ممکن است پژوهشگرانی که مقاله خود را نگارش می کنند با روند ارسال و یا سابمیت مقالات در مجلات ISI آشنا نباشند. دانستن روند درست سابمیت مقاله در مجلات ISI می تواند شانس افراد را برای موفقیت در پذیرش و چاپ مقالات افزایش دهد. بنابراین در این بخش به آموزش گام به گام سابمیت مقاله در مجلات IsI (آی اس آی) می پردازیم.
درواقع نویسنده مقاله پس از نگارش مقاله خود، مجله مناسب برای چاپ مقاله را جستجو میکند و مقاله را بهمنظور کنترل و انجام بازرسیهای موجود برای مجله ارسال میکند. به فرآیند مذکور که بهنوعی تسلیم مقاله تهیهشده برای ویراستاران مقاله است، سابمیت مقاله گویند؛ که در ادامه به سابمیت مقاله در مجلات isi خواهیم پرداخت.
مجلات ISI معتبرترین و پرطرفدارترین مجلات در جهان میباشند که پذیرش و چاپ مقاله در این مجلات امتیاز ومزایای پژوهشی بالایی نسبت به بقیه مجلات دارند. ISI درواقع یک مرجع تعیین استاندارد و معتبر بودن نشریان علمی در سراسر جهان است بدین معنا که صلاحیت نشریات مختلف بررسیشده و در صورت داشتن اعتبار علمی و رعایت اصول فنی چاپ نشریه، در لیست نشریات این موسسه قرار میگیرد؛ بنابراین زمانی که میگوییم مقاله را به مجله isi سابمیت مینماییم درواقع مقاله موردنظر به یک مجلهای که نمایه isi دارد سابمیت و یا به زبان عامیانه ارسال میشود. برای سابمیت یک مقاله به یک ژورنال، باید به سایت ژورنال مراجعه کرده و از قسمت مربوط به سابمیت اقدام نمایید.
بعد از نگارش و یا استخراج مقاله از پایان نامه بایست مقاله را جهت سابمیت به مجلات ISI امادهسازی کرد که با یک دیدگاه کلی فرآیند آمادهسازی شامل ترجمه مقاله، ویراستاری مقاله، پارافریز مقاله، فرمت بندی مقاله و درنهایت سابمیت مقاله میباشد که در زیر بهاختصار توضیحات لازم ارائهشده است.
بعد از استخراج مقاله برای پذیرش مقاله درصورتیکه مجله انتخابی جزء مجلات خارجی باشد نیاز به ترجمه تخصصی مقاله داریم. ترجمه تخصصی مقاله همواره با ترجمه عمومی و عادی تفاوت داشته و از حساسیت بالایی برخوردار است. این نوع ترجمه درزمینهٔ خاصی انجام میشود و در آن از کلمات تخصصی مربوط به موضوع مقاله استفاده میشود. ازآنجاکه مجلات معتبر بینالمللی معمولاً حساسیت زیادی در پذیرش و چاپ مقاله دارند لازم است ترجمه مقاله با دقت بیشتری انجام شود؛ بنابراین بهتر است برای ترجمه تخصصی از مترجمان تخصصی که درزمینهٔ مورد ترجمه تحصیلکرده و آشنایی کامل به زبان مقصد و موضوع ترجمه دارند استفاده شود.
ویرایش مقاله دارای ابعاد مختلفی است شاید اگر از کسی بپرسید ویرایش به چه معناست؟ به اصلاح غلطهای املایی و یا گذاشتن علائم نگارشی مناسب اشاره کند. اگر بخواهیم بهطور دقیقتر ویرایش مقاله را تعریف کنیم میتوانیم بیان کنیم که نوشتهای که از جهات گوناگون مانند محتوا، زبان، دقت، نظم، آراستگی، رعایت علائم نگارشی، رعایت نکات دستوری و املائی و نگارشی بازبینی شود، بازبینی نوشته یا ویرایش نام دارد. ویرایش برای ارسال به مجلات به چهار طریق قابل انجام میباشد که با توجه به مجله ارسالی متغیر میباشد اگر مجله انتخابی انگلیسی باشد شما با توجه به نیاز مقاله خود میتوانید ویرایش تطبیقی، ویرایش گرامری و یا ویرایش نیتیو انجام شود؛ و اگر فایل فارسی میباشد حتماً ویرایش ادبی انجام شود تا اگر هرگونه ایرادی داشته باشد رفع شود.
معمولاً در نگارش متون و مقالات مهم همپوشانی و تشابه متنی بهصورت غیرعمدی رخ میدهد که منجر به ایجاد سرقت ادبی میشود. پارافریز مقاله اقدام مؤثری است که نویسندگان برای رفع سرقت ادبی از آن استفاده میکنند. پارافریز یا Paraphrase یکی از مهمترین تواناییها و مهارتها در دنیای نویسندگی است. این اصطلاح به معنای تغییر واژهها و عبارات یک متن است. در نگاهی کلیتر، زمانی که میخواهید پارافریز یا بازنویسی انجام بدهید، باید ادراکتان از یک متن و مطلب را به زبان خود دربیاورید و بدون تغییر در پیام و معنای واقعی محتوا، شروع به نگارش آن کنید. اگر درصد تشابهات مقاله شما کاهش نیابد مقالهتان بی برو برگشت ریجکت خواهد شد. پس به این امر مهم باید توجه ویژهای داشت.
انتخاب مجله مرتبط با مقاله شما بسیار حائز اهمیت میباشد. در مرحله انتخاب مجله برای ارسال مقاله، انتخاب را بر اساس سطح مقاله پژوهشی خود انجام دهید. اگر مقاله را به یک مجله بسیار معتبر و با ایمپکت فاکتور بالا ارسال کنید درحالیکه کار تحقیقی انجامشده در سطح آن مجله نباشد، صرفاً وقت خود را تلفکردهاید و با ریجکت مقاله پس از چندین ماه همزمان را ازدستدادهاید هم زحمات شما به هدر خواهد رفت. از طرف دیگر، اگر مقاله خود را به مجلهای با سطح پایین ارسال نمایید و مقاله اکسپت نیز بشود، اعتبار مقاله خود را با چاپ در یک مجله نهچندان معتبر پایین آوردهاید؛ بنابراین در انتخاب مجله مناسب برای ارسال مقاله، باید به این نکته توجه داشت که مجله را با توجه به سطح کار تحقیقاتی که انجام دادهاید، انتخاب کنید. شما با مقایسه فاکتورهای زیر میتوانید بهترین مجله را انتخاب کنید:
بررسی اعتبار و کیفیت مجله
ضریب تاثیر (میانگین تعداد ارجاعات به یکمورد قابل استناد)
اهداف و حوزه موضوعی مجله
بررسی نرخ پذیرش مقاله
بررسی محدودیت های مجله انتخابی
یکی از مهمترین پارامترهای چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر قرار دادن مقاله در فرمت و قالب مخصوص مجله موردنظر است. فرمت بندی از ضروریات پذیرش بهحساب میآید. فرمت بندی مقاله به دو قسمت تقسیم میشود فرمت محتوایی و فرمت ساختاری، فرمت محتوایی مقاله را باید خود پژوهشگر انجام دهد و مربوط است به قسمتهای مختلف پژوهش و نتایج و محتوای مقاله اما فرمت ساختاری مربوط است به چارچوبهای ظاهری مانند فونت، اندازه نگارش کلمات، شیوه منبع دهی و... در فرمت بندی ساختاری است.
بعد از اینکه مقاله را طبق مراحل بالا به بهترین شکل آماده فرمودید باید فرم ها و موارد درخواستی مجله را بررسی کرده و تهیه کرده و از طریق یکی از روش های سابمیت مقاله که در ادامه به آن ها اشاره شده است سابمیت نمایید. |
---|
دستورالعمل کلی مجلات برای تنظیم مقالات تقریباً مشابه است. صفحه عنوان، چکیده، واژگان کلیدی، مقدمه، مواد و روشها، نتایج، بحث، نتیجهگیری و مراجع، بخشهایی هستند که حتماً باید وجود داشته باشند، علاوه بر موارد ذکرشده گاهی برخی از مجلات علاوه بر مقاله اصلی، مواردی دیگری همچون cover letter، copyright و tilte page را نیز از نویسنده مقاله میخواهند. برای آشنایی با محتویات این فایلها، هرکدام را در ادامه مطلب توضیح میدهیم.
ازآنجاکه مجلات مختلف دستورالعملهای گوناگونی برای تنظیم این قسمت در نظر میگیرند، در اینجا نیز باید به راهنمای نویسندگان مجله مراجعه کنید. بهطورکلی صفحه عنوان، دربردارنده عنوان مقاله در بالا و اسامی نویسندگان در پایین میباشد. نام و نام خانوادگی کامل نویسندگان، بالاترین درجه علمی، سِمت، موقعیت آکادمیک، آدرس و نام گروه یا مؤسسهای که پژوهش در آنجا انجامشده است باید ذکر گردد. قسمت پایین صفحه به مشخصات نویسنده مسئول مکاتبات، شامل نام و نام خانوادگی، درجه علمی، آدرس دقیق پستی، تلفن، فکس (با ذکر کد بینالمللی کشور) و پست الکترونیک آکادمیک تعلق دارد.
کاور لتر نوشتهای است که معمولاً هنگام سابمیت مقاله باید به همراه مقاله خود به مجله ارسال نمایید. درواقع کاور لتر اولین نوشته ایست که ادیتور آنها مطالعه و بررسی میکند و درواقع بر اساس همین نامه هست که ادیتور درباره مقاله شما تصمیم و نسبت به انتخاب داور اقدام میکند. با توجه به اینکه تهیه کاور لتر نقش مهمی درروند بررسی مقاله شما ایفا میکند، درنتیجه دانستن نکات مهم در نوشتن آن کمک شایانی به شما خواهد کرد.
برخی از مجلات از نویسندگان میخواهند تا فرم مخصوصی بنام copyright (برای هر مجله متفاوت است و در سایت مجله قابل دانلود است) را تکمیل کرده و همراه فایل مقاله ارسال نمایند. در این فرم یکسری اطلاعات در مورد محتوای مقاله (عنوان، تعداد کلمات مقاله، کپی بودن یا نبودن اشکال و نمودارها، مشخصات نویسندگان و ...) از شما خواسته میشود و همچنین درخواست میشود که این فرم توسط نویسنده مسئول و یا تمامی نویسندگان امضا شود. این فرم copyright برای برخی مجلات بسیار حائز اهمیت میباشد؛ بنابراین در تکمیل آن دقت کامل داشته باشید.
همانطور که بیان شد برای ارسال مقالات به مجلات ISI باید قواعد دستوری و نوشتاری که توسط آن مجله تعیینشده است را مطالعه کرده و مقاله خود را بر اساس آن تنظیم کنیم. با این کار در ارزیابی مقالات در مرحله اول داوری مقاله شما با مشکلی مواجه نخواهد شد؛ اما برای ارسال و یا سابمیت مقاله ISI به سه شیوه میتوانید اقدام کنید که در زیر به آنها اشارهشده است.
برای ارسال مقاله از طریق ایمیل بعدازاینکه مقاله خود را مطابق دستورالعمل مجله تهیهکردهاید، به ایمیل مجله ارسال میکنید. گاهی پس از ارسال ایمیل، برای مقاله شما یک کد یا Manuscript Number در نظر گرفته میشود که شما در صورت نیاز میتوانید با استفاده از این کد با سردبیر مجله مکاتبه نمایید و هرگونه درخواستی داشته باشید ارسال نمایید. این روش بسیار سادهسازی شده میباشد کافی است شما یک متن سابمیت در ایمیل خود قرار دهید و مقاله موردنظر را داخل ایمیل برگزاری یا اتچ نمایید و به آدرس ایمیلی که در سایت مجله جهت سابمیت قرار دادهشده است ارسال نمایید و درنهایت منتظر پاسخ مجله باشید. در این روش شما ملزم به ارسال ایمیل از طریق نویسنده مسئول یا حتی نویسندگان مقاله نیستید و در صورت درخواست مجله میتوانید از ایمیل نویسندگان استفاده نمایید.
بعضی مجلات وجود دارند که مقاله با پنل و یا به ایمیل مجله ارسال نمیشود بلکه مستقیم به ایمیل ادیتور و یا همان ویراستار مجله مربوطه ارسال میشود تا مورد داوری قرار بگیرد و ریجکت و یا پذیرش شدن مقاله را به ایمیل نویسنده و یا موسسه مربوطه ارسال میکند که این مجلات معمولاً زودتر پاسخگو بوده و درصد پذیرش بالایی دارند. اگر مایل باشید مقاله خود را بهصورت فوری برای مجله ارسال کرده و نتیجه را زودتر دریافت نمایید این نوع مجلات بهترین گزینه میباشد برای دریافت لیست چنین مجلات میتوانید از طریق مؤسسات معتبر درزمینهٔ پذیرش و چاپ مقاله اقدام نمایید.
امروزه بسیاری از مجلات از سیستم پنلی برای دریافت مقالات استفاده میکنند که این سیستم پنلی تا حدود زیادی توانسته است ارسال مقاله و پیگیری امور مربوط به آن را آسانتر کند. ارسال پنلی مقاله توانسته از بسیاری از مشکلات مربوط به سایر روشهای ارسال را کمرنگتر کند. همچنین، با این روش نویسندگان میتوانند بعد از سابمیت مقاله با مراجعه به سیستم پنل خود، در جریان وضعیت کنونی مقاله خود در مجله قرار گیرد. در این روش سابمیت قسمتی تحت عنوان Online Submission در سایت مجله در نظر گرفتهشده است. معمولاً با یک ثبتنام ساده و سریع و تائید هویت از طریق ایمیل بهراحتی میتوانید به پنل کاربری دسترسی پیدا نمایید؛ که در ادامه به آموزش مرحله به مرحله سابمیت مقاله به صورت آنلاین و یا همان پنلی اشاره خواهد شد.
در این قسمت سعی کردیم به یکی از رایجترین روشهای سابمیت مقاله که همان سابمیت از طریق سیستم مکانیزه و پنلی میباشد اشارهکنیم. برای ارسال از این طریق، نخست شما در وبسایت مجله ثبتنام کرده و نام کاربری و کلمه عبور دریافت میکنید. سپس به صفحه پروفایل خود وارد میشوید و گامهای زیر را یکبهیک طی میکنید:
مرحله اول
عنوان مقاله و چکیده را در قسمت تعیین شده وارد نمایید. زیرا مجلات اغلب چکیده را بصورت جداگانه از کاربر دریافت می کنند.
مرحله دوم
نام مؤلفین را به ترتیب اسامی ثبت کرده و وابستگی آن ها یعنی سازمانی که در آن مشغول به کار هستند را مشخص نمایید.
مرحله سوم
نویسنده مسئول را مشخص نمایید. زیرا تمام اطلاعات به حساب کاربری نویسنده مسئول ارسال شده و ادامه مراحل تنها برای نویسنده مسئول امکان پذیر خواهد بود.
مرحله چهارم
در این مرحله موافقت با قوانین مجله از جمله عدم چاپ مقاله در سایر مجلات یا کپی برداری از نتایج دیگران را تأیید نمایید.
مرحله پنجم
نامه انگیزشی یا کاور لتر را در قسمت که برای آن مشخص شده است بنویسید. که این نامه شامل معرفی نویسندگان و موضوع مقاله می باشد.
مرحله ششم
در مرحله بعد باید فایل متن، فایل جداول و یا تصاویر را به صورت کاملا جداگانه آپلود نمایید. در نظر داشته باشید که نباید نام نویسندگان را در فایل های آپلود شده درج کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله دو گزینه pdf و html نمایش داده می شود که با انتخاب هر کدام، فایل مقاله ارسالی به همان فرمت به شما نشان داده خواهد شد. پس از تأیید فایل مقاله، گزینه Submit فعال می شود.
مرحله هشتم
که در این مرحله روی گزینه سابمیت کلیک کرده و مقاله به دفتر مجله ارسال می گردد. که بعد از تایید، دیگر امکان اعمال تغییرات روی مقاله وجود نخواهد داشت.
مرحله نهم
در آخرین مرحله یک کد یا Manuscript number برای شما ارسال می شود که برای شناسایی مقاله شما از میان صد ها مقاله ارسال شده دیگر به مجله است. که برای هر نوع مکاتبه و انجام اصلاحات روی مقاله باید از این کد استفاده نمایید.
پس از انجام سابمیت، مقاله در اختیار سردبیر مجله قرار میگیرد و تیم او مقاله را از جنبههای مختلف مانند ارتباط موضوع مطالعه با حوزه کاری و اهداف (Scope and aims) مجله و رعایت استانداردهای لازم موردبررسی قرار میدهند که در صورت ناهمخوانی مقاله با اهداف مجله، بدون داوری، ریجکت (رد) میشود و در صورت تأیید مقاله توسط سردبیر، فایل آن برای داوری ارسال میشود که در ادامه بهطوری کلی به روند داوری مقالات اشارهشده است.
همانطور که بیان شد مقاله پس از تائید توسط سردبیر، برای داوری ارسال میشود که معمولاً توسط دو یا چند داور بررسی میشود و سه حالت که در زیر به آن اشارهشده است پیش میآید.
عدم پذیرش یا Reject: در این حالت ژورنال به دلایل مختلفی تمایلی به انتشار مقالهی شما ندارد. در این صورت پس از دریافت پیام مبنی بر عدم پذیرش مقالهتان، میتوانید برای ساب میت آن در ژورنالی دیگر اقدام کنید.
پذیرش یا Accept: بهترین خبری است که هر نویسندهای آرزوی شنیدنش را دارد! در این حالت که معمولاً برای مقالات بسیار باکیفیت رخ میدهد، مقاله ازنظر داوران ژورنال مشکلی ندارد و درنهایت توسط ژورنال منتشر خواهد شد.
ویرایش یا Revise: گاهی داوران ژورنال از برخی قسمتهای مقاله ایراد میگیرند و از نویسنده میخواهند که ایرادات را اصلاح کند و مقالهی اصلاحشده را که به آن Revised manuscript میگویند، دوباره برای مجله بفرستد. در این صورت اصلاحات موردبررسی قرار میگیرند و مجدد در مورد مقاله تصمیمگیری میشود. باید با دقت و طبق کام نتهای داوران، ایرادات را اصلاح نمایید. همچنین ممکن است داوران یا سردبیر مجله، سوا لاتی از شما بپرسند که باید بهدرستی به آنها پاسخ بدهید.
همانطور که بیان شد بعد از بررسی مقاله توسط داوران احتمال اینکه داوران ایرادات جزئی گرفته و مقاله رو برای انجام اصلاحات به نویسنده ارسال کنند وجود دارد که روند ارسال نسخه اصلاحی به مجلات به شکل زیر میباشد.
ارسال فایل اصلاح شده همراه با نامه اصلاحات به ایمیل مجله
تایید مقاله توسط داوران و ارسال نامه پذیرشی از طرف مجله به ایمیل نویسنده مسئول
ارسال پاراف (proof) برای نویسنده مسئول
دریافت نسخه نهایی چاپ (در صورت هرگونه خطا، آن را به سردبیر مجله اطلاع دهید).
گاهی طولانی شدن مدتزمان داوری و تمایل برای چاپ مقاله در مدتزمان کوتاه، نویسندگان را ترغیب به سابمیت مقاله در ژورنال دیگر میکند که این مورد اگر از طرف هر یک از مجلات اثبات شود برای نویسنده خطر دارد ولی اکثر دانشجویانی که به علت دریافت مجوز دفاع و ... با این اقدام دست میزنند باید به این نکته توجه کنند که حتماً اگر مقالهای را برای دو مجله سابمیت کردند و از هر دو مجله مقاله موردپذیرش قرار گرفت از یکی از مجلات حتماً انصراف داده و اجازه چاپ داده نشود چون چاپ یک مقاله در دو مجله باعث میشود که اسم نویسنده مقاله وارد بلک لیست شود.
مدتزمان سابمیت مقاله معمولاً بستگی به سطح آمادگی مقاله و افرادی دارد که سابمیت و انجام میدهند چون مقاله برای اینکه درصد پذیرش بالایی داشته باشد باید تمامی قسمت هایبی که در پنل مجله از نویسندگان درخواست میشود به بهترین شکل کامل شود برای مثال در قسمت کاور لتر حتماً باید کاور لتر را اضافه نمایید و اگر این مورد آماده نباشد باید آن را آماده کرده و در سیستم برگزاری نمایید که این موارد زمانبر میباشد و همچنین یکی دیگر از موارد تأثیرگذار در مدتزمان سابمیت مقاله تبحر محققی میباشد که سابمیت را انجام میدهد. برای اینکه سابمیت فوری مقاله شما انجام شود بهتر است از مؤسساتی که همواره در این زمینه فعالیت دارند بهرهمند شوید زیرا این مؤسسات به علت آشنایی با روشهای مختلف سابمیت میتوانند به بهترین نحوه مقاله شمارا طبق فرمت مجله آماده کرده و سابمیت نمایند.
بعد از سابمیت مقاله درصورتیکه مقاله بعد از مرحله داوری موردپذیرش قرار گرفت معمولاً مدتزمان چاپ مقاله در نامه پذیرش ارسالی از سوی مجله به اطلاع پژوهشگر میرسد. البته بهتر است به این نکته اشاره شود که تأخیر در امر چاپ مقاله نیز یک پدیده طبیعی است. نگران نباشید اگر شما نامه پذیرش یک مقاله را در دست دارید به معنی تائید و چاپ شدن آن است. ولی در صورت تأخیر بیشازحد انتظارمی توانید از طریق ایمیل به سردبیر مجله اطلاع دهید تا بررسیها لازم انجامشده و نتیجه را برای شما اعلام نمایند.
سینا ترجمه، کاملترین پلتفرم تخصصی در حوزه خدمات پژوهشی میباشد این موسسه تمام تلاش خود را میکند تا مسیر پر از فراز و نشیب سابمیت و درنهایت چاپ مقاله را برای شما هموار سازد. سینا ترجمه به همراه تیم مجرب و متخصص خود درزمینهٔ خدماتی که منجر به افزایش کیفیت و درصد پذیرش مقالات در مجلات مختلف میشود، بهطور کاملاً تخصصی فعالیت دارد. شما عزیزان فقط کافی است پایاننامه ارزشمند خود به موسسه بسپارید تا محققان مرتبط پایاننامه را بررسی کرده و چند مقاله باکیفیت بالا استخراج کرده و سپس مقاله شمارا بهصورت کاملاً تخصصی ترجمه کرده و در صورت نیاز مقاله ارزشمند شمارا پارافریز و درنهایت مقاله آمادهشده شمارا طبق فرمت درخواستی مجله تنظیم و برای مجله سابمیت نمایند. پس از سابمیت نیز پیگیریهای مقاله بر عهده موسسه خواهد بود. لازم به ذکر است بعد از نتیجه داوری اگر اصلاحات ارسالی در حیطه کاری موسسه باشد بهصورت کاملاً رایگان در موسسه قابل انجام میباشد.
فرآیند ارسال مقاله به مجلات ISI و دریافت پذیرش یا چاپ دارای مراحل پیچیدهای است که برای هر محقق پرمشغلهای وقتگیر است. نگران نباشید، مقاله خود را با تمام جزییات برای ما ارسال کنید، متخصصان سینا ترجمه بهآسانی و باملاحظه تمامی درخواستهای مجله، مقاله شمارا برای پذیرش و چاپ آمادهسازی میکنند.
ثبت سفارش از قسمت چاپ مقاله و یا از ارسال درخواست از ایمیل و یا سایر راه های ارتباطی |
---|
بررسی فایل مقاله توسط کارشناسان مرتبط و معرفی مجله مرتبط با موضوع مقاله |
---|
دریافت تایید نهایی از جانب شما و شروع به فرمت بندی مقاله و ارسال فایل برای شما |
---|
تایید نهایی مقاله توسط شما و سابمیت به مجله انتخابی و تقدیم گزارش سابمیت برای شما |
---|
سابمیت مقاله در مجلات مناسب تأثیر مستقیم و زیادی در شانس اکسپت شدن مقاله دارد ازاینجهت متخصصان سینا ترجمه بهآسانی و باملاحظه تمامی درخواستهای مجله، مقاله شمارا برای پذیرش و چاپ آمادهسازی کرده و الزامات فنی چاپ مقاله را بررسی میکنند و مقاله شمارا طبق دستورالعمل مجله قرار میدهند. تمامی اقدامات لازم ازجمله ترجمه و ویراستاری، انتخاب مجله مناسب، ساخت حساب کاربری، تهیه کاورلتر، پیگیری فرآیند پذیرش، مکاتبه با داوران و پرداخت هزینههای چاپ را مدیریت میکنند و در تمام این مسیر در کنار شما خواهند بود.
جهت اطلاعات بیشتر برای سابمیت و پذیرش و چاپ مقاله در مجلات isi میتوانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکههای مجازی (واتساپ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت کنید.
بله سابمیت به اسم نویسنده می باشد و پس ورد توسط سینا ترجمه به نویسنده ارسال می گردد.
بله در سینا ترجمه برای تمامی زبان های عربی ، انگلیسی، فرانسوی و .... سابمیت انجام میگیرد.
بله. تمامی مکاتبات مقالات سابمیت شده شما توسط سینا ترجمه انجام می گیرد.
سابمیت برای تمامی مجلات داخلی و خارجی با بالاترین دقت ممکن قابل انجام می باشد.
زمانبندی برای فرمت بندی و سابمیت در سینا ترجمه در کمترین زمان ممکن و طی نهایتا 5 روز صورت می پذیرد. شما می توانید از طریق سفارش فوری(آنی) در نیمی از زمان معمول سفارش فرمت بندی و سابمیت خود را تحویل بگیرید.