سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

طریقه استخراج مقاله از پایان نامه

انتشار 11 فروردین 1399
مطالعه 12 دقیقه

نظر به اینکه زمان، انرژی و گاها هزینه زیادی توسط دانشجویان و محققین صرف انجام مطالعات برای تدوین و نگارش پایان نامه ها میشود، لذا انتظار میرود یافته ها و نتایج ارزشمند چنین پروژه هایی در سطح وسیع تری از دانشگاه و حتی در سطح بین المللی منتشر شود و این امر فقط در صورتی میسر است که از این پایان نامه ها مقالات علمی استخراج و تدوین شوند.

طریقه استخراج مقاله از پایان نامه

در واقع میتوان گفت که استخراج مقاله از پایان نامه یا رساله یکی از تعهدات اخلاقی و حرفه ای هر محقق است. به دلیل اهمیت این موضوع در حال حاضر در برخی از دانشگاه های داخل کشور اخذ دو نمره دفاع پایان نامه منوط به استخراج یک مقاله از پایان نامه و پذیرش مقاله از مجلات مختلف مورد تایید وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه ازاد از جمله مجلات بین المللی ISI ،ISC ،SCOPUS ،Pubmed و Medline و یا حتی پذیرش مقاله در همایش ها و کنفرانس های ملی و بین المللی است. از طرف دیگر برای اقدام به اپلای در دانشگاه های خارجی نیز دانشجویان حتما نیاز به استخراج مقاله از پایان نامه و پذیرش آن در مجلات معتبر خارجی خواهند داشت.

اهمیت استخراج مقاله از پایان نامه

پایان نامه دانشجویی به طور معمول بسیار مفصل است و کلیه مراحل و جزئیات انجام پژوهش های علمی صورت گرفته در دوره تحصیلات تکمیلی را در بردارد و مطالعه آن خسته کننده است علاوه بر این امکان چاپ و نشر پایان نامه های دانشجویی در مجلات معتبر و ژورنال های علمی وجود ندارد و برای همین است که همه افراد نمی توانند به محتوای پایان نامه های انجام شده در یک دانشگاه دسترسی داشته باشند. این در حالی است که می توان به راحتی پس از پذیرش یک مقاله در ژورنال ها و مجلات علمی موفق به چاپ و نشر آن شد. این کار علاوه بر این که نتایج یافته های شما را در اختیار سایر دانشجویان در رشته علمی مرتبط خواهد گذاشت، باعث خواهد شد که شما با برخورداری از امتیازات انتشار مقاله در داخل و خارج از کشور موفق به دست یافتن به موقعیت های تحصیلی و یا شغلی بهتر در آینده شوید. همچنین به دلیل اینکه نگارش یک مقاله از اول کاری دشوار و زمان بر است به این دلیل شما می توانید چندین مقاله از یک پایان نامه استخراج کنید و چون مقالات استخراج شده از پایان نامه اعتبار کافی برای چاپ در ژورنالهای معتبر را هم دارند و اعتبارشان هم سطح با اعتبار مقالات نوشته شده می باشد به این ترتیب در زمان کوتاهی چندین مقاله پذیرش شده خواهید داشت.

اهمیت استخراج مقاله از پایان نامه

انواع مقالات استخراج شده از پایان نامه

مقالات استخراج شده از یک پایان نامه معمولا در دو قالب علمی – پژوهشی و علمی – ترویجی با دسته بندی های متنوع قرار میگیرند:

مقالات علمی – پژوهشی

مقالات علمی – پژوهشی

تمرکز این مقالات بر ارائه گزارش یافته های مفهومی و میدانی یک پژوهش است. یافته های مفهومی حاصل تحلیل های پژوهشگر از مطالعه مبانی نظری و پیشینه پژوهش هستند. یافته های میدانی حاصل تحلیل های پژوهشگر از داده هایی هستند که بصورت میدانی از تجربه ها، دیدگاهها، نظر سنجی ها، بررسی ها، ارزیابی ها و مطالعات خود از جامعه مورد مطالعه در بافتی مشخص بدست آورده است. از این منظر مقالات علمی – پژوهشی به دو دسته تقسیم میشوند: 1- مقالات مروری مفهومی 2- مقالات پژوهشی (میدانی، تجربی، آزمایشگاهی)

مقالات علمی – ترویجی

مقالات علمی – ترویجی

تمرکز این مقالات بر تشریح ابعاد موضوع و کاربردهای نظری و علمی پژوهش است. مخاطبین این مقالات معمولا انتظار دارند درباره چگونگی استفاده علمی و عملی دانش تولید شده پژوهش برای حل مسائل حرفه یا تخصص خود و ارتقای خدمات و محصولات استفاده کنند. این کاربردها میتوانند کاربردهای روش شناختی، مثلا کاربرد یک روش پژوهش برای فهم موضوعی خاص در محیط کار یا بافت یک حرفه باشند یا درباره چگونگی استفاده از یک رویکرد برای ارتقای خدمات و محصولات باشند. همچنین میتوانند کاربردهای موضوعی باشند مثلا کاربرد قابلیت ها و امکانات شبکه های اجتماعی برای یادگیری و پژوهش.

چگونه از پایان نامه مقاله استخراج کنیم؟

استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد یا دکتری کار دشواری نیست و فقط نیاز به تجربه و آگاهی شما از پروسه و نحوه کار دارد. در صورتی که فرآیند نوشتن مقاله از پایان نامه مطابق با استانداردهای ساختاری مقالات علمی انجام نشود تبدیل به یک کار پژوهشی ضعیف می شود که قابلیت چاپ در هیچ یک از مجلات معتبر علمی را نخواهد داشت. در ادامه ضمن آشنایی با ساختار یک مقاله استاندارد، چگونگی استخراج مقاله از پایان نامه را نیز فرا میگیرید.

نحوه استخراج عنوان مقاله

لزومی ندارد که عنوان مقاله عینا همانند عنوان پایان نامه باشد. چرا که ممکن است از یک پایان نامه یا رساله دکتری چند مقاله بتوان استخراج نمود و محقق باید عنوان متناسب هر بخشی که از رساله استخراج شده است را برگزیند. عنوان را متناسب با مسئله موردنظر انتخاب کنید. همچنین توجه داشته باشید که عنوان مقاله باید مختصرتر از عنوان پایان نامه باشد بطوریکه تعداد واژه های عنوان باید حداکثر 12 کلمه باشد. دقت داشته باشید که در مقالات عربی کلمات اختصاری را بدون هجی کردن در عنوان مقاله استفاده نکنید زیرا خوانندگانی که با معنای آنها آشنا نیستند ممکن است به سادگی از آن بگذرند حتی اگر عنوان شما مرتبط با جستجوی آنها باشد. سعی کنید عنوان مقاله را از کلمات کلیدی انتخاب کنید تا در هنگام جستجوی اینترنتی مقاله شما به راحتی پیدا شود.

نحوه استخراج راهنمای نویسندگان

راهنمای نویسندگان در پایان نامه وجود ندارد ولی در مقاله باید این قسمت وجود داشته باشد.در این بخش مشخصات نویسنده/ نویسندگان و سازمان/ سازمانهایی که آنها از لحاظ علمی به آن وابسته اند ذکر میشود. اگر قبلاً مقاله یا مقاله های چاپ شده دارید، نامتان را در همه آنها به صورت یکسان ذکر کنید مثلاً در یک مقاله نامتان را به صورت کامل و در مقاله دیگر به صورت اختصاری نیاورید. در ضمن اگر به عنوان نویسنده به هیچ سازمانی وابسته نیستید باید محل اقامت خود را در قسمت افیلیشن مقاله بنویسید.

نحوه استخراج چکیده

چکیده مقاله‌ای که قرار است از پایان‌نامه نوشته شود می‌تواند عیناً از پایان‌نامه کپی شده و اصلاح شود و بصورت مختصر نوشته شود. مگر اینکه قرار باشد از یک پایان‌نامه بیش از یک مقاله نوشته شود در این صورت باید متناسب با مقاله‌، چکیده نوشته شود. چکیده مقاله معمولا از چکیده پایان­ نامه کوتاه‌­تر است. برای نوشتن چکیده مقاله باید چکیده­ پایان­ نامه را در 250 الی 300 کلمه خلاصه کنید. برای این­ کار تنها مواردی از چکیده پایان­ نامه را در مقاله قرار دهید که مربوط به عنوان مقاله است. پیشنهاد میشود بعد از پایان یافتن نگارش مقاله، ابتدا چکیده هر یک از بخشهای مقاله را به طور مجزا استخراج کرده، سپس از روی این چکیده ها، چکیده مقاله را بسازنند و در نهایت به بازبینی و اصلاح بپردازند. در چکیده باید به سوالاتی مثل چرا این تحقیق انجام گرفته است و از این تحقیق به چه نتیجه ای دست پیدا کردیم ، پاسخ داده شود. در مقاله عربی، افعال چکیده باید بصورت ماضی یا ماضی بعید نوشته شده باشد.

نحوه استخراج کلمات کلیدی

برای درج کلمات کلیدی، واژگانی را انتخاب کنید که بیش ترین و نزدیک ترین رابطۀ معنایی را با محتوای مقاله دارد. تعداد کلمات کلیدی در مقاله معمولا بین 3 الی 6 کلمه است. کلمات کلیدی مقاله به جستجوی مقاله و ارجاعات مقاله کمک می‌کند. همچنین خواننده مقاله بامطالعه کلمات کلیدی می‌تواند فهم مختصری از موضوعات مقاله را پیدا کند.برای نوشتن واژگان کلیدی مناسب ابتدا باید مفهوم و مقصود مقاله به درستی درک شده و سپس در قالب چند واژه یا عبارت کوتاه بیان شوند. توصیه میشود کلمات کلیدی را از قسمت چکیده و عنوان مقاله استخراج شود تا حاوی کلمات مهم باشد و در سرچ اینترنتی به راحتی قابل دسترسی باشد.

نحوه استخراج مقدمه

مقدمه یک مقاله را با بیان این که هدف شما از انجام پژوهش چیست و به طور کلی در طی فرآیند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختار بندی کرده اید بنویسید.در مقدمه باید خواننده را به سوی پیشرفته ترین ها و بروزترین های حوزه مطالعاتی مدنظر خود هدایت کنید و این امکان را برای او فراهم کنید که بقیه مقاله را بفهمد بدون آن که نیاز پیدا کند به پژوهش های قبلی رجوع کند. علاوه بر این، باید مقدمه را به گونه ای نوشت که در مخاطب برای خواندن بقیه مقاله، انگیزه ایجاد شود. .در مقالات عربی در بخش مقدمه، باید از زمان حال ساده برای بیان افعال مورد نظر استفاده کنیم. البته این نکته را هم بدانیم که، در مقدمه مقالاتمان، بیشتر از فعل های مجهول، استفاده کنیم، به طور مثال “این مقاله برای شناخت هر چه بیشتر در زمینه ی اصول نگارش زبان عربی، نوشته شده است.” . فعل “نوشته شده است”، یک فعل مجهول می باشد. حال، نکته ی بیان شده را در زبان عربی به کار می بریم به طور مثال “یَستَخرِجُ” یک فعل مضارع است و مجهول آن “یُستَخرَجُ” می باشد. اگر دقت کنید، متوجه می شوید که روی نشانه “یـ” در ابتدای فعل مضارع، مصوت " ُ " می نشیند و روی حرف یکی مانده به آخری فعل، علامت “ َ ” نشسته است. با همین شیوه، می توان در بخش مقدمه ی مقاله، افعال درست و به جایی را نوشت.

نحوه استخراج پیشینه تحقیق

بخش پیشینه تحقیق جزء بخش های اصلی مقاله می باشد. باید بدانید که هر متغیری دارای نظریه های مختلفی در آن زمینه می باشد. پس بدون درج نظریه های پایه در مورد یک یا چند متغیر، یک مقاله کامل نمی شود. معمولا پیشینه در فصل دوم پایان نامه نوشته شده است. برای این کار بهتر است پژوهش های جدید را بررسی کنید، پژوهش های مرتبط را درج کنید، اگر پژوهش مستقیمی وجود نداشت به پژوهش های نزدیک اشاره کنید، چون این کار نیز تصور داوران را نسبت به پژوهش شما مثبت تر خواهد کرد. در مقالات عربی نیز، بهتر است از زمان فعل ماضی (گذشته) مجهول استفاده گردد به طور مثال “ذَهَبَ” فعل ماضی است که برای نوشتن مجهول آن، به حرف اول، مصوت ” _ُ ” داده شده و حرف یکی مانده به آخری، علامت کسره می گیرد. طبق مطلب گفته شده، ماضی مجهول مورد نظر “ذُهِبَ” می باشد. با همین شیوه، می توان در بخش پیشینه تحقیق، افعال درست و به جایی را نوشت.

نحوه استخراج روش تحقیق

در این بخش نحوه انجام کار پژوهشی که انجام داده اید را شرح دهید. برای این کار در فصل مربوط به روش پژوهش که عموما فصل سوم می باشد مراجعه کرده و آن را خلاصه کنید. اگر کار شما آزمایشی است به ترتیب آزمایش ،نوع کنترل و نحوه اخذ داده ها و در نهایت روش تحلیل داده ها اشاره کنید. اگر کار غیر آزمایشی دارید به منبعی که قرار است از آنها داده گردآوری کنید و به نحوه اخذ آن اشاره کنید.معمولاً این قسمت با زمان گذشته نوشته میشود و باید به گونه ای باشد که اطلاعات کافی را به مخاطب بدهد. منظور از اطلاعات کافی یعنی اینکه اولا دیگران بتوانند روش پژوهشی ارائه شده در مقاله را بدون هیچگونه ابهامی و به راحتی تکرار کنند و به همان خروجی های ذکر شده در مقاله برسند.دوما مخاطب بتواند به کمک آن اطلاعات در مورد اعتبار یافته ها و نتیجه گیری های مقاله قضاوت کند.

نحوه استخراج بحث و نتیجه گیری

از آنجایی که نگارش قسمت بحث و نتیجه گیری مشکل تر از سایر قسمتها است بنابراین معرفی آن نیز سخت تر خواهد بود. علت این امر آنست که بسیاری از نویسندگان احساس میکنند مطلبی برای نوشتن در این قسمت باقی نمانده است در نتیجه در نوشتن قسمت بحث و نتیجه گیری اهمال کرده و آن را به گونه ای از سر باز میکنند مثلاً عین نتایج را در آن تکرار میکنند یا اینکه همان چکیده مقاله را به بیانی دیگر بازگو میکنند. اما به یاد داشته باشید که بخش اعظم خوانندگان اول قسمتهای چکیده و بحث و نتیجه گیری مقاله را مطالعه میکنند.برای نگارش بحث و نتیجه گیری به فصل پنجم یا بخش نتیجه گیری مراجعه کنید و به صورت خلاصه و منسجم به نتیجه گیری کار بپردازید. این بخش را به طور متوسط با یک تا سه صفحه منسجم به پایان برسانید.

نحوه استخراج منابع

آخرین قسمت مقاله مربوط به منابع و مراجع است. قبل از هر چیزی ابتدا نحوه رفرنس دهی مجله مدنظرتان را بیابید و تعدادی از مقاله های اخیراً چاپ شده آن مجله را مطالعه کنید تا با نحوه و ساختار استاندارد ارجاع دهی آن مجله آشنا شوید و قبل از ارسال مقاله و حتی در مرحله تأیید مقاله توسط مجله حتماً کلیه قسمتهای هر منبع به کاربرده شده در مقاله را با نسخه اصلی چاپ شده در مجله تطبیق دهید. تا مراحل استخراج مقاله بدون نقص و کامل انجام شود.

نکات کلیدی در استخراج مقاله از پایان نامه

در واقع ارزش وجودی، کاربردی و یا علمی پایان نامه توسط مقاله تعیین شده و از اهمیت بالایی برخودار می باشد. بنابراین در زیر به یک سری نکاتی که در استخراج مقاله از پایان نامه باید در نظر گرفته شود اشاره شده است.

تکراری نبودن عنوان مقاله و جستجو در گوگل اسکولار برای اطمینان از تکراری نبودن

شناسایی همایش های داخلی و بین المللی به عنوان یکی از راه میانبر جهت چاپ مقاله استخراج شده از پایان نامه

انتخاب موضوعی بروز و جذاب برای مقاله نویسی برای بالا بردن شانس اکسپت و چاپ شدن در مجلات معتبر داخلی و خارجی

منحصر به فرد بودن موضوع مقاله و روش تحقیق و نتیجه گیری

چند نمونه مقاله پژوهشی و مطالعه آن ها قبل از نگارش مقاله از طریق دانلود مقالات ISI یا منابع فارسی مثل پایگاه مقالات جهاد دانشگاهی

شناسایی مجله مورد نظر جهت چاپ و گرفتن شیوه نامه آن مجله جهت رعایت استانداردهای نگارش مقاله و انتخاب نویسنده مسئول

چگونگی روند ثبت سفارش استخراج مقاله از پایان نامه در سینا ترجمه

جدای از جزئیات مربوط به شیوه نگارش و تنظیم محتوا که در انواع مقالات متفاوت است، معمولا فرآیند چاپ مقاله مسیر مشابهی را طی میکند که کارشناسان سینا ترجمه از ابتدای کار همراه و همگام محققین و دانشجویان عزیز بوده و به ترتیب زیر این فرایند را به انجام میرسانند:

1. بعد از ارسال فایل از جانب شما فایل پایان نامه بررسی شده و تعداد و نوع مقالات قابل استخراج از پایان نامه شما را مشخص میکنند.

2. بر اساس نوع و هدف مقاله، محتوای مقاله را پس از استخراج تنظیم و قالب بندی میکنند.

3. در موارد لزوم برای تکمیل نواقص با هماهنگی و نظر شما تغییراتی در متن یا عناوین انجام میگیرد.

4. لیستی از مجلات معتبر تخصصی مرتبط با موضوع مقاله در اختیار شما قرار میگیرد تا مجله مورد نظر خود را انتخاب کنید.

5. متناسب با هدف و استانداردهای مجله، مقاله توسط ویراستاران حرفه ای فرمت بندی و ویرایش میشوند.

6. در صورت ارسال مقاله به مجلات خارجی، ترجمه تخصصی مقاله توسط مترجم حرفه ای انجام میگیرد.

7. مقاله به روش درخواستی مجله مورد نظر سابمیت میشود.

ثبت سفارش استخراج مقاله

خدمات استخراج مقاله

خدمات استخراج مقاله از پایان نامه در سینا ترجمه

گروه تحقیقاتی سینا ترجمه این خدمات را به صورت ویژه برای افرادی که پایان نامه خود را به اتمام رسانده و علاقه مند به استخراج مقاله از پایان نامه خود و چاپ آن در مجلات معتبر یا ارائه در کنفرانس های ملی و بین المللی می باشند، ارائه می کند. در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد می توان از پایان نامه یک الی سه مقاله و در مقاطع تحصیلی دکتری عموما می توان سه الی چهار مقاله از پایان نامه استخراج نمود. هزینه استخراج مقاله در صورت اینکه بیش از 3 مقاله ثبت سفارش نمایید با تخفیف خواهد بود. برای دریافت خدمات استخراج مقاله از پایان نامه در اسرع وقت از طریق لینک زیر ثبت سفارش نمایید .

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

استخراج هر یک مقاله از پایان نامه در بازه زمانی 2 الی 3روز کاری انجام میشود.

در سینا ترجمه از تمامی پایان نامه ها با زبان های فارسی و غیر فارسی مقاله استخراج میشود

استخراج یک تا 4 مقاله از پایان نامه امکانپذیر می باشد، که جهت نظر قطعی می توانید فایل پایان نامه را برای کارشناسان ما ارسال نماید.

سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و محققان برتر کشور استخراج مقاله از پایان نامه شما را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام