نوشتن مقاله به انواع زبان، مرحله ای است که هر پژوهشگر برای دستیابی به اهداف خود در مقاطع مختلف کارشناسی ارشد و دکتری، پروسه آن را طی میکند. برای اینکه مقاله در مجلات معتبر انتشار شود دو راه وجود دارد: 1) گردآوری مقاله 2) نوشتن مقاله از پایان نامه. در این بخش از سینا ترجمه میخواهیم درمورد نوشتن مقاله روسی از پایان نامه صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
نوشتن مقاله از پایان نامه یا رساله که به اصطلاح استخراج مقاله از پایان نامه نام دارد، برای دانشجویان اهمیت بسیار زیادی دارد. پایان نامه، به طور معمول بسیار مفصل است و کلیه مراحل و جزئیات انجام پژوهش های علمی صورت گرفته در دوران تحصیلات تکمیلی را در بردارد و مطالعه آن خسته کننده است. علاوه بر این امکان چاپ و نشر پایان نامه های دانشجویی در مجلات معتبر و ژورنال های علمی وجود ندارد و برای همین است که همه افراد نمی توانند به محتوای پایان نامه های انجام شده در یک دانشگاه دسترسی داشته باشند. این در حالی است که می توان به راحتی پس از پذیرش یک مقاله در ژورنال ها و مجلات علمی موفق به چاپ و نشر آن شد. برخی از دانشجویان با هدف دفاع از رساله دکتری، برخی برای انتشار یافته های تحقیقاتی خود در ژورنال های بین المللی، برخی برای بهره مند شدن از مزایای پذیرش و چاپ مقاله در داخل کشور و برخی دیگر برای تقویت رزومه و اپلای اقدام به استخراج و نگارش مقاله می کنند. استخراج و یا نگارش مقاله برای دانشجویانی که قصد پذیرش تحصیلی و اپلای را دارند از الزامات است و دانشجو برای تقویت رزومه خود میتواند سریعترین راه که همان استخراج مقاله است را انتخاب نماید. معمولا دانشجویانی که در رزومه تحصیلی خودشان حداقل یک یا دو مقاله چاپ شده در مجلات معتبر را داشته باشند، نسبت به سایر رقبا شانس بالاتری برای پذیرش و اخذ فاند تحصیلی در خارج از کشور را خواهند داشت. وجود مقاله در رزومه دانشجو می تواند به اعضای کمیته ارزیاب در دانشگاه مورد نظر این پیام را برساند که شخص متقاضی به مباحث پژوهشی، تحقیقاتی و نگارش علمی کاملا تسلط دارد. بنابراین فرآیند استخراج مقاله به دلیل سرعت بالا در آماده سازی مقاله، می تواند یکی از بهترین و مناسب ترین گزینه های تقویت رزومه برای دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی محسوب شود.
مزایای چاپ مقاله برای اساتید، دانشجویان، جامعه علمی و محققان شاغل در هر زمانی قابل توجه است. برای ارتقا رتبه علمی و عضو شدن در هیئت علمی، اخذ پذیرش در دانشگاه های خارجی و باز شدن دریچه ای جدید از علم و روش های تحقیق جدید برای سایر پژوهشگران، افزایش حقوق و مزایا و سایر امتیازات از پیامدهای چاپ مقاله میباشد. در ذیل به مزایا و امتیازات چاپ مقاله برای دانشجویان و اساتید بصورت مجزا اشاره شده است:
مزایای چاپ مقاله برای اساتید | مزایای چاپ مقاله برای دانشجویان |
افزایش رتبه علمی | پذیرش راحت تر در مقطع دکتری |
افزایش حقوق و مزایای شغلی | گرفتن بورس تحصیلی از دانشگاه های معتبر بین المللی در سراسر جهان |
امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان | استخدام راحت تر در کلیه ادارات و سایر مراکز دولتی و خصوصی |
شناخته شدن به عنوان متخصص و صاحب نظر در موضوع | پذیرفته شدن بسیار راحت تر به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی |
امکان گرفتن پروژه های تحقیقاتی با درآمدهایی بسیار بالا | امکان ادامه تحصیل در مقطع، رشته و دانشگاه دلخواه در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون ورودی |
ایجاد شدن احساس افتخار و اعتماد به نفس در نویسندگان مقالات | امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان |
نظریه پردازی و بیان دیدگاه های نویسندگان در زمینه های تخصصی | شناخته شدن به عنوان متخصص و صاحب نظر در موضوع |
ثبت کردن تحقیقات و مطالعات انجام شده به نام نویسندگان و حفظ دائمی آنها | امکان گرفتن پروژه های تحقیقاتی با درآمدهایی بسیار بالا |
عرضه پژوهش و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی به افراد زیادی در تمامی نقاط جهان | ایجاد شدن احساس افتخار و اعتماد به نفس در نویسندگان مقالات |
مقاله و پایان نامه از لحاظ هدف، اجزا و ساختار تفاوت هایی با هم دارند. برای اینکه شما بتوانید یک استخراج مقاله اصولی و موفق از پایان نامه خود داشته باشید، ابتدا لازم است تا با تفاوت های این دو آشنا شوید. در ذیل به برخی از این تفاوت ها اشاره شده است:
پایاننامه(thesis)یارساله(dissertation)یاتِز(thèse) نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشتهٔ تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی مینویسند. در پایاننامه، دانشجویان موضوع یا سؤالی را بررسی کرده و از راه تجزیه و تحلیل یا تجارب عملی یا آزمایشی به آن پاسخ میدهند.
هدف پایان نامه سنجش میزان سواد و نحوه یادگیری در طول دورانتحصیلات تمکیلی میباشد و بدنبال آن گرفتن مدرک تحصیلی است.
مخاطبین پایان نامه اغلب اساتید دانشگاه هستند که قصد ارزیابی سواد شما در زمینه ی تحقیقاتی مختص به رشته تحصیلی تان را دارند تا در نهایت بتوانند نمره متناسب با میزان اطلاعاتتان را به شما اختصاص دهند.
متن پایان نامه طولانی تر است و محدودیتی از لحاظ تعداد کلمات ندارد. پایان نامه ممکن است تا حدود 20000 کلمه نیز برسد.
در پایان نامه تمامی روش های به کار رفته برای تمامی تحقیقات بصورت مفصل ارائه می شود.
جداول و داده های خام باید در پایان نامه برای شرح فصول آورده شوند.
ارائه پیوست، پرسشنامه و تمامی ضمائم الزامیست و نبود آنها ممکن است باعث شود نتوانید نمره کامل را دریافت کنید.
مقاله نوشته ای است که از پایان نامه یا تحقیقی ارائه میشود. کلمه مقاله برگرفته از کلمه ی لاتین "exagium" است که به معنای ارائه یک مورد است. هنگام نوشتن یک مقاله،شما در حال ساخت مورد و مساله ای جهت ارزیابی نقطه نظرات شخصی،تجزیه و تحلیل ،تفسیر و یا نشان دادن مجموعه ای از حقایق و روش ها هستید.
هدف اصلی مقاله بهبود سطح سواد و افزایش اعتبار در رشته تخصصی محقق بوده و مخاطب به هیچ عنوان قصد سنجش سواد محقق را ندارد.
مخاطبان مقالات محققانی هستند که به دنبال مشاهده ایده های آزمایش شده با مدارک کافی هستند و توسط داوران بین المللی ارزیابی میشوند.
طول متن مقاله نسبت به پایان نامه کوتاه تر بوده و معمولا تعداد کلمات آن کمتر از 6000 هست.
در مقاله تنها روش تحقیق اصلی و آزمایشات ارائه می گردد.
نیازی به جداول و داده های خام نیست.
وجود پیوست اختیاری بوده و گاهی اوقات ممکن است که این قسمت در مقاله نوشته نشود.
حال که با تفاوت مقاله با پایان نامه آشنا شدید نوبت به استخراج مقاله رسیده است. برای استخراج مقاله از پایان نامه شما بایستی ابتدا با اجزا و بخش بندی مقاله آشنا شوید و سپس به استخراج جداگانه و تک به تک هر یک از اجزا بپردازید. اگر هدف شما از استخراج مقاله، ارسال آن به مجلات باشد، قبل از اقدام به نوشتن مقاله ابتدا باید راهنمای نویسندگان را در سایت مجله مطالعه کنید زیرا هر مجله برای خود قوانین مخصوصی را دارد که مستلزم به رعایت آنها هستید.اما بطور کلی میتوان ساختار یک مقاله استاندارد را در شکل زیر خلاصه کرد:
عنوان مقاله نباید عینا همانند عنوان پایان نامه باشد. چرا که ممکن است از یک پایان نامه یا رساله دکتری چند مقاله بتوان استخراج نمود و محقق باید عنوان متناسب هر بخشی که از رساله استخراج شده است را برگزیند.عنوان مقاله معمولا باید بصورت کوتاه و گویا باشد. و تعداد کلمات آن حداکثر 12 واژه باشد. برای نوشتن عنوان مقاله نباید از واژه هایی زائدی مانند The، An، A، Study on، Investigating استفاده کرد. پیشنهاد میشود برای استخراج عنوان، بعد از پایان یافتن نگارش متن اصلی مقاله و حتی بعد از نوشتن چکیده نوشته شود و در این مسیر شاید نیاز باشد که عنوانهای مختلفی مورد بررسی و بازنگری قرار گیرند تا در نهایت بتوان یک عنوان مناسب را برگزید.
معمولاً نام نویسندگان به ترتیب با توجه به سهم مشارکت هریک از آنها، بعد از عنوان مقاله و قبل از افیلیشن نوشته میشود. این روش، رایجترین روش برای نوشتن ترتیب نام نویسندگان در مقاله است. در این شیوه نویسندهای که بیشترین مشارکت و فعالیت را در انجام تحقیق و نگارش مقاله داشته، به عنوان نویسنده اول نوشته میشود. و نام نویسندگان دیگر به ترتیب مشارکتشان بیان میشود. در مقالاتی که از پایان نامه استخراج شده، نام دانشجو و استاد راهنما به عنوان نویسندگان مقاله نوشته میشود. در بسیاری از موارد نام دانشجو به عنوان نویسنده اول مقاله مطرح میشود. چراکه دانشجو برای نگارش پایان نامه خود زمان زیادی را صرف کرده و بیشترین مشارکت را در انجام این پژوهش دارد.بعد از نوشتن نام نویسندگان، باید افیلیشن مقاله را بنویسید. افیلیشن یعنی وابستگی سازمانی پژوهشگر که باید در مقاله ذکر گردد.
چکیده مقالهای که قرار است از پایاننامه یا رساله دکتری استخراج شود میتواند عیناً از پایاننامه کپی شده و اصلاح شود مگر اینکه قرار باشد از پایاننامه یا رساله دکتری بیش از یک مقاله استخراج شود در این صورت باید متناسب با مقالهای که قرار است از پایاننامه استخراج شود، چکیده نوشته شود. نکاتی که باید برای نوشتن چکیده مدنظر استخراجکننده مقاله قرار گیرد عبارتاند از:
چکیده باید خلاصه و کوتاه و دربرگیرنده بخشهای مختلف مقاله باشد.
تعداد کلمات چکیده معمولاً بیشتر از 250 کلمه با بیشتر بسته به ژورنال انتخابی باشد.
جملات در چکیده معمولاً بهصورت گذشته نوشته میشود.
از واردکردن جزئیات نامربوط در چکیده اکیداً خودداری نمایید.
شروع چکیده میتواند با ارائه اهداف و ضرورت پژوهش باشد.
اهمیت کلمات کلیدی، زمانی مشخص میشود که در هنگام سرچ اینترنتی این کلمات، مقاله شما بالا می آید و در دسترس مخاطبین قرار می گیرد. برای استخراج کلمات کلیدی توصیه میشود که به قسمت چکیده و مقدمه پایان نامه خود مراجعه کنید. معمولاً 3 تا 13 واژه یا عبارت موضوعی و البته کوتاه به عنوان کلمات کلیدی مقاله درنظر گرفته میشوند که می بایست موضوعات اصلی و فرعی مقاله را پوشش دهند. برای نوشتن واژگان کلیدی مناسب ابتدا باید مفهوم و مقصود مقاله به درستی درک شده و سپس در قالب چند واژه یا عبارت کوتاه بیان شوند.
مقدمه مقاله مستخرج از پایان نامه باید دامنه مساله تحقیق را به دقت و شفاف بیان نماید. مقدمه مقاله باید ضرورت انجام پژوهش و اهداف تحقیق را بیان نماید.مقدمه میتواند سابقه و پیشینه تحقیق را در صورت تمایل ارائه کند. مقدمه مقاله را مانند یک قیف در نظر بگیریم که به تدریج قطر آن کاهش پیدا میکند؛ یعنی در ابتدای مقدمه درباره موضوعهای کلی تر و عمومی تر صحبت میشود، سپس به سراغ بخش مرور ادبیات میرویم که در این قسمت موضوعها تخصصی تر نقد و بررسی میشوند و سرانجام در انتهای مقدمه به ارائه کار تحقیقی خود میپردازیم.
نوشتن پیشینه پژوهش از اجزای اصلی مقاله میباشد که میتواند با بخش مقدمه مقاله ادغام گردد. پیشینه پژوهش معمولاً در فصل دوم پایاننامه انجامشده است. بااینحال همه فصل دوم مقاله نباید در این بخش مقاله ذکر شود باید مقالات بهروز و نظریههای جدید را بهصورت مختصر بررسی کرد. بااینحال اگر قصد دارید مقاله مستخرج از پایاننامه خود را در ژورنالها و مجلات خارجی و معتبر چاپ کنید باید نظریههای معتبر مربوط به موضوع تحقیق خود را بررسی و نقد نمایید. همچنین در جمعبندی، میتوانید خلاصه پیشینه پژوهش را بهصورت جدول ارائه دهید. متغیرهای تحقیق را بر اساس تعاریف جدید و بهروز ارائه کرده و مبانی نظری پژوهش را هم بنویسید. ضمناً در این بخش باید نوآوریهای مدنظر خود را نیز ارائه نمایید.
روششناسی پژوهش را که در بخش مقدمه مقاله معرفی کردهاید در این بخش دلایل خود را برای تعیین نوع روش تحقیق بیان میکنید. همچنین به نحوه آزمایش، نوع کنترل، شیوه گردآوری دادهها میتوانید اشاره کنید. روش شناسی تحقیق یا متدولوژی روشی نظام مند برای حل یک مساله تحقیقاتی از طریق جمع آوری داده ها با استفاده از تکنیک های مختلف، ارائه تفسیر داده های جمع آوری شده و نتیجه گیری در مورد داده های تحقیق تعریف می شود. روش تحقیق الزاما نقشه یک تحقیق یا مطالعه می باشد.
قسمت بحث مقاله یکی از بخشهای مهم مقاله است و نوشتن آن نسبت به سایر بخشهای مقاله و پایاننامه سختتر است. دقت نمایید که بسیاری از دلایل رد مقاله توسط سردبیران ژورنالها به دلیل ضعف نویسنده مقاله در قسمت بحث و نتیجهگیری است؛ بنابراین تسلط نگارنده پایاننامه و مقاله به بحث و موضوع مقاله میتواند به پذیرش مقاله در ژورنالهای معتبر کمک شایانی نماید.قسمت بحث ونتیجه گیری قلب مقاله است. از این رو، از همان لحظه ای که ماهیت پژوهش درک شد باید درباره آنچه که میخواهید در این قسمت بنویسید فکر کنید.در این قسمت به دنبال پاسخ دادن به سؤالاتی از این دست خواهید بود: چرا این پژوهش مهم است؟ چطور این پژوهش مطالعات قبلی را بازگو میکند و با آنها در ارتباط است؟ محدودیتهای طراحی پژوهش چه چیزهایی هستندو....
هر مجله برای خود اصول و قوانینی برای رفرنس دهی دارد که شما در ابتدا باید به نحوه رفرنس دهی که در سایت مجله مشخص شده است مراجعه کنید. سبکهای مختلفی برای رفرنس نویسی وجود دارد و هر ژورنالی سبک رفرنس نویسی مختص خود را دارد. این سبکها عبارتاند از رفرنس نویسی هاروارد Harvard Style، سیستم ارجاع دهی و رفرنس نویسی ترتیب اسناد در متن، سیستم الفبا- شماره در ارجاع دهی به شیوه ونکوور Vancouverو سیستم ارجاع دهی APA به شکل الفبا دقت نمایید هر منبعی که در مقاله ارجاع دادهاید باید در بخش منابع مقاله بیاید و قرار نیست تمام رفرنسهای پایاننامه را در بخش منابع مقاله کپی کنید.
بعد از اینکه کار استخراج مقاله شما به اتمام رسید. برای اینکه بتوانید آن را به زبان روسی ترجمه کنید نیاز به یک ترجمه تخصصی و قوی دارید. برای این کار باید مترجمی کار ترجمه مقاله شما را بر عهده بگیرد که با موضوع مقاله شما و همچنین رشته تخصصی تان آشنا باشد زیرا ممکن است اصطلاحات و عباراتی در مقاله شما وجود داشته باشند که یک مترجم عادی نتواند آن را به درستی ترجمه کند و بار علمی و معنایی مقاله شما زیر سوال برود.
علاوه بر مراحل گفته شده در بالا، برخی از نکات کلیدی و مهم وجود دارد که با مدنظر داشتن آنها، در کار استخراج مقاله کمک کننده شما خواهد بود. در ذیل به برخی از آنها اشاره میشود:
در انتخاب مجله برای چاپ مقاله تان باید بسیار دقت کنید زیرا حتی اگر شما مقاله ای با محتوای خوب از پایان نامه تان استخراج کنید ولی مجله انتخابی شما با موضوع مقاله تان همسو و همخوانی نداشته باشد، احتمال ریجکت مقاله از سوی مجله تان بسیار افزایش میابد.
حجم مطالب به کارگرفته شده از پایاننامه باید در مقاله کاهش پیدا کند. قرار نیست که عینا جملات و عبارات پایاننامه را در مقاله کپیبرداری کنید. بهتر است که جملات و عبارات موجود در پایاننامه را برای به کارگیری در مقاله، پارافریز کنید و به شکلی متفاوت بنویسید. همچنین با توجه به محدودیت تعداد کلمات، مستلزم رعایت این مساله هستید.
در مقاله باید شرحی از نتایج کارتان را ارائه دهید. لازم است به مخاطب بگویید که از خواندن مقاله، چه چیزهایی دستگیرش میشود. نتایج نباید در بخش بحث مقاله تکرار شوند.
در استخراج مقاله از پایان نامه باید دقت داشته باشید که چشماندازی از کارهای پیش رو به مخاطبان بدهید تا محققان دیگر در مسیر رشد عنوانی که مطرح کردهاید، قدم بردارند و مقالات دیگری بنویسند و کارهای تازهتری ارائه دهند. محدودیتهایی که در مسیر کارتان بوده هم اعلام کنید.
مقاله نویسی دارای اصولی است که برای موفقیت در نگارش مقاله با کیفیت باید آنها را بدانیم. اگر زمان و یا اطلاعات کافی برای نوشتن مقاله از پایان نامه ندارید. پیشنهاد ما برای شما سینا ترجمه می باشد. زیرا سینا ترجمه با داشتن سابقه بالغ بر 6 سال در زمینه نوشتن مقاله از پایان نامه توانسته است تیمی از محققان حرفه ای را گرد هم آورد تا در تمام زمینه های تخصصی بدون محدودیت زبانی بتواند نیاز دانشجویان و محققان را در زمینه استخراج مقاله خارجی و داخلی معتبر برآورده نماید. اگر شما هم جزء افرادی هستید که نیاز به نوشتن مقاله از پایان نامه دارید می توانید با آگاهی از مراحل نوشتن مقاله از پایان نامه که در زیر به آن اشاره شده سفارش خود را با خیال راحت ثبت نمایید.
ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی |
---|
بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است |
---|
اعلام نتیجه به شما و دریافت تایید نهایی و شروع کار استخراج مقاله از پایان نامه |
---|
تایید نهایی مقالات توسط بازرسی و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده از پایان نامه |
---|
یکی از بزرگترین موسسات فعال در زمینه کارهای پژوهشی، سینا ترجمه می باشد. این موسسه با بهره گیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، توانسته است در انواع خدمات پژوهشی حرف اول را بزند که از جمله خدمات می توان به استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و تهیه مقاله از رساله دکتری اشاره کرد. در حقیقت سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو آمده استخراج مقاله از پایان نامه هایی است که به زبان های مختلف نوشته شده است. اگر پایان نامه شما به زبانی فارسی یا غیرفارسی است و درخواست استخراج مقاله را دارید یا میخواهید مقاله خود را به زبانی غیر از زبان فارسی، بصورت تخصصی و با کیفیت بالا ترجمه کنید، این نوید را به شما میدهیم که سینا ترجمه میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.
در سینا ترجمه از تمامی پایان نامه ها با زبان های فارسی و غیر فارسی مقاله استخراج میشود
سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو استخراج مقاله از پایان نامه شما را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد
بله سینا ترجمه با بهره گیری از متخصصان و نخبگان کشور خدمات استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و رساله دکتری را با بهترین کیفیت ارائه می دهد.
در سینا ترجمه زمان استخراج مقاله از پایان نامه3-2 روز کاری می باشد.
شما می توانید برای دریافت هزینه نهایی سفارش استخراج مقاله از پایان نامه را با ارسال فایل پایان نامه ثبت کنید تا کارشناسان ما بعد از بررسی سریعا قیمت را برای شما اعلام کنند.
بله، استخراج یک تا 4 مقاله از پایان نامه امکانپذیر می باشد، که جهت نظر قطعی می توانید فایل پایان نامه را برای کارشناسان ما ارسال نماید.