سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

روال نوشتن مقاله از کتاب برای نشریات معتبر بین المللی

انتشار 25 خرداد 1401
مطالعه 16 دقیقه

یکی از راه های اثبات سطح علم و آموخته های یک پژوهشگر و دانشجو، به چاپ رساندن مقاله در نشریات معتبر بین المللی میباشد. دو راه برای اینکار وجود دارد یا باید خود پژوهشگر شروع به نوشتن مقاله کند و یا به استخراج مقاله بپردازد و به مجلات ارسال کند. در این بخش از سینا ترجمه ما را همراهی کنید تا با روال استخراج مقاله از کتاب و ارسال آن به مجلات آشنا شوید.

روال نوشتن مقاله از کتاب برای نشریات معتبر بین المللی

لیست مجلات معتبر بین المللی

اعتبار و درجه مجلات بین المللی بستگی به نمایه و ایندکس مورد نظر مجله دارد. به طور کلی چهار موسسه معتبر بین المللی که وظیفه ایندکس مجلات را به عهده دارند عبارتند از موسسه تامسون رویترز (ISI Thomson Reuters) معرف مجلات ISI، موسسه الزیور Elsevier معرف نمایه کننده مجلات اسکوپوس (Scopus)، پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)، موسسه NCBI نمایه کننده مجلات Pubmed و Medline در گروه پزشکی. شما باتوجه به موضوع مقاله خود در هر کدام از این مجلات که به چاپ مقاله بپردازید از امتیازات آن بهره مند خواهید شد. در ذیل به معرفی هریک میپردازیم.

isi

مجلات ISI

موسسه اطلاعات علمی یا ISI توسط موسسه تامسون رویترز خریداری شده و از آن پس به موسسه ISI Thomson معروف شده است.این پایگاه به عنوان یکی از ایندکس کننده‌های مؤسسه تامسون رویترز، توانایی دارد تا پژوهشگران را از آنالیز کمی به وجود آمدن پژوهش‌ها و روند تسلسل علوم آگاه سازد. پایگاه isi یک پایگاه جامع است که به گردآوری آمار و اطلاعات دربارهٔ پیشرفت علوم مبتنی بر شمارش انتشار مقالات مجلات از پایگاه علمی تامسون میپردازد که در حدود 10 میلیون مقاله از 22 رشته خاص است که دوره روزآمد شدن آن هر دوماه یکبار است. این پایگاه یک پایگاه اطلاعات آماری بی نظیر برای سیاست‌گذاران دولت، هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها، مدیران تحقیقات پروژه‌ای، تحلیلگران، پژوهشگران، متخصصان اطلاعات دولتی، اعضای فرهنگستان‌ها، صنعت انتشارات، سرویس‌های مالی و سازمان‌های تحقیقاتی می‌باشد

اسکوپوس

مجلات اسکوپوس(scopus)

اسکوپوس وابسته به موسسه الزویر Elsevier است که به عنوان یکی از نمایه های معتبر بین المللی به شمار می رود، و در بسیاری از مواقع برای رتبه بندی رشد علوم کشور و یا رتبه بندی دانشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. پایگاه Scopus اطلاعات مربوط به بیش از پنج هزار ناشر علمی معتبر را در در خود دارد. این پایگاه یک پایگاه قوی برای انتخاب موضوعات به روز پایان نامه، انتخاب مقاله بیس جدید برای پایان نامه یا عناوین جدید پژوهشی به شمار می رود. البته استفاده از این پایگاه نیاز به داشتن اشتراک و پرداخت هزینه می باشد.

پابمد

مجلات پاب مد(pubmed)

موسسه NCBI ایندکس کننده مجلات Pubmed و یا Medline می باشند. یک موتور جستجوی تحت وب رایگان است که دسترسی به چندین پایگاه داده اصلی در گستره وسیعی برای جستجوی مقالات منتشره در رشته های پزشکی، زیست شناسی، پرستاری، داروسازی، دندان پزشکی، دامپزشکی، مامایی، مراقبت های پزشکی، آموزش بهداشت، روانپزشکی و روانشناسی، بیومدیکال را فراهم می کند که در واقع بالغ بر 22 میلیون منبع را پوشش میدهد که از طرق مختلف مانند بانک مدلاین جمع آوری شده اند.پایگاه های پابمد و مدلاین یکی از مهمترین پایگاه ها برای اطلاعات پژوهشی و تحقیقات رشته های پزشکی و زیست شناسی به شمار می روند. این پایگاه ها بصورت کاملا رایگان برای تمامی محققین گروه پزشکی و علوم پایه پزشکی در دسترس هستند.

isc

مجلات ISC

پایگاه استنادی جهان اسلام یا ISC یک سامانه اطلاع رسانی علمی و پژوهشی به شمار می رود و به دنبال تحلیل مجلات و ژورنال های علمی کشورهای اسلامی بر مبنای علم سنجی معتبر اسلامی است. بطور کلی پایگاه ISC یکی از پایگاه های مهم پژوهشی برای ارزیابی عملکرد پژوهشی کشورهای اسلامی به شمار میرود.

اهمیت چاپ مقاله در نشریات بین المللی

چاپ مقاله در نشریات بین المللی، امتیازات و مزایایی برای دانشجویان، پژوهشگران و اساتید دارد که بر هیچ کس پوشیده نیست. شما وقتی با امتیازات نشر مقاله در مجلات آشنا شدید به اهمیت موضوع پی میبرید. در ذیل به برخی از این مزایا و امتیازات اشاره شده است.

  • شناخته شدن به عنوان یک فرد متخصص و صاحب نظر در موضوعات مختلف

  • چاپ مقاله برای اساتید سبب افزایش رتبه علمی می شود.

  • گرفتن پروژه های تحقیقاتی با درآمد هایی بسیار هنگفت و ایجاد فرصت شغلی

  • ادامه تحصیل در مقطع، رشته و دانشگاه مورد علاقه در تمامی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی بدون گرفتن آزمون ورودی

  • سبب ایجاد احساس افتخار و اعتماد به نفس در نویسندگان مقالات می گردد.

  • نحوه پذیرش آسان و راحت دانشجویان در مقطع تحصیلی دکتری

  • اخذ بورس تحصیلی از دانشگاه های معتبر بین المللی در سر تا سر نقاط جهان

  • امکان پذیرش راحت تر به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی معتبر

  • امکان عضویت و نام نویسی در بنیاد ملی نخبگان

  • ثبت نمودن تحقیقات و مطالعات و پژوهش انجام شده به نام نویسندگان و حفظ دائم آن ها

تفاوت مقاله با کتاب

قبل از اینکه با روال نوشتن مقاله از کتاب آشنا شوید. ابتدا باید تفاوت های این دو را بدانید. شما وقتی با بخش بندی، نحوه فرمت بندی و سبک نگارش کتاب و مقاله آشنا باشید، استخراج مقاله از کتاب کار زیاد دشواری برایتان نخواهد بود. در ذیل به برخی از این تفاوت ها اشاره میکنیم.

جلد

جلد

جلد یا cover در واقع قسمت بیرونی هر کتاب را شامل می‌شود که خواننده و یا مخاطب با آن روبرو می‌شود. اطلاعات کلی کتاب اعم از عنوان کتاب، نام نویسنده، مترجم و یا مؤلف، نوبت چاپ و… در جلد کتاب آورده میشود. ولی در مقاله کلا چیزی به نام جلد وجود ندارد و اطلاعات بالا نیز هر یک بصورت جداگانه و در بخش مخصوص به خود به ترتیب آورده میشود.

عنوان

درمورد بخش عنوان، تفاوتی که وجود دارد این است که در کتاب یک صفحه جداگانه برای عنوان درنظر گرفته میشود که شامل نام پدید‌آورندگان، عنوان اصلی کتاب، عنوان فرعی که شامل عبارات توصیفی برای روشن نمودن عنوان اصلی ارائه می‌شود، نام مؤلف (مؤلفان) به همراه موقعیت و درجه علمی‌شان، نام ناشر، تاریخ انتشار در صفحه عنوان اصلی قابل مشاهده است. ولی در مقاله چنین چیزی وجود ندارد و یک عنوان مختصر و مفید باید انتخاب شود که معرف مقاله باشد. درمورد تعداد کلمات مقاله، محدودیت از سوی مجله اعمال میشود ولی درمورد کتاب ممکن است این محدودیت وجود نداشته باشد.

عنوان

شناسنامه

شناسنامه

شناسنامه یا در اصطلاح صفحه حقوقی کتاب،معمولاً مشخصات کامل کتاب و اطلاعاتِ کتاب‌شناختی را به خواننده می‌دهد و شامل نام و نام خانوادگی نویسنده یا نویسندگان و کسان دیگری است که در فراهم آوردن مطالب یا ترجمه یا ویرایش کتاب شرکت داشته‌اند. پس از آن، عنوان اصلی و عنوان‌های فرعی کتاب، محل نشر (نام شهر)، نام شخص یا مؤسسه ناشر و تاریخ نشر در صفحه شناسنامه می‌آید. ولی در مقاله این بخش وجود ندارد و به جای آن یک قسمت مجزا تحت عنوان "نام نویسندگان" و یا "افیلیشن" وجود دارد که تنها مشخصات نویسنده مسئول و نویسندگان وابسته به اختصار در آن اشاره میشود.

صفحه اهدا

صفحه اهدا یا به اصطلاح تقدیم نامه در کتاب یک بخش جداگانه میتواند داشته باشد هر چند آوردن این قسمت در کتاب نیز اختیاری میباشد. اما درصورت وجود مانعی هم ندارد. اما در مقاله این بخش اصلا نمیتواند وجود داشته باشد. زیرا مقاله شما برای داوری به نشریات فرستاده میشود و وجود این قسمت یک چیز بی مفهوم خواهد بود.

اهدا

چکیده

چکیده

چکیده مقاله باید کوتاه ،دقیق و روشن باشد و حاوی کلمات کلیدی و عبارت های فنی و علمی باشد. در حالیکه چکیده کتاب معمولا در پشت جلد کتاب، جهت معرفی اجمالی کتاب آورده میشود. در کتاب معمولا این بخش با نام پیشگفتار شناخته میشود و سخنی است که در آغاز، توضیح مختصری درباره کتاب، توسط نویسنده در قالب پیشگفتار نوشته می‌شود. پیشگفتار بخشی است که نویسنده در آن مستقیماً با مخاطب سخن می‌گوید که اهمیت کتاب در چیست و چرا این کتاب را نوشته است. تعداد کلمات چکیده در مقاله باید بین 100 الی 250 کلمه باشد درحالیکه در کتاب چنین محدودیتی وجود ندارد.

مقدمه

مقدمه یک مقاله با بیان این که هدف از انجام پژوهش چیست و به طور کلی در طی فرآیند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختار بندی کرده اید نوشته میشود. تعداد کلمات مقدمه در مقاله نباید بیشتر از 1200 کلمه باشد. در حالیکه در آغاز کتاب بخشی از متن تحت عنوان مقدمه به توضیح موضوع کتاب کلیت کار و یا قسمت خاصی از کتاب پرداخته می‌شود که باعث شناخت دقیق‌تر و کامل تر مطالب و موضوع می‌شود. مقدمه کتاب ممکن است توسط شخصی بجز نویسنده کتاب نوشته ‌شود و مانعی ندارد ولی در مقاله اینکار نوعی پلاجیاریسم محسوب میشود و باعث رد مقاله شما میشود.

مقدمه

فهرست منابع

فهرست منابع

رفرنس دهی و منابع در مقاله باید طبق فرمت بندی مجله موردنظر انجام شود و همچنین بنا به محدودیتی که در تعداد رفرنس ها وجود دارد، باید به این مورد دقت فراوان شود ولی رفرنس دهی در کتاب، محدودیتی ندارد و ممکن است حتی چندین صفحه برای این بخش درنظر گرفته شود.

مراحل نوشتن مقاله از کتاب برای نشریات بین المللی

حال که با تفاوت ساختاری و ماهیت کتاب و مقاله آشنا شدیم، میتوانیم به استخراج مقاله از کتاب بپردازیم. در ذیل قدم به قدم و در 10 مرحله نوشتن مقاله از کتاب آورده شده است ضمن اینکه با این مراحل آشنا میشوید، ساختار یک مقاله استاندارد برای ارسال به نشریات را مطالعه خواهید کرد.

1

انتخاب مجله مرتبط

شما قبل از اینکه مقاله ‌تان را به مجله ارسال کنید باید بررسی کنید که آیا موضوع مقاله‌تان در دامنه موضوعات مجله مورد نظر قرار می­گیرد یا خیر.این را به یاد داشته باشید، ارسال مقاله برای ژورنال اشتباه موجب رد شدن مقاله علمی شما می­شود.روش‌های مختلفی برای انتخاب مجله مناسب وجود دارد. اگر بعد از انتخاب موضوع بدانید در چه مجله‌ای اثرتان را چاپ خواهید کرد، روند نگارش برای‌تان ساده‌تر خواهد شد.شناخت مخاطب هدف هم از جمله اقداماتی است که در فرآیند انتخاب مجله مناسب باید در نظر بگیرید. از خودتان بپرسید که کدام گروه از مخاطبان از این مقاله بیشترین میزان استقبال را به عمل می‌آورند؟ موضوع مقاله برای چه مخاطبانی جذاب‌تر از سایرین خواهد بود؟ و بدین ترتیب برای انتخاب مجله اقدام کنید.

2

نوشتن عنوان مقاله

عنوان مقاله شما لزوما نباید عینا مثل عنوان کتاب باشد.همانطور که اشاره شد چون در کتاب محدودیت کلمه وجود ندارد پس آوردن عین عنوان کتاب در مقاله کار صحیحی نیست زیرا عنوان مقاله باید کاملا کوتاه و مفید نوشته شود. عنوان مقاله باید علاوه بر اینکه طبق فرمت خواسته شده از سوی مجله موردنظر باشد، باید ایده و هدف اصلی مقاله را به طور خلاصه بیان کند.عنوان مقاله تا حد امکان باید به صورت جمله نباشد و معمولاً بهتر است یک عبارت غیر سؤالی باشد. تعداد کلمات عنوان مقاله باید حداکثر 12 کلمه باشد. همچنین دقت داشته باشید در انتخاب عنوان مقاله از کلمات کلیدی بهره ببرید تا در هنگام جستجوی اینترنتی مقاله شما به راحتی در دسترس قرار بگیرد.

3

نوشتن نام نویسندگان و افیلیشن

برای نوشتن نام نویسندگان میتوانید به صفحه حقوقی کتاب که پیشتر بدان اشاره شد، مراجعه کنید. نحوه نوشتن نام نویسندگان به اینصورت است که ابتدا نام، اولین حرف از نام میانی و سپس نام خانوادگی نوشته میشود و از ذکر القاب نظیر دکتر، مهندس، استاد، پروفسور، مدیرعامل، رئیس و نظایر این خودداری میشود.در مقالاتی که بیش از یک نفر نویسنده دارد، نویسنده مسئول باید با علامت * مشخص گردد، در غیر اینصورت نفر اول به عنوان نویسنده مسئول به حساب خواهد آمد. بعد از تکمیل این قسمت، نوبت به نوشتن افیلیشن میرسد. افیلیشن به زبان ساده به معنی وابستگی سازمانی است؛ یعنی شما از سمت کدام مرکز علمی و دانشگاهی مقاله خود را به مجله ارسال کرده اید.برای نوشتن افیلیشن بهتر است هر شرکت یا موسسه‌ای را که عضو آن هستیم و ارتباط خوبی با آن داریم را انتخاب کنیم. به عنوان مثال برای چاپ مقاله و نوشتن افیلیشن مقاله بایستی حتماً نام دانشگاه محل تحصیل خود را ذکر کنیم. نوشتن افیلیشن مقاله برای گرفتن پذیرش از تمامی مجلات امری اجباری است.

4

نوشتن چکیده مقاله

برای نوشتن چکیده مقاله میتوانید به قسمت پیشگفتار در کتاب مراجعه کنید اما دقت داشته باشید چون ممکن است پیشگفتار کتاب طولانی تر باشد، شما باید موارد مهم آنرا گلچین کرده و تحت عنوان چکیده مقاله بیاورید. شما هنگام نوشتن چکیده مقاله، باید در یک جمله بگویید موضوع مقاله شما و پرسش اصلی پژوهش شما چیست؟ میتوانیدچکیده مقاله را بعد از اتمام کامل پژوهش بنویسید. با این­کار ایده ­های بهتری برای ارائه در چکیده خواهید داشت. در چکیده مقاله به جای استفاده از نقل قول­ های مستقیم، باید از تعبیر و تفسیر خودتان استفاده کنید همچنین طول چکیده در مقالات نظری و مروری معمولا بین 75 تا 100 کلمه و در مقالات پژوهشی بین 120 تا 150 کلمه باید باشد. پس اصل مختصر و مفید نویسی را رعایت کنید.

5

نوشتن کلمات کلیدی مقاله

اهمیت کلمات کلیدی زمانی مشخص میشود که مخاطب با استفاده از آنها در سرچ گوگل و جستجوی اینترنتی به مقاله شما براحتی دسترسی پیدا کند. شما میتوانید برای نوشتن کلمات کلیدی مقاله به قسمت واژه نامه کتاب که حاوی کلمات و واژه های مهم به همراه معانی آنها میباشد مراجعه کنید. در انتخاب کلمات کلیدی شما باید خود را جای خواننده گذاشته و از دیدگاه او به موضوع مقاله فکر کنید. به نظر شما یک فرد برای جستجوی منابع علمی با عنوان و محتوای مقاله شما، چه کلماتی را بیشتر در گوگل و پایگاه‌های علمی جستجو خواهد کرد؟ تعداد کلمات و عبارات کلیدی بستگی به مجله ای دارد که مقاله را ارسال می‌کنید؛ اما به طور کلی حداقل و حداکثر تعداد عبارات کلیدی به ترتیب 3 تا 8 عبارت است و به‌طورمعمول 4 یا 5 عبارت کلیدی در مقالات استفاده می‌شود.

6

نوشتن مقدمه مقاله

همانطور که در ابتدای مطلب اشاره شد، ممکن است قسمت مقدمه در کتاب کار خود نویسنده نباشد و این هیچ ایرادی در نگارش کتاب ندارد. اما اگر میخواهید برای نوشتن مقدمه مقاله خود از همان قسمت استفاده کنید مقاله شما ریجکت میشود مگر اینکه رفرنس دهی های مناسب آنرا بیاورید. ولی در کل بهتر است نگارش این قسمتهای مقاله کار خودتان باشد. در نوشتن مقدمه مقاله باید به مخاطب اطلاع بدهید که قرار است با چه چیزی در متن رو به رو شود. یعنی باید تمام تلاش‌تان را به کار بگیرید تا مشخص شود که چرا پروژه تحقیقاتی‌تان ارزشمند بوده است و چه حرف‌هایی برای گفتن دارد.باید به مخاطب بگویید که تحقیقات شما چه تفاوتی با کارهای قبلی انجام‌شده در حوزه مطالعه‌تان دارد و به عبارت ساده‌تر، آیا طرحی نو بنا کرده‌اید یا خیر.

7

نوشتن روش تحقیق در مقاله

روش تحقیق یا روش شناسی در نگارش کتاب وجود ندارد و شما باید نمونه و نحوه نمونه گیری، جامعه، مراحل اجرایی پژوهش و چگونگی تحلیل داده ها را مشخص کنید. همچنین ابزار و شیوه جمع‌آوری اطلاعات، نحوه اندازه‌گیری‌ها، ابزارهای مورد استفاده برای جمع‌آوری داده‌ها (مانند پرسشنامه، مصاحبه، مشاهده و غیره) و محاسبات انجام شده در این بخش توضیح داده می‌شودبه طور کلی، بخش روش تحقیق باید شامل توصیف سوالات پژوهش، فرضیه‌های مورد بررسی و روش‌های مربوط به تحقیق باشد و همچنین شما باید دلیلی ارائه دهید که چرا فکر می‌کنید روش‌های انتخابی برای بررسی و یافتن پاسخ پرسش‌های تحقیق مناسب‌ترین روش هستند. نکته مهمی که باید به آن دقت کنید این است بخش روش شناسی در مقاله صرفا باید شامل آزمایشات اصلی و نهایی باشد و از توضیح مفصل آن خودداری کنید.

8

نوشتن بحث و نتیجه گیری در مقاله

در این بخش نتایج مورد بحث قرار می گیرد و همچنین می توان نتایج پژوهش را با دیگر پژوهش های مشابه مورد بررسی و مقایسه قرار داد و پیشنهاداتی را برای محقیق در پژوهش های آتی ارائه کرد. شما باید ابتدا با بیانی کلی راجع به ماهیت نتایج، بحث را شروع کنید. می‌توان قبل از آن نیز یک بار دیگر هدف اصلی پژوهش راذکر کرد. برای تمامی محققین و دانشجویان جوان، همیشه نگارش بخش بحث و نتیجه گیری مشکل تر از بخش های دیگر مقاله هست. برای نگارش این بخش بایستی تجزیه و تحلیل خوبی از نتایج کار خود داشته باشید تا بتوانید نتایج خود را با نتایج تحقیقات مشابه قبلی مقایسه نمایید. بارها مشاهده شده است که برخی از نویسندگان در نوشتن قسمت بحث و نتیجه گیری اهمال کرده و آن را به گونه ای از سر باز میکنند. برخی از آنها، عین نتایج را در قسمت بحث می آورند و یا بخش چکیده مقاله را با کمی تغییر در آنجا ذکر می کنند که این ها از دید ویراستار یک مجله اصلا درست نمی باشد.

9

نوشتن منابع و مراجع در مقاله

منابع و رفرنس ها در کتاب بطور مفصل و جامع آورده میشود. ولی در مقاله نیاز به آوردن منابع مفصل نمیباشد و تکنیک خاص خود را دارد. در رفرنس دهی ابتدا باید به فرمت مجله دقت کنید و طبق آن فرمت به رفرنس دهی بپردازید. بعضی از مجلات از رفرنس دهی هاروارد، بعضی دیگر از رفرنس دهی حروف الفبا و شماره و... استفاده میکنند. شما باید تنها مراجع منتشر شده را فهرست بندی کنید؛ داده ها، چکیده ها، پایان نامه هایی که هنوز منتشر نشده اند نباید در متن استناد و در بخش رفرنس ها ارائه شوند. در صورتی که چنین رفرنسی ضروری به نظر می رسد، می توانید آن را در پرانتز اضافه کنید یا در بعضی مجلات اجازه می دهند به صورت زیرنویس در متن اشاره شوند. برای این قسمت میتوانید از نرم افزار endnote نیز بهره ببرید.

10

ترجمه تخصصی

شما زمانیکه قصد ارسال مقاله خود به نشریات بین المللی را دارید باید بعد از آماده شدن مقاله، نسبت به ترجمه تخصصی آن اقدام کنید حتی در برخی از نشریات داخلی نیز پژوهشگر باید قسمت چکیده را به زبان انگلیسی ارائه دهد پس مرحله ترجمه بسیار حائز اهمیت میباشد. از طرفی ترجمه مقالات علمی بدلیل داشتن اصطلاحات و عبارات تخصصی کار سختی است و باید توسط مترجمانی انجام شوند که هم به زبان انگلیسی تسلط دارند و هم به موضوع مقاله اشراف دارند. مورد مدنظر باشد که اگر ترجمه مقاله ضعیف باشد، حتی با داشتن محتوای قوی، بدلیل نامفهوم بودن جملات، امکان ریجکت مقاله بالا خواهد بود.

مراحل ثبت سفارش نوشتن مقاله از کتاب و ارسال به نشریات بین المللی در سینا ترجمه

مقاله قبل از چاپ یا توسط محقق گردآوری می‌شود، یا از پایان نامه و یا از کتاب استخراج می‌گردد. برخلاف تصور برخی از افراد، تبدیل کتاب به مقاله همان کپی پیست کردن بخش های مختلف کتاب در قالب یک مقاله نیست. بلکه باید اصول و نکاتی در این کار رعایت شود که سینا ترجمه با بهره مند شدن از متخصصان و پژوهشگران نخبه از سراسر کشور توانست که خدمات استخراج مقاله از کتاب را در همه زبان ها و تخصص ها به بهترین شکل انجام دهد و برای افزایش شانس پذیرش مقالات، قبل از استخراج مقاله، مجله مرتبط به مقاله را جستجو کرده تا مانع از اتلاف وقت، استخراج مقاله بر حسب چارچوب درخواستی آن مجله شود. بنابراین اگر شما هم جزء افرادی هستید که قصد استخراج مقاله از کتابتان را دارید میتوانید از تخصص محققان سینا ترجمه بهره ببرید.

ثبت سفارش

ثبت سفارش و ارسال فایل کتاب و اطلاعات موردنیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی

توسط پشتیبانی

بررسی فایل کتاب توسط کارشناسان و برآورد تعداد مقالات استخراجی از کتاب

معرفی مجله

اعلام نتیجه به شما و معرفی بهترین مجله مرتبط با مقاله و شروع کار استخراج مقاله از کتاب

ارسال مقاله

ارسال مقاله به مجله و پیگیری وضعیت مقاله تا دریافت پاسخ نهایی از مجله

LOGO

استخراج مقاله از کتاب و ارسال به نشریات در سینا ترجمه

استخراج مقاله از کتاب مزایای زیادی برای نویسنده مقاله و جامعه علمی دارد مثل پیشرفت شغلی با استخراج مقاله در مدت زمان کمتر در مقایسه با حالت نوشتن مقاله از صفر به دلیل اینکه تبدیل کتاب به مقاله سریع‌ تر خواهد بود و حتی امکان استخراج چند مقاله از یک کتاب نیز وجود دارد و همچنین امکان توسعه مطالعات و نتیجه تحقیقات در سطح جهانی نیز با مقاله میسر است. مقاله در انتشارات بین المللی چاپ می شود و طبیعی است خوانندگان افزایش می‌یابد پس دسترسی به نتایج آسان‌تر می‌شود و شما بیشتر در معرض ارتباطات تخصصی در زمینه تخصصیتان قرار خواهید گرفت.ما سال‌ها تجربه کار متفاوتی را با متون علمی و موفقیت‌آمیز در مجلات ژورنال معتبر داریم. ما خدمات با کیفیت بالا و دارای گارانتی ارائه می‌دهیم و در راستای تضمین کیفیت در سینا ترجمه پس از اتمام استخراج مقاله توسط فرد متخصص، برای اینکه این اطمینان حاصل شود که کار بدون عیب و نقص است پس از اینکه مرحله بازرسی کیفی به اتمام رسید، گارانتی برای مقاله صادر می‌شود این در حالی است که گارانتی تا زمان پذیرش مقاله شما اعتبار دارد.

جهت اطلاعات بیشتر برای استخراج مقاله از کتاب می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی ( واتساپ ، اینستاگرام و تلگرام ) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت کنید

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

شما می توانید برای دریافت هزینه نهایی سفارش استخراج مقاله از کتاب را با ارسال فایل کتاب ثبت کنید تا کارشناسان ما بعد از بررسی سریعا قیمت را برای شما اعلام کنند.

بله، استخراج یک تا 4 مقاله از کتاب امکانپذیر می باشد، که جهت نظر قطعی می توانید فایل کتاب را برای کارشناسان ما ارسال نماید.

سینا ترجمه در رشته های مختلف قادر است تا از کتاب شما، مقاله ای با کیفیت و استاندارد برای تمامی ژورنال ها، مجلات و همایش ها استخراج کند.

تمامی مولفین و محققینی که در سینا ترجمه فعالیت دارند، دارای سابقه کار طولانی و حرفه ای در این زمینه بوده و در رشته تحصیلی شما تحصیلات دانشگاهی دارند، و در ضمن برای تضمین کیفیت گارانتی تا زمان چاپ مقاله در مجلات و ژورنال ها صادر می شود.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام