با جلب نظر سردبیر مجله و سپس مخاطبان مقاله شما دارد. در استخراج عنوان مقاله خود از پایان نامه، الزاما نباید عین عنوان پایان نامه را بیاورید بلکه باید عنوان مقاله را بصورت کوتاه و مفید از مساله مورد مطرح در پایان نامه خود استخراج کنید. تعداد کلمات عنوان مقاله نباید از 15 کلمه تجاوز کند. بدلیل وجود محدودیت تعداد واژگان در مجله، اگر این قانون را رعایت نکنید باعث ریجکت شدن مقاله شما خواهد شد.

نحوه استخراج چکیده مقاله

چکیده مقاله اغلب از چکیده پایان­ نامه کوتاه ­تر است. چکیده مقاله معمولا در حدود 250 الی 300 کلمه خلاصه می شود. برای این­ کار تنها مواردی از چکیده پایان­ نامه را در مقاله قرار دهید که مربوط به عنوان مقاله است.به طور کلی در تدوین چکیده به موارد زیر توجه کنید:

چکیده

  • جمله های چکیده خبری و به صورت گذشته یا ماضی بعید نوشته شده باشند.

  • چکیده را با ارائه هدف پژوهش و ضرورت آن در یک یا دو جمله شروع کنید.

  • به نحوه انجام یا اجرای پژوهش اعم از نحوه نمونه گیری، نحوه آزمایش یا شبیه سازی، نحوه گرآوری داده ها و ابزارهای پژوهش اشاره کنید.

  • یافته های اصلی پژوهش را به صورت مختصر بیان کنید.

کلمات کلیدی

نحوه استخراج کلمات کلیدی مقاله

برای درج کلمات کلیدی، کلماتی را انتخاب کنید که بیش ترین و نزدیک ترین رابطۀ معنایی را با محتوای مقاله دارد. تعداد کلمات کلیدی در مقاله معمولا بین 3 الی 6 کلمه است. کلمات کلیدی مقاله به جستجوی مقاله و ارجاعات مقاله کمک می‌کند. همچنین خواننده مقاله بامطالعه کلمات کلیدی می‌تواند فهم مختصری از موضوعات مقاله را پیدا کند.برای نوشتن واژگان کلیدی مناسب ابتدا باید مفهوم و مقصود مقاله به درستی درک شده و سپس در قالب چند واژه یا عبارت کوتاه بیان شوند. برای استخراج کلمات کلیدی میتوانید از بخش چکیده و مقده نیز کمک بگیرید.

مقدمه

نحوه استخراج مقدمه مقاله

منظور از مقدمه همان مسئله اصلی و عوامل به وجود آورنده مسئله و زمینه های ایجاد مسئله است تا خواننده به صورت کامل به مشکل و مسئله اصلی پی ببرد. یک مقدمه خوب تبیین دقیق و روشن از مسئله ای که انگیزۀ اصلی نگارش یک مقاله بوده است را نشان می دهد. برای نگارش مقدمه مناسب شواهدی دال بر وجود مساله عرضه کنید، ابعاد و شرایط دقیق مسئله را بیان کنید، به این مطلب بپردازید که مسئله چه چیزی است، چرا بوجود آمده است، چه شرایطی باعث به وجود آمدن آن شده است. پاراگراف آخر مقدمه یک مقاله را با بیان این که هدف شما از انجام پژوهش چیست و به طور کلی در طی فرایند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختار بندی کرده اید به پایان برسانید. تعداد کلمات مقدمه نباید بیشتر از 1200 کلمه باشد.

پیشینه تحقیق

نحوه استخراج پیشینه تحقیق مقاله

دقت کنید که در این بخش که جزء اصلی مقاله می باشد حتما گذشته نظریه ای یک یا چند متغیر مورد بررسی را نوشته باشید. می دانیم که هر متغیری دارای نظریه های مختلفی در آن زمینه می باشد. پس بدون درج نظریه های پایه در مورد یک یا چند متغیر یک مقاله کامل نمی شود. مقالات فعلی در سطح بین المللی حتما این بخش از مقاله را در خود جای می دهند. معمولا پیشینه در فصل دوم پایان نامه نوشته شده است اما شما باید جدیدترین و مرتبط ترین نظریه های بحث شده در فصل دوم را در مقاله به صورت مختصر قرار دهید. نظریات و تئوری های مربوط به موضوع پژوهش را خلاصه کنید، به صاحب نظران اصلی اشاره کنید، متغیرهای پژوهش را با رفرنس های جدید تعریف کنید و مولفه ها و مفاهیم مرتبط با آن را بررسی کنید و در پایان مبانی نظری پژوهش را جمع بندی کرده و به خلاء به وجود آمده در راستای تکمیل یا تایید نظریه اشاره کنید تا داوران نیز به هم راستایی کار شما و نظریه های پیشین پی ببرند.

روش شناسی

نحوه استخراج روش شناسی مقاله

در این بخش نحوه انجام کار پژوهشی که انجام داده اید را شرح دهید. برای این کار در فصل مربوط به روش پژوهش که عموما فصل سوم می باشد مراجعه کرده و آن را خلاصه کنید. اگر کار شما آزمایشی است به ترتیب آزمایش ،نوع کنترل و نحوه اخذ داده ها و در نهایت روش تحلیل داده ها اشاره کنید. اگر کار غیر آزمایشی دارید به منبعی که قرار است از آنها داده گردآوری کنید و به نحوه اخذ آن اشاره کنید.معمولاً این قسمت با زمان گذشته نوشته میشود و باید به گونه ای باشد که اطلاعات کافی را به مخاطب بدهد. منظور از اطلاعات کافی یعنی اینکه اولا دیگران بتوانند روش پژوهشی ارائه شده در مقاله را بدون هیچگونه ابهامی و به راحتی تکرار کنند و به همان خروجی های ذکر شده در مقاله برسند.دوما مخاطب بتواند به کمک آن اطلاعات در مورد اعتبار یافته ها و نتیجه گیریهای مقاله قضاوت کند.

بحث و نتیجه گیری

نحوه استخراج بحث و نتیجه گیری مقاله

این بخش از استخراج مقاله از پایان نامه بیشتر به هنر نویسندگی پژوهشگر مرتبط است. نگارش یک نتیجه گیری خوب با قلم فرسایی پژوهشگر کار را برای پذیرش مقاله آسان تر خواهد کرد. برای این کار به فصل پنجم یا بخش نتیجه گیری مراجعه کنید و به صورت خلاصه و منسجم به نتیجه گیری کار بپردازید. ابتدا به یافته های مربوط به هر سوال و فرضیه پرداخته و به تبیین آن یعنی چگونگی و چرایی یافته بدست آمده بپردازید تا خواننده متوجه شود این یافته شما چه معنایی دارد. این بخش را به طور متوسط با یک تا سه صفحه منسجم به پایان برسانید.

رفرنس دهی

نحوه استخراج منابع و رفرنس دهی در مقاله

آخرین قسمت مقاله مربوط به منابع و مراجع است. قبل از هر چیزی ابتدا نحوه رفرنس دهی مجله مدنظرتان را بیابید و تعدادی از مقاله های اخیراً چاپ شده آن مجله را مطالعه کنید تا با نحوه و ساختار استاندارد ارجاع دهی آن مجله آشنا شوید و قبل از ارسال مقاله و حتی در مرحله تأیید مقاله توسط مجله حتماً کلیه قسمتهای هر منبع به کاربرده شده در مقاله را با نسخه اصلی چاپ شده در مجله تطبیق دهید. تا مراحل استخراج مقاله بدون نقص و کامل انجام شود. همچنین دقت داشته باشید، تعداد رفرنس ها حداکثر باید 30 عدد باشد.

نکات کلیدی و مهم در استخراج مقاله از پایان نامه

علاوه بر مراحل گفته شده در بالا، برخی از نکات کلیدی و مهم وجود دارد که با مدنظر داشتن آنها، در کار استخراج مقاله کمک کننده شما خواهد بود. در ذیل به برخی از آنها اشاره میشود:

در انتخاب مجله برای چاپ مقاله تان باید بسیار دقت کنید زیرا حتی اگر شما مقاله ای با محتوای خوب از پایان نامه تان استخراج کنید ولی مجله انتخابی شما با موضوع مقاله تان همسو و همخوانی نداشته باشد، احتمال ریجکت مقاله از سوی مجله تان بسیار افزایش میابد.

حجم مطالب به کارگرفته شده از پایان‌نامه باید در مقاله کاهش پیدا کند. قرار نیست که عینا جملات و عبارات پایان‌نامه را در مقاله کپی‌برداری کنید. بهتر است که جملات و عبارات موجود در پایان‌نامه را برای به کارگیری در مقاله، پارافریز کنید و به شکلی متفاوت بنویسید. همچنین با توجه به محدودیت تعداد کلمات، مستلزم رعایت این مساله هستید.

در مقاله باید شرحی از نتایج کارتان را ارائه دهید. لازم است به مخاطب بگویید که از خواندن مقاله، چه چیزهایی دستگیرش می‌شود. نتایج نباید در بخش بحث مقاله تکرار شوند.

در استخراج مقاله از پایان نامه باید دقت داشته باشید که چشم‌اندازی از کارهای پیش رو به مخاطبان بدهید تا محققان دیگر در مسیر رشد عنوانی که مطرح کرده‌اید، قدم بردارند و مقالات دیگری بنویسند و کارهای تازه‌تری ارائه دهند. محدودیت‌هایی که در مسیر کارتان بوده هم اعلام کنید.

پروسه چاپ مقالات تخصصی در مجلات علمی پژوهشی

بعد از اینکه کار استخراج مقاله از پایان نامه به اتمام رسید. برای چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی باید ابتدا تصمیم بگیرید که می خواهید مقاله را در مجلات داخلی چاپ کنید یا خارجی بعد از اینکه تصمیم گرفتید سپس باید مراحل چاپ را آغاز نمایید.مراحل چاپ مقاله به ترتیب زیر میباشد:

ویرایش فنی ادبی مقاله رفع هر گونه تشابه و یا سرقت ادبی موجود در مقالات

انتخاب ژورنال معتبر برای مقاله متناسب با زمینه نگارشی مقاله و سطح علمی مقاله

ویرایش و فرمت بندی مقاله و تبدیل ساختار مقاله به ساختار و فرمت تعیین شده از طرف مجله

سابمیت مقاله به مجله مورد نظر

پس از ارسال مقاله به مجله موردنظر، مقاله شما در پروسه داوری قرار میگیرد. و بعد از انجام داوری 3 مرحله برای مقاله شما بوجود می آید: یا مقاله شما پذیرش میشود، یا ریجکت میشود و یا نیاز به بازبینی و اصلاح مجدد دارد.

پروسه

ثبت سفارش استخراج مقاله از پایان نامه برای مجلات علمی پژوهشی

مقاله نویسی دارای اصولی است که برای موفقیت در نگارش مقاله با کیفیت باید آنها را بدانیم. اگر زمان و یا اطلاعات کافی برای نوشتن مقاله از پایان نامه ندارید. پیشنهاد ما برای شما سینا ترجمه می باشد .زیرا سینا ترجمه با داشتن سابقه بالغ بر 6 سال در زمینه نوشتن مقاله از پایان نامه توانسته است تیمی از محققان حرفه ای را گرد هم آورد تا در تمام زمینه های تخصصی بدون محدودیت زبانی بتواند نیاز دانشجویان و محققان را در زمینه استخراج مقاله خارجی و داخلی معتبر برآورده نماید. اگر شما هم جزء افرادی هستید که نیاز به نوشتن مقاله از پایان نامه دارید می توانید با آگاهی از مراحل نوشتن مقاله از پایان نامه که در زیر به آن اشاره شده سفارش خود را با خیال راحت ثبت نمایید.

ثبت سفارش

ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی

پشتیبان

بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است

شروع کار

اعلام نتیجه به شما و دریافت تایید نهایی و شروع کار استخراج مقاله از پایان نامه

تایید

تایید نهایی مقالات توسط بازرسی و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده از پایان نامه

استخراج مقاله از پایان نامه

خدمات استخراج مقاله از پایان نامه در سینا ترجمه

یکی از بزرگترین موسسات فعال در زمینه کارهای پژوهشی، سینا ترجمه می باشد. این موسسه با بهره گیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، توانسته است در انواع خدمات پژوهشی حرف اول را بزند که از جمله خدمات می توان به استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و تهیه مقاله از رساله دکتری اشاره کرد. در حقیقت سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو آمده استخراج مقاله از پایان نامه هایی است که به زبان های مختلف نوشته شده است. اگر پایان نامه شما به زبانی فارسی یا غیرفارسی است و درخواست استخراج مقاله را دارید یا میخواهید مقاله خود را به زبانی غیر از زبان فارسی، بصورت تخصصی و با کیفیت بالا ترجمه کنید، این نوید را به شما میدهیم که سینا ترجمه میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

در سینا ترجمه از تمامی پایان نامه ها با زبان های فارسی و غیر فارسی مقاله استخراج میشود

سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو استخراج مقاله از پایان نامه شما را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد

بله سینا ترجمه با بهره گیری از متخصصان و نخبگان کشور خدمات استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و رساله دکتری را با بهترین کیفیت ارائه می دهد.

در سینا ترجمه زمان استخراج مقاله از پایان نامه3-2 روز کاری می باشد.

شما می توانید برای دریافت هزینه نهایی سفارش استخراج مقاله از پایان نامه را با ارسال فایل پایان نامه ثبت کنید تا کارشناسان ما بعد از بررسی سریعا قیمت را برای شما اعلام کنند.

بله، استخراج یک تا 4 مقاله از پایان نامه امکانپذیر می باشد، که جهت نظر قطعی می توانید فایل پایان نامه را برای کارشناسان ما ارسال نماید.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام