چاپ مقاله در مجلات علی پژوهشی داخلی به دلیل مزایای خاصی که دارد، موردتوجه دانشجویان و اساتید میباشد. برای اینکه مقاله چاپشده در مجلات علمی پژوهشی داخلی وزارتین داشته باشید با ما در ارتباط باشید.
دانشجویان و اساتید باید نتایج پژوهشها و تحقیقات خود را در قالب مقالات علمی پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و یا خارجی به چاپ برسانند. به دلیل عدم نیاز به ترجمه و آشنا بودن به ساختار مقالات مجلات علمی پژوهشی داخلی، اساتید و دانشجویان تمایل بیشتری به پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی بیشتر از مجلات ISI و اسکوپوس دارند. البته بسیاری از متخصصان معتقدند که سطح علمی برخی از مجلات علمی پژوهشی داخلی از مجلات مشابه خارجی نمایه شده در ISI و اسکوپوس نیز بالاتر است ازاینرو در ادامه به چگونگی پذیرش و چاپ مقاله در این مجلات خواهیم پرداخت.
برای ارسال مقاله به مجلات داخلی مورد تأیید وزارتین، ابتدا باید با انواع مجلات داخلی آشنا شوید تا بتوانید مجله مورد تأیید دانشگاه مربوطه را جهت پذیرش و چاپ مقاله برگزینید؛ که در ادامه به انواع مجلات داخلی اشارهشده است:
این مجلات مقالاتی را به چاپ میرسانند که تفسیری جدید از مقالات و کارهای نویسندگان قبلی باشد و یا اطلاعات جدید را با تفاسیر جدید ادغام کند. درواقع مقالات علمی ترویجی بدون اینکه مطلب جدیدی را کشف کنند فقط به خلاصه کردن نوشتهها و ایدههای دیگران بسنده میکنند.
این مجلات مقالات را به چاپ میرسانند که به بررسی موضوعات تخصصی با موضوعات خاص میپردازند و نویسندگانی که درزمینهٔ چنین موضوعاتی نوشتهاند میتوانند مقالات خود را ارسال کنند. با توجه به اینکه مجلات علمی تخصصی به هیچ ارگانی وابسته نیستند، بنابراین انتشار مقالات در این مجلات مزایای تحقیقاتی ندارد. هدف این مقالات فقط اطلاعرسانی و افزایش آگاهی عمومی است.
مجلات علمی پژوهشی مقالاتی را به چاپ میرسانند که مقاله انجامگرفته در خصوص موضوعات علمی، منجر به طرح ایده و اندیشه نو گردد و مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند. این مقالات دارای ویژگیهای اصالت و ابداع هستند و هدف اصلی آن ایجاد یک استدلال است؛ که معمولاً مجلات مورد تأیید وزارتین از این نوع مجلات میباشد.
منظور از عبارت وزارتین، 2 وزارتخانه: وزارت علوم تحقیقات فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میباشد. دو وزارتخانهای که علاوه بر مسئولیتهای خود مسئولیت رسیدگی به آموزش رشتهها و تخصصهای مرتبط به آنها را نیز بر عهدهدارند. وزارت علوم تحقیقات و فناوری که بهاختصار در این مقاله وزارت علوم خطاب خواهد شد مسئول رسیدگی به مدارک پژوهشی تمامی تخصصها و رشتهها در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاههای دولتی و آزاد را دارد و به همین هرساله فهرستی از مجلات مورد تأیید، مجلات نامعتبر و مجلات جعلی که اصطلاحاً به آن لیست سیاه و یا بلک لیست میگویند ارائه میدهد. وزارت علوم جهت سهولت در امر پژوهشی دانشگاهها لیست مجلات مورد تأیید و همچنین لینکهایی را جهت بررسی مجلات معتبر و نامعتبر در سایت خود قرار داده است که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت؛ و اما وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در این مقاله از آن با عنوان وزارت بهداشت نام میبریم، مسئولیت رسیدگی به امور پژوهشی تمامی رشتهها و تخصصهای مرتبط با علوم پزشکی، دانشگاههای زیر نظر وزارت بهداشت و مشاغل مرتبط است. وزارت بهداشت نیز در بازههای زمانی معینی لیستهای مورد تأیید از مجلات و همچنین لیست مجلات نامعتبر را ارائه میدهد.
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی دارای مزایای زیادی میباشد که ازجمله مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کسب شرایط جذب در هیئتعلمی دانشگاهها
ارتقاء درجه یا رتبه علمی اعضای هیئتعلمی دانشگاهها
کسری سربازی برای نویسندگان مقالات علمی پژوهشی
نخبه محسوب شدن نویسندگان مقالات علمی پژوهشی
ورود به مصاحبه مقطع دکتری بدون کنکور در رشتههای علوم انسانی و هنر
تقویت رزومه برای کسب امتیاز پژوهشی مربوط به چاپ مقاله در مصاحبه دکتری
کسب نمره پایاننامه و اخذ اجازه دفاع در مقاطع تحصیلات تکمیلی
برای اینکه مقاله شما در مجلات علمی پژوهشی داخلی پذیرش و چاپ شود حتماً باید یکسری الگوریتم را دنبال نمایید که در ادامه به این الگوریتم اشارهشده است:
یکی از معیارهای مهم سنجش اعتبار مقالات علمی فارغ از محتوا و بار علمی آنها، اعتبار و کیفیت مجلهای است که مقاله در آن چاپ و منتشر میشود. ازاینرو دانشجویان دورهی دکتری و اساتیدی که عضو هیئتعلمی دانشگاهها هستند، باید نهایت دقت را در انتخاب مجله به خرج دهند و با اصول اعتبار سنجی مجلات آشنا باشند؛ اما در مواردی ممکن است افراد آشنایی چندانی با این مقوله نداشته باشند. به همین دلیل کارشناسان سینا ترجمه بر اساس تجربیات خود اقدام به مطالعه مقاله ارسالی شما کرده و پس از بررسی لیست مجلات مورد تأیید وزارت علوم، مجلههای معتبر متناسب با اسکوپ مقاله شمارا معرفی خواهند کرد.
مجلات داخلی isc مقالات را بهصورت فارسی و انگلیسی پذیرش میکنند و چنانچه مقاله شما به زبان انگلیسی یا ترجمهشده از انگلیسی باشد باید دستورالعمل مجله را مطالعه فرمایید که به چه زبانی مقاله پذیرش میکند. میتوانید مقاله خود را ترجمه کنید و به زباناصلی به مجله سابمیت کنید؛ اما چنانچه احتیاج به ترجمه مقاله داشتید مقاله باید باکیفیت کاملاً طلایی و بیشترین درصد کلمات تخصصی ترجمه شود و کیفیت لازم را داشته باشد. مقالات علمی چنانچه کیفیت ترجمه لازم را نداشته باشند در مرحله داوری فاقد اعتبار و امتیازات لازم خواهند بود. برای چاپ مقالات ترجمهشده نیاز به یک مترجم متخصص دارید.
اغلب مقالاتی که ترجمهشده از یکزبان میباشند در متن آنها اصولاً قواعد نگارشی و دستور زبانی رعایت نمیشود که این خود نشان از ضعف نویسنده میباشد و باید ایرادات گرامری دستور زبانی و محتوایی برطرف گردند تا مقاله کیفیت و اعتبار لازم را داشته باشد. ویراستاری مقاله بخش مهمی از مراحل میباشد و باید مقاله را باکیفیت بسیار بالایی ویراستاری نمایید تا اعتبار و سطح کیفی لازم را دارا باشد.
با توجه به اینکه در سالهای اخیر اغلب مقالات علمی به دلیل وقوع سرقت علمی در متن آنها ریجکت شده است. ازاینرو مقالات که میخواهید در مجلات علمی پژوهشی داخلی به چاپ برسانید باید قبل از سابمیت به مجله پارافریز شوند و تشابهات علمی موجود در آنها برطرف گردد سرقت علمی و یا تشابهات علمی ناخواسته در متن مقاله یک اقدام غیراخلاقی میباشد و باید حتماً قبل از سابمیت مقاله به مجله برطرف گردد.
مقاله باید قبل از اینکه به یک مجله سابمیت شود باید طبق فرمت مجله فرمت بندی شود و فرمت و ساختار مقاله تبدیل به فرمتی شود که از طرف مجله درخواست شده است ازاینرو فرمت بندی مقاله قبل ارسال به مجله از ضروریات پذیرش و چاپ در مجلات علمی پژوهشی داخلی میباشد.
مقاله بعدازاینکه کلیه اقدامات و اصلاحات فوق که به آنها اشاره شد انجام گرفت آماده سابمیت به مجله موردنظر را دارد و میتوانید از راههای مشخصشده که برای هر مجله میتواند متفاوت باشد مقاله خود را به مجله سابمیت نمایید.
پس از سابمیت مقاله به مجله موردنظر مقاله مورد داوری و بررسی ویراستار و داوران مجله قرار میگیرد. در این مرحله هست که مشخص میشود آیا مقاله موردپذیرش مجله واقع میشود یا خیر. در داوری اولیه معمولاً ادیتور مجله، مقاله را بررسی نموده و چنانچه مقاله در حوزه مجله باشد و فرمت بندی آن طبق فرمت مجله مربوطه انجامشده باشد برای داوری ثانویه ارجاع داده میشود. در حالت کلی هر مقاله معمولاً توسط دو داور بررسی میشود. داوران درنهایت نظرات خود را به ادیتور مجله ارسال میکنند. نتیجه نهایی در 3 حالت زیر که به آن اشارهشده است برای نویسنده اطلاعرسانی میشود.
مقاله پذیرششده است.
مقاله نیاز به اصلاحات دارد که در صورت انجام اصلاحات پذیرش میشود.
مقاله رد یا ریجکت شده است.
بهطورمعمول بازه زمانی از ارسال مقاله به مجله تا اعلام نتیجه نهایی برای هر مجلهای متفاوت میشود. این بازه زمانی برای مجلات علمی پژوهشی میتواند از 2 ساعت تا بیشتر از 3 ماه متغیر باشد. ممکن است مقاله شما بهمحض بارگذاری در سایت مجله به علت همپوشانی نداشتن با موضوع مجله و یا در اولویت قرار نداشتن موضوع نگارش شده در ساعات ابتدایی داوری ریجکت شود و یا بالغبر 3 ماه پروسه داوری آن زمان ببرد.
بعد از داوری مقاله درصورتیکه مقاله موردپذیرش داوران و ادیتور مجله باشد، وارد پروسه چاپ میشود. زمان چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی نیز در هر مجلهای متفاوت است، تاریخ چاپ مقاله علمی پژوهشی معمولاً در نامه پذیرشی که از طرف مجله برای نویسنده صادر میشود، ذکر میگردد. نویسنده باید منتظر بماند تا طبق تاریخی که در نامه پذیرش مشخصشده مقاله خود را بهصورت چاپشده در سایت مجله مشاهده نماید.
تمامی نویسندگانی که قصد چاپ مقاله خود در مجلات علمی پژوهشی داخلی رادارند به دنبال تسریع درروند اخذ پذیرش و چاپ مقاله خود هستند. همانطور که توضیح دادهشده مجلات داخلی دارای زمان داوری و اکسپت متفاوتی هستند و امکان دارد این بازه زمانی بالغبر 3 ماه نیز زمان صرف کند، پس توصیه ما به شما اگر شناخت زیادی از مجلات ندارید و یا نمیدانید کار چاپ مقالهتان را از کجا باید شروع کنید، کمک گرفتن از اشخاص متخصص و باتجربه در این زمینه است. تا باراهنماییهای لازم بتوانید مجله مناسب با سطح مقاله انتخاب کرده و مقالهای باکیفیت بالا برای مجله ارسال نمایید. در ادامه با ما همراه باشید تا یکی از بهترین موسسه چاپ مقاله را معرفی نماییم تا با پذیرش و چاپ مقاله در این موسسه امکان ریجکت مقاله کاهش یابد و روند پذیرش تسریع گردد.
موسسه سینا ترجمه با توجه به آشنایی به سختگیریهای مجلات علمی پژوهشی همواره سعی میکند مقالات را قبل از ارسال ازنظر درصد پلاجیاریسم، ویرایش، فرمت بندی طبق فرمت مجله و بهطورکلی ایراداتی که موجب میشود مقاله در مرحله اول داوری ریجکت شود را بررسی کرده و نسبت به رفع آن اقدام کرده و سپس مقاله را برای مجله سابمیت نماید تا درصد پذیرش مقاله بالا رود. ازاینرو میتوان با صراحت کامل بیان کرد درصد بالایی از مقالات ارسالی توسط موسسه به مجله پذیرششده و چاپ میشوند؛ بنابراین اگر میخواهید مقاله بدون ایرادات ساختاری برای مجله مدنظر سابمیت نمایید با ما در ارتباط باشید.
شما عزیزان میتوانید برای ثبت سفارش پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر در سینا ترجمه طی مراحل زیر که در زیر به آنها اشارهشده است اقدام نمایید:
مرحله اول: ارسال درخواست خود از طریق سایت (چاپ مقاله) و یا راههای ارتباطی آنلاین (واتس آپ، ایمیل، تلگرام، اینستاگرام)
مرحله دوم: بررسی درخواست شما و ارسال ایمیل یا تماس تلفنی با شما
مرحله سوم: معرفی مجلات مرتبط با موضوع مقاله شما یا بررسی مجله پیشنهادی شما
مرحله چهارم: تائید نهایی مجله انتخابی از سوی شما
مرحله پنجم: ارسال مقاله به مجله و قرار دادن در پروسه داوری
مرحله ششم: پیگیری وضعیت مقاله و دریافت پاسخ نهایی از سوی مجله (در صورت پذیرش، ارسال نامه اکسپت به ایمیل نویسندگان مقاله)
برای استفاده از مزایای چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی ،علاوه بر تمرکز روی بار علمی مقالات بایستی در تنظیم فرمت آنها در قالب و فرمت درخواستی مجله دقت لازم را به خرج دهید. به علاوه این مجلات داوری سختگیرانه ای داشته و پروسه داوری در آنها بسیار طولانی تر است و اگر شخصا اقدام به سابمیت مقاله کنید گاها تا یک سال پروسه داوری طول می کشد اما اگر کار سابمیت مقاله را به کارشناسان موسسه سینا ترجمه بسپارید، با پیگیری های مداوم و نیز بدلیل آشنایی کامل کادر مجرب سینا با پروسه چاپ مقاله بدلیل سابقه چندین ساله در این حوزه، در بازه زمانی یک ماه تا سه ماه پروسه داوری به پایان می رسد و نتیجه داوری مقاله ارسال می شود.
جهت ثبت سفارش پذیرش و چاپ در مجلات علمی پژوهشی داخلی میتوانید از طریق لینکهای مربوطه که در زیر همین مطلب آورده شده است اقدام نمایید و یا از طریق تماس و یا ایمیل و همچنین از طریق شبکههای مجازی (واتساپ، اینستاگرام، تلگرام) با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
شما می توانید با ارسال فایل مقاله خودتان از طریق ثبت سفارش چاپ مقاله در مجلات معتبر از طرف کارشناسان سینا ترجمه هزینه نهایی را دریافت کنید
شما می توانید با کارشناسان سینا ترجمه تماس بگیرید تا آن ها شما را راهنمایی کنند تا در نهایت بهترین مجله برای چاپ مقاله شما انتخاب شود.
مدت زمان لازم برای چاپ مقاله با توجه به مجلات مختلف می تواند متفاوت باشد و بستگی به خود مجلات دارد ولی کارشناسان سینا ترجمه با استفاده از تجربه کاری تمام تلاش خود را می کنند تا مقاله شما در کمترین زمان ممکن چاپ شود
بله معرفی مجلات مرتبط به مقاله شما به صورت رایگان تقدیم می شود تا بررسی نمایید هر کدام مورد تایید بود جهت پذیرش و چاپ اقدام نماییم.
فاصله بین پذیرش مقاله و چاپ مقاله عمدتاً از سوی سردبیر بر روی نامه پذیرش قید میشود. این زمان ممکن است از چند روز تا حتی دو سال متغیر باشد.