الزویر Elsevier یکی از بزرگترین ناشران مقالات، کتابها و پژوهشهای علمی در جهان است که هزاران مجله و کتاب مشهور را در سال منتشر میکند. تمام مقالات چاپ شده در مجلات elsevier در پایگاه علمی Science Direct منتشر میشوند.در این بخش از سینا ترجمه میخواهیم درمورد پذیرش و چاپ اورژانسی مقاله در مجلات الزویر صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
الزویر (تلفظ هلندی [ɛlzəviːr]) یک شرکت اطلاعاتی و تحلیلی و یکی از بزرگترین تأمینکنندگان مقالات و اسناد علمی، فنی و پزشکی در جهان محسوب میشود. این شرکت در سال 1880 میلادی به عنوان یک شرکت چاپ و نشر تأسیس شد. الزویر زیرمجموعه گروه RELX است که تا سال 2015 بهعنوان «Reed الزویر» شناخته میشد. محصولات الزویر سالانه حدود 420000 مقاله در 2500 مجله منتشر میشود و بانک اطلاعاتی این شرکت نشر، حاوی بیش از 13 میلیون سند و 30000 کتاب الکترونیکی است. تعداد دانلودهای سالانه از سایتهای الزویر به بیش از 900 میلیون مورد میرسد. خدمات الزویر شامل تمام چرخههای پژوهشهای آکادمیک از جمله نرمافزارها، مدیریت دادهها و ابزارهای آموزشی و ارزیابی میباشد.
پس از ادغام بخشهای علم و فناوری و علوم پزشکی در سال 2012، شرکت الزویر در قالب یک ساختار کسبوکار سنتی با یک مدیرعامل واحد فعالیت میکند. محصولات و خدمات آن شامل نسخههای الکترونیکی و چاپی مجلات، کتابهای درسی و آثار مرجع است و نشریات آن موضوعات علوم اجتماعی، فیزیکی و علوم مربوط به پزشکی را پوشش میدهند. بازارهای هدف این نشریات شامل مؤسسات تحقیقاتی علمی و دولتی، آزمایشگاههای تحقیقاتی، شرکتهای بزرگ، فروشندگان بزرگ، کتابداران، پژوهشگران علمی، نویسندگان، سردبیران، پزشکان، پرستاران، متخصصین سلامت همگانی، دانشجویان پزشکی و پرستاری، مدارس، محققان رشتههای پزشکی، شرکتهای داروسازی، بیمارستانها و مؤسسات تحقیقاتی است. این شرکت آثار خود را به 13 زبان از جمله انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، اسپانیایی، ایتالیایی، پرتغالی، لهستانی، ژاپنی، هندی و چینی چاپ میکند.
انتشارات الزویر دارای سه زیر مجموعه Scopus، ScienceDirect، Mendeley میباشد که در ذیل به توضیح هریک از آنها میپردازیم:
پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس متعلق به کشورهلند می باشد که اطلاعات محصولات حدود 5 هزار ناشر علمی را از سراسر جهان در خود جای داده است. اگر تصمیم دارید به یک منبع علمی معتبر دسترسی داشته باشید و مقالات آنرا مطالعه فرمایید پایگاه اسکوپوس بهترین گزینه برای شما میباشد زیرا با در اختیار گذاشتن یک پلتفرم و ابزار تحلیلی به شما این امکان را میدهد که تحقیقات خود را گسترده تر کنید. شاخص بندی این مجلات به 4 دسته Q1-Q2-Q3-Q4 تقسیم میشود که بالاترین رتبه Q1 , و کمترین آنها Q4 میباشد.
ساینس دایرکت Science Direct یک پایگاه مقالههای علمی است و یکی از محصولات انتشارات الزویر میباشد. این پایگاه دسترسی به بیش از 3500 ژورنال، 12میلیون و ششصد هزار مقاله علمی تمام متن و 34000 کتاب از انتشارات مختلف را فراهم مینماید. ساینس دایرکت یکی از 79 محصول آنلاینی است که شرکت الزیور در اختیار پژوهشگران، دانشجویان، اساتید و کلیه علاقه مندان به علم و دانش قرار میدهد.
نرم افزار Mendeley یک نرم افزار مدیریت مراجع و شبکههای اجتماعی علمی است که به کاربران امکان پیدا کردن آخرین مقالات و تحقیقات علمی، همچنین مشارکت، اشتراکگذاری و سازماندهی آن با سایر افراد شبکه را ایجاد میکند، با استفاده از این نرم افزار میتوان به راحتی و با سرعت، کار رفرنس دهی را انجام داد.
بسیاری از محققان، دانشمندان و دانشجویان عقیده دارند که چاپ مقاله در مجلات الزویر یک افتخار علمی بزرگ است. دلیل این موضوع کیفیت بسیار بالای این مجلات است. همچنین چاپ مقاله در مجلات الزویر مزایای دیگری نیز برای پژوهشگران در پی دارد که در ذیل به برخی از آنها اشاره میشود:
مقاله شما در این مجلات درواقع نقش یک ویترین علمی در دنیا را خواهد داشت زیرا تعداد بسیار زیادی از پژوهشگران و دانشمندان دنیا به مقالات شما دسترسی خواهند داشت.
اکثر مقالاتی که در مجلات الزویر چاپ میشوند در لیست مجلات ISI و اسکوپوس قرار میگیرند و از لحاظ بار علمی و کیفیت بسیار بالا هستند. بنابراین اگر شما مجلات الزویر را انتخاب کنید میتوانید از کیفیت مجله انتخابی خود مطمئن باشید.
معمولا فرآیند داوری این مجلات زمان کمتری دارد و مورد مهمی که درمورد مجلات الزویر یک استثنا میباشد این است که شما در هنگام سابمیت مقاله خود میتوانید تقریبا از مدت زمان داوری مطلع شوید و در انتخاب مجله برای مقاله تان تصمیم درستی بگیرید.
با چاپ مقاله در مجلات الزویر جایگاه شما بعنوان بعنوان یک پژوهشگر علمی ثابت میشود و میتوانید از این مزیت بهره های زیادی ببرید.
هر مجله معتبر و علمی، یک فرمت بندی و قوانینی دارد که باید در نگارش مقاله خود از این استانداردها پیروی کنید تا زمان پذیرش و چاپ آن در مجله به حداقل برسد. مجلات الزویر نیز از این موضوع مستثنا نیستند و فرمت بخصوص و بخش های مهمی را برای داوری درنظر میگیرند که در ذیل به برخی از آنها اشاره میکنیم:
یکی از موارد اصلی و مهم در فرمت مقاله الزویر که به آن خیلی توجه میشود، طبقه بندی و بخش بندی مطالب مختلف با استفاده از شمارههاست. به این معنی که بخشهای مختلف و زیربخشهای مربوط به هرکدام با استفاده از اعداد مختلفی برای خوانندگان مقاله مشخص شده باشند. بخشهای مختلف بایستی با استفاده از اعداد 1.1 (سپس 1.1.1، 1.1.2 و …) 1.2 و … از یکدیگر جدا شده باشند. دقت کنید که بخش چکیده از این قاعده مستثناست. هر یک از بخشها و زیربخشهای مشخص شده با شمارهها دارای عنوان خاصی هستند و در یک سطر جداگانه نوشته خواهند شد.
عنوان مقاله الزویر بایستی مختصر و دارای اطلاعات کافی باشد. در صورت امکان از ذکر کلمات اختصاری یا فرمول در عنوان خودداری کنید. نحوه نگارش عنوان مقاله میتواند نشان دهنده مبتدی بودن یا تبحر بالای نویسنده باشد. عنوان مقاله در یک سطر کل کار شما و کیفیت آن را بیان می کند. بنابراین لازم است تا در انتخاب عنوان مقاله خود، وسواس بیشتری به خرج دهید تا مقاله شما بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
در ذکر نام نویسنده یا نویسندگان مقاله توجه داشته باشید که نام و نام خانوادگی تمام نویسندگان به طور کامل ذکر شده باشد و هیچ گونه اشتباه املایی در نگارش نام نویسندگان وجود نداشته باشد. نام موسسه کاری یا تحصیلی مربوط به هر نویسنده را در زیر نام فرد ذکر کنید. برای نگارش نام موسسه که بلافاصله بعد از نام نویسنده یا محقق آورده میشود، فونت نوشته را یک شماره کوچکتر از فونت نام نویسندگان انتخاب کنید. برای هریک از نویسندگان آدرس پستی کامل را تهیه کنید که شامل نام کشور و آدرس ایمیل نویسنده نیز باشد.
در فرمت مقاله الزویر نیاز به نوشتن یک چکیده دقیق و خلاصه خواهید داشت. چکیده بایستی به طور خلاصه به اهداف تحقیق، نتایج و نتیجه گیریهای اصلی تحقیق اشاره کند. معمولاً چکیده به صورت کاملاً مستقل از بقیه مطالب مقاله به کار برده میشود و از همین رو بایستی به صورت کاملاً مستقل و بدون استفاده مستقیم از بخشهای دیگر در متن چکیده نگارش شود. بنابراین در نگارش چکیده مقاله باید تا حد امکان از استناددهی پرهیز شود ولی در صورت نیاز به استناددهی، به نگارش نام نویسنده و سال انتشار تحقیق بسنده شود.
کلمات کلیدی مقاله بلافاصله بعد از چکیده ذکر میشوند. این کلمات بایستی حداکثر 6 مورد باشند و در انتخاب آنها از کلی گویی و یا عبارات ترکیبی (دارای “و” ، “یآ” و …) پرهیز شود.
اهداف و پیش زمینه تحقیقات خود را در بخش مقدمه بیان کنید. از بیان جزئی ادبیات تحقیق و یا خلاصهای از نتایج کسب شده در این بخش خودداری کنید. در واقع هدف اصلی از بیان مقدمه پاسخ به این سوال است که «چرا پژوهش انجام گرفته است».
در این بخش باید به جای ذکر نتایج تحقیق، به اهمیت دادههای کسب شده اشاره شود. از استناددهی بیش از اندازه دوری کنید.
در بخش نتیجه گیری بایستی خلاصهای از نتایج کسب شده که به موارد مشخصی تقسیم شدهاند، ذکر شود و همچنین با توجه به طبقه بندی ارایه شده باید نقاط قوت و ضعف کارهای انجام شده و چالشهای پیش رو را ارائه کنید.
در ذکر منابع استفاده شده در تحقیق برای مقالات الزویر قالب خاصی مشخص نشده است. در مقالاتی که به چاپ مجله میرسد نباید تعداد ارجاعات زیاد باشد اما دقت داشته باشید این مختصرنویسی در ارجاعات باعث نشود تا رفرنس دهی بصورت ناقص باشد زیرا در آنصورت دچار پلاجیاریسم میشوید و به هیچ وجه مقاله شما پذیرش نمیشود.
همانطور که میدانید اولین مرحله برای پذیرش مقالات علمی در مجلات الزویر سابمیت مقاله می باشد. در ذیل به ترتیب به مراحل سابمیت مقاله در مجلات الزویر میپردازیم:
نکات مهم هنگام سابمیت کردن:
هنگام انتخاب نویسنده مسئول دقت داشته باشید زیرا تمامی اطلاعات به حساب کاربری نویسنده مسئول ارسال میشود.
دقت داشته باشید بعد از کلیک روی گزینه submit دیگر امکان ویرایش اطلاعات وجود نخواهد داشت زیرا در این مرحله اطلاعات به سردبیر مجله ارسال شده است.
با استفاده از کد Manuscript number میتوانید اصلاحات مقاله را انجام دهید و یا با سردبیر مجله مکاتبه داشته باشید پس حتما این کد را در جایی ذخیره کنید.
مجلات الزویر هم مانند سایر مجلات هستند که نمی توان به صورت دقیق زمان چاپ آن ها را مشخص کرد. اما می توان گفت فرآیند داوری در مجلات الزویر ممکن است 10 روز تا 1 سال زمان ببرد. البته طول کشیدن داوری مقالات به منزله اکسپت یا ریجکت شدن حتمی مقاله نمی باشد، زیرا ممکن است مقاله شما در 10 روز اکسپت شود و یا در شرایطی مقاله شما بعد 1 سال ریجکت شود. اما اگر شما در فرمت بندی مقاله خود نهایت دقت را به خرج دهید و طبق استانداردهای مجله الزویر بنویسید، ممکن است زمان این فرآیند کوتاهتر شود.
برای اینکه پژوهش ها و دستاورد های علمی شما در سطح دنیا مطرح شود باید مقالات خود را در مجلات معتبر بین المللی چاپ و نشر دهید. اما هر یک از این مجلات روند و روش دریافت پذیرش و هزینههای متفاوتی دارند ولی نگران نباشید چون ما در سینا ترجمه به همراه متخصصان با تجربه در این زمینه آماده ایم تا طبق مراحل که در زیر به آن ها اشاره شده است مقاله شما را در مجلات معتبر بین المللی به چاپ برسانیم.
ابتدا یک پروژه چاپ مقاله ایجاد کرده و فایل مقاله و سایر اطلاعات موردنیاز را ارسال کنید تا هزینه محاسبه و اعلام شود. |
درخواست شما توسط پشتیبانی بررسی و اطلاعیه های مربوط به سفارش از طریق ایمیل یا تلفن برایتان ارسال می شود. |
مجلات پیشنهادی شما و مجلات مرتبط با موضوع مقاله شما بررسی می شود تا بهترین مجله را انتخاب کنید. |
بهترین مجله مرتبط با موضوع مقاله شما انتخاب و سفارش نهایی تایید میشود و همچنین روند چاپ مقاله شروع می شود. |
ارسال مقاله به مجله مورد نظر و پرداخت هزینه های مربوط به انتشار مقاله و قرار دادن مقاله در پروسه داوری |
پیگیری وضعیت مقاله و دریافت پاسخ نهایی از سوی مجله (در صورت پذیرش، ارسال نامه اکسبت به ایمیل نویسندگان مقاله) |
چاپ اورژانسی مقالات در مجلات elsevier ، یک کار تخصصی است که تاثیر مستقیم و زیادی در شانس پذیرش مقاله در این مجلات معتبر دارد. از این رو توصیه می شود که اگر پروسه چاپ و پذیرش مقاله را نمی توانید بدرستی انجام دهید، حتما از کارشناسان متخصص سینا ترجمه کمک بگیرید.سینا ترجمه با بهره گیری از تجارب ارزنده اساتید و پژوهشگران رشته های مختلف به سابمیت، پذیرش و چاپ مقاله در مجلات داخلی و خارجی می پردازد.
جهت اطلاعات بیشتر برای پذیرش و چاپ مقاله می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی ( واتساپ ، اینستاگرام و تلگرام ) در ارتباط باشید.
شما می توانید با ارسال فایل مقاله خودتان از طریق ثبت سفارش چاپ مقاله در مجلات معتبر از طرف کارشناسان سینا ترجمه هزینه نهایی را دریافت کنید.
مدت زمان لازم برای چاپ مقاله با توجه به مجلات مختلف می تواند متفاوت باشد و بستگی به خود مجلات دارد ولی کارشناسان سینا ترجمه با استفاده از تجربه کاری تمام تلاش خود را می کنند تا مقاله شما در کمترین زمان ممکن چاپ شود.
فاکتور و پیش فاکتور برای تمامی خدمات ارائه می شود. در صورت لزوم و درخواست فاکتور رسمی، به آدرس مورد نظر ارسال می شود.
سینا ترجمه دارای نماد اعتماد الکترونیکی بوده تا شما مشتریان عزیر با خیال راحت فایل ها و مقالات خود را به ما بسپارید.
ما در سینا ترجمه تا زمان چاپ و منتشر شدن مقاله در کنار مشتری خواهیم بود و گارانتی کیفی هم بر این اساس صادر می شود تا مشتری از کیفیت خدمات ما مطمئن باشد.