نوشتن مقاله از پایاننامه نیازمند ارائه طرحی مناسب است که علاوه بر محتوای مناسب، بهروز و علمی نیازمند ارائه مناسب و ساختاریافتهای نیز میباشد. بارها پیشآمده که مقاله مستخرج شده از پایاننامه دارای کیفیت علمی بالایی بوده اما در بسیاری از ژورنالهای معتبر ISI و Scopus و Pubmed پذیرش نشده که به دلیل عدم مهارت نویسنده در بخش ساختاری مقاله میباشد.
امروزه شاخص های پایش علمی کشورها و دانشگاه ها بر اساس پژوهش و تحقیق صورت می گیرد. از آنجایی که پذیرش و چاپ مقاله در ژورنال های علمی معتبر یکی از مسیرهای ارائه نتایج یک تحقیق به شمار می رود، پایان نامه دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از دستاوردهای این عزیزان می باشد باید بتوانند دستاوردهای پژوهشی خود را در ژورنال های معتبر ISI، مجلات معتبر اسکوپوس Scopus، ژورنال های معتبر وزارت بهداشت پابمد PubMed اکسپت کرده و به چاپ برساند. در این بخش تلاش می کنیم به مراحل نوشتن مقاله از پایان نامه و مراحل استخراج مقاله اشاره نماییم.
استخراج مقاله از پایاننامه کارشناسی ارشد و استخراج مقاله از رساله دکتری یکی از اصلیترین تجربه پژوهشی هر دانشجوی تحصیلات تکمیلی به شمار میرود. اگر این فرآیند به شکل مناسبی صورت گرفته باشد حتماً انگیزه انتشاریافتههای پایاننامه را در قالب یک مقاله (علمی پژوهشی، ISC، ISI و یا SCOPUS و PUBMED) زنده خواهد کرد. چراکه مطلع کردن جامعه پژوهشی از یافتههای یک پایاننامه در سطح ملی و بینالمللی تنها از طریق انتشار مقاله استخراجشده از پایاننامه امکانپذیر خواهد بود. علاوه بر این پذیرش و چاپ مقاله برگرفته از پایاننامه امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به غنای جامعه علمی را تحقق میکند که این کار رزومه شمارا برای ورود به دورههای تحصیلی بعدی یا ورود به شغل موردنظر تقویت میکند؛ بنابراین در ادامه مطالب راهکارهایی را به شما دانشجویان و پژوهشگران عزیز جهت اقدام به استخراج مقاله از پایاننامه کارشناسی ارشد یا استخراج مقاله از رساله دکتری، پیشنهاد خواهیم کرد تا بتوانیم در انتشاریافتههای علمی شما سهمی اندک داشته باشیم.
معمولاً پایاننامهها تنها در داخل دانشگاهها مورداستفاده قرار میگیرند و خوانندگان کمتری را به خود اختصاص میدهند. تنها دانشجویان میتوانند از نتیجه پایاننامهها در تحقیقات بعدی خود استفاده کنند. بااینحال با استخراج مقاله از پایان نامه و انتشار نتیجه آن بهصورت یک مقاله، تعداد خوانندگان افزایش مییابد، دسترسی به نتایج آسانتر میشود و شما بیشتر در معرض ارتباطات تخصصی درزمینهٔ تخصصیتان قرار خواهید گرفت که این مسئله برای شما مزایای زیادی خواهد داشت که در زیر به یک سری از این مزایا اشارهشده است:
گرفتن 2 نمره پایاننامه کارشناسی ارشد
پذیرش راحتتر در مقطع دکتری
گرفتن بورسیه تحصیلی از دانشگاههای معتبر بین اللملی در سراسر جهان
شناخته شدن بهعنوان متخصص و صاحبنظر در موضوع
استخدام راحتتر در کلیه ادارات و سازمانهای دولتی و خصوصی
ثبت کردن تحقیقات انجامشده به نام نویسندگان و حفظ دائمی آنها
همانطورکه میدانید مقالات علمی برای چاپ شدن در مجلات باید ساختار مناسبی داشته باشند که در ادامه به ساختار هر مقاله و استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکتری اشارهشده است:
نکته بسیار مهم برای نوشتن عنوان مقاله این است که نباید از واژههای زائدی مانند The، An، A، Study on، Investigating استفاده کرد چراکه برای ارجاع دهی و سایتیشن مناسب نیستند. عنوان مقاله باید حداقل تعداد واژگان را شامل شود بهطوریکه قادر به شرح و توضیح کافی محتوای مقاله نیز باشد. همچنین میتوان بیان کرد که عنوان مقاله نباید الزاماً همان عنوان پایاننامه باشد چراکه ممکن است از یک پایاننامه یا رساله دکتری چند مقاله بتوان استخراج نمود و محقق باید عنوان متناسب هر بخشی که از پایاننامه و یا رساله استخراجشده است را برگزیند.
پس از نوشتن عنوان مقاله، نوبت به نگارش اسامی مؤلفین مقاله است. ترتیب نویسندگان بر اساس سهم نویسندگان از نوآوری و مشارکت Contribution آنها صورت میگیرد. نفر اول بسیار مهم هست و معمولاً نام دانشجویی که پایاننامه را نوشته است بهعنوان نفر قرار میگیرد مگر آنکه دانشجو از ادامه کار انصراف دهد.
افیلیشن یا وابستگی سازمانی نویسندگان مقاله، باید نام دانشگاهی که نویسنده مقاله در آن مشغول به تحصیل یا فعالیت است نوشته شود. این افیلیشن معمولاً بهصورت استاندارد هست و هر دانشگاهی استاندارد و قالب خاص خود را دارد.
چکیده مقالهای که قرار است از پایاننامه یا رساله دکتری استخراج شود میتواند عیناً از پایاننامه کپی شده و اصلاح شود مگر اینکه قرار باشد از پایاننامه یا رساله دکتری بیش از یک مقاله استخراج شود در این صورت باید متناسب با مقالهای که قرار است از پایاننامه استخراج شود، چکیده نوشته شود.
نکاتی که باید برای نوشتن چکیده مدنظر استخراجکننده مقاله قرار گیرد عبارتاند از:
چکیده باید خلاصه و کوتاه و دربرگیرنده بخشهای مختلف مقاله باشد.
تعداد کلمات چکیده معمولاً بین 100 تا 250 کلمه باشد.
معمولاً جملات چکیده بهصورت گذشته نوشته میشوند.
از واردکردن جزئیات نامربوط در چکیده خودداری نمایید.
به نحوه نمونهگیری، نوع انجام تحلیل و آزمایش و گرداوری دادهها و ابزار پژوهش اشارهکنید.
نتایج اصلی تحقیق را بهصورت مختصر بیان نمایید.
تعداد کلمات کلیدی در مقاله معمولاً بین 3 الی 6 کلمه میباشد. کلمات کلیدی مقاله به جستجوی مقاله و ارجاعات مقاله کمک میکند. همچنین خواننده مقاله بامطالعه کلمات کلیدی میتواند فهم مختصری از موضوعات مقاله پیدا کند.
منظور از مقدمه همان مسئله اصلی و عوامل به وجود آورنده مسئله و زمینههای ایجاد مسئله است تا خواننده بهصورت کامل به مشکل و مسئله اصلی پی ببرد. یک مقدمه خوب تبیین دقیق و روشن از مسئلهای که انگیزۀ اصلی نگارش یک مقاله بوده است را نشان میدهد. برای نگارش مقدمه مناسب شواهدی دال بر وجود مسئله عرضه کنید، ابعاد و شرایط دقیق مسئله را بیان کنید، به این مطلب بپردازید که مسئله چه چیزی است، چرا به وجود آمده است، چه شرایطی باعث به وجود آمدن آن شده است. پاراگراف آخر مقدمه یک مقاله را بابیان اینکه هدف شما از انجام پژوهش چیست و بهطورکلی در طی فرایند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختاربندی کردهاید به پایان برسانید. به این نکته توجه کنید که هیچگاه مقدمه و بیان مسئله در مقالات بهخصوص مقالات بینالمللی از هم جدا نیستند و منظور از مقدمه همان بیان مسئله میباشد.
در این قسمت به پژوهشهای قبلی مرتبط با موضوع مقاله اشاره خواهید کرد که برای این کار بهتر است پژوهشهای جدید را بررسی کنید، پژوهشهای مرتبط را درج کنید، اگر پژوهش مستقیمی وجود نداشت به پژوهشهای نزدیک اشارهکنید، چون این کار نیز تصور داوران را به نسبت به پژوهش شما مثبتتر خواهد کرد. یکی از اشتباهات ما در داخل کشور درج پیشینههای پژوهشی بهصورت ترجمه چکیدهها میباشد که نشان از عدم تسلط فرد به نتایج و نقد آن خواهد داشت. از دیگر اشکالات میتوان به درج پیشینههای قدیمی اشاره کرد که نشاندهنده عدم تسلط پژوهشگر به پژوهشهای جدید و نو در دنیای علم دارد.
دقت کنید که در این بخش که جزء اصلی مقاله میباشد حتماً گذشته نظریهای یک یا چند متغیر موردبررسی را نوشته باشید. میدانیم که هر متغیری دارای نظریههای مختلفی در آن زمینه میباشد. پس بدون درج نظریههای پایه در مورد یک یا چند متغیر یک مقاله کامل نمیشود. مقالات فعلی در سطح بینالمللی حتماً این بخش از مقاله را در خود جای میدهند. معمولاً پیشینه در فصل دوم پایاننامه نوشتهشده است اما شما باید جدیدترین و مرتبطترین نظریههای بحث شده در فصل دوم را در مقاله بهصورت مختصر قرار دهید. اگر میخواهید مقاله شما در مجلات,ISC,ISISCOPUS و PUBMED پذیرفته شود نظریات و تئوریهای مربوط به موضوع پژوهش را خلاصه کنید، به صاحبنظران اصلی اشارهکنید، متغیرهای پژوهش را با رفرنسهای جدید تعریف کنید و مؤلفهها و مفاهیم مرتبط با آن را بررسی کنید و در پایان مبانی نظری پژوهش را جمعبندی کرده و به خلأ به وجود آمده در راستای تکمیل یا تائید نظریه اشارهکنید تا داوران نیز به همراستایی کار شما و نظریههای پیشین پی ببرند.
در این بخش نحوه انجام کار پژوهشی که انجام دادهاید را شرح دهید. برای این کار در فصل مربوط به روش پژوهش که عموماً فصل سوم میباشد مراجعه کرده و آن را خلاصه کنید. اگر کار شما آزمایشی است به ترتیب آزمایش، نوع کنترل و نحوه اخذ دادهها و درنهایت روش تحلیل دادهها اشارهکنید. اگر کار غیرآزمایشی دارید به منبعی که قرار است از آنها داده گردآوری کنید و به نحوه اخذ آن اشارهکنید.
این بخش نیز از فصل چهارم یا فصل یافتههای پژوهش پایاننامه قابل خلاصه و درج میباشد؛ اما باید به این امر توجه کنید که تنها بخش مربوط به یافتههایی را درج کنید که مربوط به سؤال یا فرضیه پژوهش شما میباشد. برای مقاله از درج یافتهها و جداول جانبی خودداری کنید؛ و همچنین در این بخش فقط جداولی را کپی کنید که دقیقاً مربوط به سؤال پژوهشی شما میباشد.
قسمت بحث مقاله یکی از بخشهای مهم مقاله است و نوشتن آن نسبت به سایر بخشهای مقاله و پایاننامه سختتر است. دقت نمایید که بسیاری از دلایل رد مقاله توسط سردبیران مجلات به دلیل ضعف مقاله در قسمت بحث و نتیجهگیری است؛ بنابراین تسلط نگارنده پایاننامه و مقاله به بحث و موضوع مقاله میتواند به پذیرش مقاله در ژورنالهای معتبر ISI, ISC, Scopus, Medline و PubMed کمک شایانی نماید.
سبکهای مختلفی برای رفرنس نویسی وجود دارد و هر ژورنالی سبک رفرنس نویسی مختص خود را دارد. این سبکها عبارتاند از رفرنس نویسی هاروارد Harvard Style، سیستم ارجاع دهی و رفرنس نویسی ترتیب اسناد در متن، سیستم الفبا- شماره در ارجاع دهی به شیوه ونکوور Vancouver: سیستم ارجاع دهی APA. دقت نمایید هر منبعی که در مقاله ارجاع دادهاید باید در بخش منابع مقاله بیاید و قرار نیست تمام رفرنسهای پایاننامه را در بخش منابع مقاله کپی کنید.
درواقع ارزش وجودی، کاربردی و یا علمی پایاننامه توسط مقاله تعیینشده و از اهمیت بالایی برخوردار میباشد؛ بنابراین در زیر به نکات کلیدی استخراج مقاله از پایان نامه اشارهشده است.
تکراری نبودن عنوان مقاله و جستجو در گوگل اسکولار برای اطمینان از تکراری نبودن | شناسایی همایش های داخلی و بین المللی به عنوان یکی از راه میانبر جهت چاپ مقاله استخراج شده از پایان نامه |
انتخاب موضوعی بروز و جذاب برای مقاله نویسی برای بالا بردن شانس اکسپت و چاپ شدن در مجلات معتبر داخلی و خارجی | منحصر به فرد بودن موضوع مقاله و روش تحقیق و نتیجه گیری |
چند نمونه مقاله پژوهشی و مطالعه آن ها قبل از نگارش مقاله از طریق دانلود مقالات ISI یا منابع فارسی مثل پایگاه مقالات جهاد دانشگاهی | شناسایی مجله مورد نظر جهت چاپ و گرفتن شیوه نامه آن مجله جهت رعایت استانداردهای نگارش مقاله و انتخاب نویسنده مسئول |
شما میتوانید از پایاننامه خود یک مقاله با همان عنوان پایاننامه در نظر بگیرید، اما درصورتیکه امکان استخراج چندین مقاله از پایاننامه وجود دارد، میتوان پایاننامه را در بخشهایی تقسیم کرده و عنوان مربوط به موضوع هر بخش را بهعنوان یک مقاله مجزا منظور کرد. عنوان مقاله بایستی تا حد امکان کوتاه، واضح، بدون ابهام، غیرتکراری و دربردارنده مفهوم و موضوع اصلی مقاله باشد. بعد از اینکه مقاله را استخراج فرمودید می توانید نسبت به چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی و یا بعد از ترجمه مقاله نسبت به چاپ مقاله در ژورنال های معتبر خارجی اقدام نمایید.
سینا ترجمه یکی از مؤسساتی است که با چندین سال سابقه درزمینهٔ استخراج مقاله از پایان نامه در رشتههای مختلف علمی آماده ارائه هرگونه خدمات به دانشجویان در کلیه رشتههای تحصیلی میباشد. این موسسه در طول سالها خدمت تلاش نموده است تا بالاترین کیفیت را در کنار مناسبترین قیمت به دانشجویان تحصیلات تکمیلی پیشنهاد کند تا کمک بیشتری به ارتقای رزومه علمی آنها با چاپ بهترین مقالات بنماید. همچنین این موسسه با دارا بودن محققان مسلط به زبانها و تخصصهای مختلف میتواند پایاننامههای تمامی زبانها و تخصصها را به مقاله تبدیل کرده و سپس نسبت به پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر علمی اقدام نماید؛ و از دیگر مزیتهای این موسسه میتوان به دارا بودن نماد اعتماد الکترونیکی، پشتیبانی 24 ساعته حتی روزهای تعطیل و همچنین دارا بودن انواع پکیجها برای کیفیت و زمان انجام کار اشاره کرد.
ازآنجاکه بهترین گزینه برای اینکه بتوانید مقالات خود را در کوتاهترین زمان ممکن استخراج نمایید مؤسسات استخراج مقاله میباشد. در زیر مراحل ثبت سفارش استخراج مقاله در مؤسسات را برای شما بازگو خواهیم کرد تا بتوانید سفارش خود را بدون دغدغه ثبت نمایید.
ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی
بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است
اعلام نتیجه به شما و دریافت تایید نهایی از جانب شما و شروع کار استخراج مقاله از پایان نامه
تایید نهایی مقالات توسط بازرسی و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده از پایان نامه
طبق توضیحاتی که برای تبدیل پایاننامه به مقاله داده شد، این کار آنقدرها هم سخت نیست اما اگر اصول کار را بلد نباشید، کمی به دردسر خواهید افتاد و آنوقت است که نتیجه کارتان هم جالب از آب درنخواهد آمد. تبدیل پایاننامه کارشناسی ارشد و یا رساله دکتری به مقاله کار دشواری نیست ولی نیاز به تجربه و آگاهی دارد. اگر زمان کافی در اختیار ندارید یا به هر دلیلی احساس میکنید که نیاز به کمک گرفتن از فرد متخصصی دارید، تیم قوی پژوهشی موسسه سینا ترجمه باتجربه نگارش مقالات متعدد در تمامی زبانها و تخصصها میتوانند به حرفهایتر عمل کردن شما در دنیای مقالات و ژورنالهای علمی کمک کنند.
جهت ثبت سفارش تبدیل پایاننامه به مقاله میتوانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید و یا با کارشناسان ما از طریق تماس، ایمیل و شبکههای مجازی (واتساپ، تلگرام و اینستگرام) در ارتباط باشید.
راه های ارتباطی با ما
سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو استخراج مقاله از پایان نامه شما را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد
بله سینا ترجمه با بهره گیری از متخصصان و نخبگان کشور خدمات استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و رساله دکتری را با بهترین کیفیت ارائه می دهد.
در سینا ترجمه زمان استخراج مقاله از پایان نامه3-2 روز کاری می باشد.
در سینا ترجمه از تمامی پایان نامه ها با زبان های فارسی و غیر فارسی مقاله استخراج میشود.
تعداد صفحات مقاله بسته به مجله و نوع مقاله متغییر می باشد ولی معمولا مقاله استخراج شده از پایان نامه بایستی در 10 الی 15 صفحه با ساختار (عنوان، چکیده، کلیدواژه ها، مقدمه، مرور پیشینه تحقیق و بررسی مبانی نظری، روش تحقیق، سوالات و فرضیات و مدل مفهومی، تحلیل داده ها و نتیجه گیری، فهرست منابع مورد استفاده) نگارش شود.