هر محققی انتظار دارد پس از انجام مطالعات پژوهشی و دستیابی به یافته های جدید، نتیجه زحمات طولانی مدت خود را در سطح بین المللی در قالب مقاله علمی منتشر کند تا علاوه بر انتشار علم خود، از مزایای چاپ مقاله نیز بهره مند شود.
هر محققی انتظار دارد پس از انجام مطالعات پژوهشی و دستیابی به یافته های جدید، نتیجه زحمات طولانی مدت خود را در سطح بین المللی در قالب مقاله علمی منتشر کند تا علاوه بر انتشار علم خود، از مزایای چاپ مقاله نیز بهره مند شود. مجلات معتبر خارجی از بهترین انتخابها برای چاپ مقاله جهت اعتبار بخشیدن به مقاله و نویسنده مقاله هستند. مجلات معتبر خارجی در مجامع علمی از اعتبار بسیار بالایی برخوردار میباشند. چون این مجلات در سطح جهانی شناخته شده هستند. از جمله معتبر ترین ژورنالهای خارجی که میتوان به آنها اشاره کرد isi ,pubmed ,scopus ,jcr میباشند که هم در مراکز علمی داخل کشور و در دانشگاههای خارجی بسیار مورد توجه هستند. اما برای چاپ مقاله در مجلات خارجی بایستی اصول و نکاتی را در کل فرایند نگارش و چاپ مقاله مد نظر داشت تا شانس اکسپت مقاله در مجلات معتبر بیشتر شود. چرا که موفقیت در این امر، یکی از گام های مثبت برای تقویت رزومه محققین و دانشجویان میباشد که تاثیر قابل توجهی در کسب امتیازات پژوهشی دارد.
قالب کلی و استاندارد مقالات علمی پژوهشی که از سوی مجلات معتبر تعیین و تایید شده به ترتیب زیر است:
برای شروع نگارش مقاله ابتدا باید هدف خود را از نوشتن مقاله تعیین کنید و بدانید یک مقاله را از کجا شروع کنید، اول کدام بخش را بنویسید و نگارش کدام بخش را برای آخر کار نگه دارید. مثلا در مقالات پژوهشی معمولا نگارش بخشی از ادبیات مقدمه، روش کار و نتایج را در ابتدا انجام می دهند و سپس به سراغ بحث و نتیجه گیری رفته و در آخر چکیده مقاله را می نویسند. مورد بعدی در خصوص نگارش مقاله، مهارت در نگارش درست و متناسب مطالب در کنار هم می باشد. ترتیب نگارش مطالب بخصوص در بخش مقدمه و بحث مقاله بسیار مهم است. باید با نحوه ادای مطلب در مقدمه آشنا باشید یعنی بدانید سر صحبت را چگونه باز کنید، سپس به سراغ چه موضوعی بروید و در نهایت چگونه مقدمه خود را به پایان برسانید.
مورد دیگری که بسیار حائز اهمیت است، ارجاع دهی یا رفرنس دهی در مقالات هست. هیچ مقاله ای بدون رفرنس معتبر نیست. پس از همان لحظه شروع نگارش مقاله، هر مطلبی که می نویسید را با ذکر منبع در کنار آن مشخص کنید تا در پایان کار دچار سردرگمی نشوید. برای این کار می توانید در برنامه WORD از قسمت REVIEW گزینه NEW COMENT را انتخاب نمایید و در داخل کادری که برایتان باز می شود، رفرنس جمله مورد نظر را کپی کنید.
زمانی که کار نگارش مقاله خود را طبق ساختار استاندارد به اتمام رساندید، از استاد خود یا افراد متخصص دیگر در حوزه موضوعی مقاله بخواهید تا مقاله شما را مرور کنند و ایرادات احتمالی را به شما گوشزد کنند. برای چاپ مقاله در مجلات خارجی، مقالات بایستی دارای متن صریح باشند و دنبال کردن متن آنها برای خوانندگان و مخاطبان آسان و مناسب باشد. بنابراین حتی نظرات و دیدگاه افرادی که تخصص چندانی در رابطه با موضوع شما ندارند نیز میتواند حاوی نکات مهم و با ارزشی برای شما باشد. در نهایت فرمت مقاله خود را در قالب مورد تایید مجله هدف تنظیم کنید. بسیاری از مجلات خارجی در سایت خود قسمتی را تحت عنوان “Instruction to Authors” و یا “Author’s Guide” قرار میدهند که قالب کلی، فونت نگارش و تعداد کلمات مورد قبول برای مجلات چاپی را در آن ذکر میکنند. این قسمت همچنین شما را در نحوه ارسال مقاله برای چاپ مقاله و جزئیات فرآیند ارزیابی مقاله آگاه میسازد. شما میتوانید برای چاپ مقاله در مجلات خارجی از این قسمت کمک بگیرید.
چنانچه مقالات نگارش شده ای دارید و یا پایان نامه ای پربار از لحاظ علمی دارید که بتوان از آن مقاله ای علمی استخراج کرده و در مجلات خارجی به چاپ رساند، اینکار را به اساتید و کارشناسان زبده موسسه سینا بسپارید و با اینکار در هزینه و زمان خود صرفه جویی کنید. در این موسسه تمام خدمات مربوط به چاپ مقاله اعم از استخراج مقاله، معرفی مجلات معتبر متناسب با اسکوپ مقاله، فرمت بندی و ویرایش مقاله در فرمت درخواستی مجله، ترجمه تخصصی مقاله توسط مترجمان حرفه ای موسسه، پارافریز و رفع موارد سرقت ادبی مقاله، سابمیت مقاله، انجام پیگیریهای لازم در مرحله داوری و رایزنی با مجله برای اکسپت تضمینی مقاله و در نهایت پذیرش و چاپ مقاله با بهترین کیفیت، در کمترین زمان ممکن و با مناسبترین قیمت به دانشجویان و محققین گرامی ارائه میگردد. با ما تماس بگیرید.
بیشتر بخوانید:
مراحل چاپ مقاله در مجلات بین المللی
تفاوت مجلات بین المللی و داخلی